Bachelor in de biomedische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

La Trobe's bachelor in de biomedische wetenschappen onderzoekt de menselijke gezondheid en ziekte, samen met de onderliggende moleculaire basis van ziekten zoals de ziekte van Alzheimer, malaria en kanker.

Eerste jaar fundamenteel bètavakken focussen op biologie en chemie. Tweede jaar vakken - biowetenschappen, medische wetenschap, biochemie, genetica, anatomie, fysiologie en microbiologie - zal leiden u naar uw derde jaar specialisatie en postdoctorale studies.

Je leert over het menselijk lichaam in gezondheid en ziekte, en krijgen de kennis van de medische biochemie, microbiologie, farmacologie, cel- en moleculaire biologie, anatomie, fysiologie, infectieziekten en neurowetenschappen.

U zult ontdekken van de symptomen van de ziekte, leren hoe om wetenschappelijke en medische gegevens te analyseren, en praktische lab werk te doen. Derde jaar geavanceerd biochemie en medische wetenschappen stages en lab cursussen geven u meer hands-on ervaring. We zullen ook laten zien hoe om te lezen, onderzoek en interpreteren van wetenschappelijke publicaties en je leren om een ​​zinvolle brengen wetenschappelijke en biomedische wetenschap informatie schriftelijk.

Onze $ 100.000.000 onderwijs en onderzoek faciliteit - door middel van deze opleiding, heb je toegang tot de La Trobe Instituut voor Moleculaire Wetenschappen hebben. Met onze industrie cadetship programma, kunt u ook werkervaring op te doen, op basis van uw vaardigheden en de industrie verbindingen.

Eerstejaars studenten kunnen in aanmerking komen voor de decaan Scholarship voor academische uitmuntendheid of andere undergraduate beurzen. Wij bieden ook het buitenland studiemogelijkheden, met inbegrip van klinische stages en vrijwilligerswerk.

U kunt zich aanmelden voor deze cursus te bestuderen door middel van onze Hallmark Leerlingen Program. Zie de lijst voor Hallmark Cursus Groep C voor meer informatie.

Engels taaleisen

IELTS (academische) score van 6.0 met geen enkele individuele band score minder dan 6.0; TOEFL paper-based test - een minimale totale score van 550 met een score van 5 of meer in de Test van schriftelijke Engels; TOEFL internet gebaseerde test - een minimale totale score van 60 met een minimum voor SLR 18; W 22; Bevredigende afronding van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 5B (EFS5 UG minimaal 60 procent), die beschikbaar zijn vanaf La Trobe Melbourne is; Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

La Trobe Melbourne Stichting Studies: 60 procent eindresultaat in een cursus; Engels als voertaal in het hoger studies kunnen worden aanvaard. Let op: het Engels als voertaal in het vorige onderzoek, worden niet aanvaard als basis van toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6,0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): een minimale score van 57 zonder communicatieve vaardigheid scoren minder dan 50.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een voldoende cijfer van C of hoger, of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

 • LTM Foundation Studies - 80
 • Aust. Yr 12 (ATAR) 2015 (indicatief) - 80,05
 • International Baccalaureate - 26
 • GCE A Levels - 8
 • HKDSE - 2 x Level 5
 • Sri Lankaanse A Levels - BBC
 • STPM - 8.67
 • Noorwegen Upper Secondary Certificate - 4
 • Zweden Slutbetyg - G / VG
 • Alle Indiase Sen SC (Beste 5 onderwerpen) - 75
 • Vietnam (Jaar 12) - 8
 • Indonesië (SMA) - 8
 • GAC Cert. IV - GPA 2.6
 • Gaokao - zie: de website.

Als u niet aan deze toelatingseisen je misschien wel geïnteresseerd in La Trobe Stichting studies en diploma's, die een alternatieve route voor undergraduate programma La Trobe's bieden. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Onderwerp voorwaarde

Eenheden 3 en 4: een studie score van ten minste 30 in het Engels (EAL) of 25 in het Engels anders dan EAL; en een studie score van ten minste 25 in de chemie.

Bijkomende kosten

Afhankelijk van de gekozen onderwerpen, kan extra kosten omvatten een labjas - ongeveer A $ 30 - en een dissectie kit - ongeveer A $ 40. Studenten kunnen kopen deze artikelen van een leverancier, ze blijven persoonlijke eigendommen van studenten.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden werk vinden in de medische onderzoeksinstellingen of de overheid en de private sector laboratoria in ziekenhuizen, universiteiten en farmaceutische bedrijven. Andere gebieden je kon kiezen onder een loopbaan in de administratie of het onderwijs dat de biomedische wetenschap kennis. Als alternatief, een biomedische wetenschap diploma is een voorwaarde voor postdoctorale geneeskunde en tandheelkunde, en kan uw opstap naar deze cursussen zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder