Bachelor - gezondheidswetenschappen

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Als mondiale technologische vooruitgang, zo doet ook de wereld van de gezondheidszorg. Dit is te wijten aan belangrijke ontdekkingen gedaan met de hulp van nieuwe apparatuur en onderzoeksmateriaal. Deze groei heeft opengesteld meer mogelijkheden en creëerde nieuwe belangrijke rollen in de sector Healthcare.

Onze Health Sciences programma helpt je voor te bereiden tot het nemen van die rollen. We bestrijken een bereik in ons curriculum dat diagnostische, technische, therapeutische en directe patiëntenzorg en ondersteunende diensten omvat.

U zal worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om de diensten die essentieel zijn voor de andere gezondheidswerkers u werkt met en de patiënten serveren u bent te bieden.

Wij streven ernaar om competent en de industrie-ready professionals door middel van onze programma's die onder meer te produceren: fysiotherapie en traditionele Chinese geneeskunde. Naast alle voordelen van ons internationale netwerk, onze voorsprong in Health Sciences bestaat uit de volgende:

Uitgebreide klinische blootstelling

Je moet meer dan 1.200 uren van klinische opleiding worden vertrouwd gemaakt met de klinische omgeving tegen de tijd dat je afstudeert. Door middel van praktische ervaring, zult u uw begrip en vaardigheden te verbeteren in het leveren van holistische zorg aan patiënten.

Individuele loopbaanontwikkeling

Naast hoog gekwalificeerde docenten met diepgaande kennis, we brengen ook in de top praktijk van het bedrijfsleven en deskundigen om u te helpen uitblinken in je vak. We hebben ook helpen met de klinische stages bij toonaangevende private en openbare ziekenhuizen in heel Maleisië.

World-class leeromgeving

Haal het beste hands-on training in onze state-of-the-art laboratoria, waar de student uitrusting verhouding 1: 1-5. Onze docent-student ratio is 1: 5-10, waarin de interactie stimuleert en stelt docenten om meer aandacht te geven aan uw vooruitgang.

Studentgerichte leren

Innovatieve technieken maken deel uit van je leerproces. Methoden zoals blended learning, probleemgestuurd lessen en peer-ondersteunde studie sessies zijn allemaal onderdeel van uw programma om u te helpen effectiever te leren.

programma's Aangeboden

  • Bachelor in de Traditionele Chinese Geneeskunde (Hons)
  • BSc (Hons) Fysiotherapie
  • basis in de wetenschap
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Lees meer

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Lees Minder
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Meer Minder