Read the Official Description

De Franstalige programma van de Faculteit der Geneeskunde wordt ondersteund, in aanvulling op het onderwijs Engels, als bewijs van de evolutie van de Europese integratie veel instellingen in Roemenië.

Docenten van de Faculteit der Geneeskunde, ondersteuning en opleiding in het Engels, toonde en bleek een zeer goede beheersing van de taal, zoals blijkt uit de handel en internationale betrekkingen met de Angelsaksische landen en hun certificaten aan kennis van het taal. Daarnaast is het onderzoek van de leraar gaat om een ​​grondige kennis van het Engels die nodig is voor het lezen en schrijven van wetenschappelijke papers. Daarnaast kunnen docenten en studenten cursussen georganiseerd door de British Council en het Engels krijgen medische attesten blijkt een betere kennis van de cultuur en het Engels te nemen.

De traditie van de Franse studies in het undergraduate programma, samenwerking op medisch onderwijs faculteiten in Europa, de VS, Australië en logistiek verzorgd door onze universiteit (bibliotheek, erkende leraren aan het onderwijs te ondersteunen Engels, een goede educatieve omgeving, de juiste programma's bestaan ​​Transfer System credits), zijn allemaal redenen om Engels te studeren aan de Faculteit der geneeskunde van Iaşi.

Specialiteiten van de Medische Faculteit

  • Medicine 360 ​​credits
  • General Nursing 240 credits
  • Voeding en Diëtetiek 180 studiepunten
algemene geneeskunde

TOEGANG TOT HET Faculteit der Geneeskunde van IASI

De toelating van zelf gefinancierde kandidaten (in vreemde valuta) naar de VS en niet-EU-landen om "Gr. T. Popa "Universiteit van Geneeskunde en Farmacie Iaşi tijdens het 2016-2017 academisch jaar wordt uitgevoerd in overeenstemming met de wet nr 1/2011 en OMECS 3855 / 2016/05/26 en de regels en regelgeving van de universiteit, volgens het principe van de academische autonomie controleer de methodologie voor toelating in het eerste jaar van de studie zelf gefinancierde kandidaten (vreemde valuta) van Amerikaanse en niet-EU-landen van het academisch jaar 2016- 2017

Waar zijn we?

Iasi Faculteit der Geneeskunde is een onderdeel van de Universiteit van Geneeskunde en Farmacie "Grigore T. Popa" geplaatst in het centrum van de stad.

Gelegen in het zuidoosten van Europa, Roemenië bezet de 9e plaats van het oppervlak en de 7de plaats van het aantal inwoners van de landen van de Europese Unie. De hoofdstad is Boekarest, gelegen in het zuidelijke deel van het land. Iaşi is gelegen in het noordoostelijk deel van het land in de buurt van de grens met de Republiek Moldavië. Onze stad is een van de belangrijkste historische, culturele en academische centra in Roemenië, evenals de belangrijkste economische en academische centrum van de regio Moldavië.

De eerste universiteit in Roemenië werd opgericht in 1860 in Iaşi en u vindt op dit moment meer dan 60.000 studenten studeren in verschillende publieke en private universiteiten. Al meer dan 40 jaar, Iasi is een belangrijk academisch centrum voor buitenlandse studenten uit Europa en andere continenten.

In Iasi, zijn er vijf buitenlandse culturele centra:

  • Frans (Frans Cultureel Centrum)
  • Engels (British Council)
  • Duits (Rumänisch-Deutsche Kulturgesellschaft)
  • Latijns-Amerika en het Caribisch gebied
  • Grieks

WAAROM onderzoeksgeneesmiddel in Iasi?

Denk aan de mogelijkheden!

Waarom moet u overwegen studeert geneeskunde aan onze faculteit? Hier zijn een aantal redenen waarom nodigen wij u en uw familie te denken.

Onze faculteit heeft 137 jaar ervaring in de voorbereiding van jongeren voor de medische professie. Deze brochure bevat een overzicht van onze huidige curriculum, gegeven door docenten met een sterke ervaring en een internationale tentoonstelling. Onze programma's en kwalificaties zijn geaccrediteerd door het Roemeense ministerie van Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, en de rest van de Europese Unie worden erkend. Onze rating systeem is compatibel met het European Credit Transfer System (ECTS), als je wilt overbrengen naar of van een andere Europese universiteit.

U wordt in direct contact met de patiënten in het 3e jaar van de studie in het kader van het hoofdprogramma (niet tot de zomer stage van het 1e jaar te noemen). Over het algemeen, zullen wij u helpen van dag tot kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om de kwaliteit van medische zorg met vertrouwen en expertise te ontwikkelen.

U krijgt een voorproefje doorbraak drugs te komen door het bijwonen van en deelnemen aan tal van nationale en internationale evenementen over medische onderwerpen actueel (conferenties, symposia, workshops aangeboden door internationaal gerenommeerde experts).

U kunt deelnemen aan een samenleving van artsen en studenten (IDSS) zeer sterk en actief, nauw betrokken bij de ontwikkeling van de visie en de praktijk van onze faculteit. Studenten kiezen hun vertegenwoordigers in de faculteitsraad en de Senaat van de universiteit. MCH voert een aantal projecten die degenen die het nodig hebben. MCH organiseert internationale uitwisselingen voor studenten en zij organiseren workshops of cursussen van niet-formeel informeel leren interessant. Daarnaast MCH organiseert de grootste internationale bijeenkomst van medische studenten en jonge artsen in Roemenië.

U zult ontmoeten en vrienden worden met studenten uit de hele wereld. In 2015-2016, onze faculteit was tot 1407 internationale studenten uit 85 landen. Het is alsof je de hele wereld op één plek, een ongelooflijke kans voor dialoog en intercultureel leren! U kunt leren Roemeense, een mooie romantische taal (Latijn) gesproken door meer dan 22 miljoen mensen. Andere Romaanse talen hebben betrekking op Roemeens Frans, Italiaans, Spaans en Portugees. Je krijgt de kans om Iasi, Roemenië en Oost-Europa te ontdekken, als een plek vol geschiedenis en cultuur.

U vindt er een tweede huis in het mooie Roemenië en een tweede familie onder Roemeense vriendelijke en gastvrije mensen. U kunt een medische carrière starten in Roemenië of in samenwerking met collega's uit Roemenië. De scène van de Roemeense medisch onderzoek is zeer dynamisch, het aanpakken van echte problemen en zorgen van vandaag en de internationale zichtbaarheid. Dit is in aanvulling op uw dromen te materialiseren van een succesvol arts en een zorgzaam mens, te beginnen Volwassenheid met een solide basis van het medisch onderwijs, het leren van vaardigheden gedurende het hele leven, een morele oordeel en duurzame relaties.

Program taught in:
Engels
Frans
Roemeense

See 2 more programs offered by Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
6 jaar
Voltijd
Prijs
5,000 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum