Bachelor in de arts hulp

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De cursus Physician Assistance (B.Sc.) is een in Duitsland nieuw, aantrekkelijk alternatief voor de medische school. De bacheloropleiding kwalificeert u om gedelegeerde medische activiteiten uit te oefenen. Zodat u bent een belangrijke schakel voor de betrokkenen in de patiëntenzorg professionals, verhoging van de efficiency van de processen in ziekenhuizen en een waardevolle bijdrage leveren in het kader van de kwaliteitsborging.

De Studies

 • Duur: 8 semesters
 • Baseline: September
 • Graad: Bachelor of Science

De algemene opleiding met uitgebreide medische expertise en praktische vaardigheden stelt u in staat om te werken in verschillende medische disciplines. Toepassingsgebieden zijn te vinden in bijvoorbeeld ziekenhuizen en poliklinieken, klinieken, medische centra, medische centra en andere ambulante voorzieningen. Zoals Physician Assistant Ze bij de medische dienst worden toegewezen, de uiteindelijke verantwoordelijkheid van de arts blijft onaangetast.

De prioriteiten opleiding zijn gebaseerd op die van de medische school. Inhoud van de pre-klinische, klinische en stage worden beschouwd. Een van de belangrijkste onderwerpen zijn onder andere anatomie, pathofysiologie, onderzoeksprocedures en de tuchtrechtelijke en case specifieke actie in de klinische geneeskunde.

Onder begeleiding uit te voeren onder meer de volgende activiteiten:

 • Het nemen van de geschiedenis en het uitvoeren van een lichamelijk onderzoek
 • Uitwerking van de vermoedelijke diagnose
 • Het maken van kleine ingrepen
 • Assistent in de chirurgie
 • Handvat administratieve taken
 • medische documentatie
 • Interface communicatie
 • Bijstand bij de patiënt counseling en onderwijs

Als gevolg van de toewijzing aan de medische dienst als een hooggekwalificeerde kwijting aan de medische professie, de opleiding richt zich analoog aan die van de medische studies van de inhoud van de pre-klinische, klinische en stage worden beschouwd. Een typisch kenmerk is de nauwe wisselwerking tussen theorie en praktijk. Volgens velen zijn de co-schappen en de klinische praktijk fasen. Dit zijn de dagelijkse werk goed en het gebruik en worden regelmatig verankerd in de studiefase als een belangrijke integratie mogelijkheid. Op deze manier bereiden we u om de dagelijkse ziekenhuis en draagt ​​samen met u vroeg zal helpen om vast te stellen van de in Duitsland is nog relatief nieuw beroep van de Physician Assistant en zijn functies in de desbetreffende instellingen.

In de VS is het Nederlandse en Britse zorgverlener al op grote schaal gebruikt en erkend. In de Bondsrepubliek wordt verhoogd in ziekenhuizen blijven daarmee de efficiency van de processen en de hoge kwaliteit van de professionele en duurzame zorg voor de patiënt zijn bevestigd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Die Carl Remigius Medical School bildet die Fach- und Führungskräfte aus, die in der Gesundheitsbranche gebraucht werden. An den Standorten Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln und München bieten ... Lees meer

Die Carl Remigius Medical School bildet die Fach- und Führungskräfte aus, die in der Gesundheitsbranche gebraucht werden. An den Standorten Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln und München bieten wir Bachelor- und Masterstudiengänge in Vollzeit und berufsbegleitend an. Indem wir und unsere Absolventen das hohe Niveau der Gesundheitsversorgung in Deutschland sichern und weiterentwickeln, übernehmen wir gemeinsam gesellschaftliche Verantwortung. Lees Minder
Frankfurt , Hamburg , Idstein , Keulen , München + 4 Meer Minder