Bachelor In De Biomedische Technologie

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Biomedische Technologie

Oral Roberts University

Programma overzicht

De biomedische technologie belangrijkste is ontworpen om een ​​technische achtergrond voor studenten van plan om geavanceerde studies in biomedische engineering, medicijnen of andere medische beroepen de biomedische engineering grote legt de nadruk op de theorie en de principes van biosystemen en biomedische instrumentatie na te streven.

ORU Onderscheidende kenmerken

Een onderscheidend kenmerk van de engineering-programma op ORU is haar brede liberal arts basis. Deze stichting leidt studenten in de toepassing van wetenschap en technologie voor de verbetering van de wereld en maakt het mogelijk afgestudeerden aan de technische en wetenschappelijke gemeenschappen in te voeren en bijdragen aan de genezing van de menselijke conditie.

Op ORU heeft u de mogelijkheid om toe te passen wat je leert en testen van de theorieën in de echte wereld. Studenten op alle niveaus betrokken zijn met creatieve cutting-edge projecten zoals het maken van een full-sized composiet vliegtuigen, een op afstand bestuurbare-mine vegen robot of een haai-bite meter.

Uitkomsten

Ingenieurs zijn in hoge vraag en meestal krijgen hoge aanvangssalarissen. Sommige ORU afgestudeerden ervoor kiezen om hun opleiding te gebruiken in het zendingsveld of na te streven graduate studies aan grote universiteiten. Velen ook werken voor een breed scala van industrieën, waaronder Baker Hughes, Danaher, Boeing, GE, Cessna en Toyota.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan