Waarom de studie van de Bachelor in de Biomedische Wetenschappen

Het is een opwindende tijd om Biomedische Wetenschappen studeren aan UQ. Dit gloednieuwe 3-jarige opleiding vervangt de vorige 4-jarige opleiding.

biomedische wetenschappers vormen de basis van de moderne gezondheidszorg en helpen bij het ontwikkelen van behandelingen voor ziekten. Je studie zal zich richten op het menselijk lichaam op moleculair, cellulair en het gehele lichaam niveaus en disciplines van de biochemie en celbiologie, fysiologie, ontwikkelingsbiologie, microbiologie, farmacologie en neurowetenschappen.

In dit programma, zult u de nieuwste wereldwijd relevante biomedisch onderzoek van vooraanstaande wetenschappers gebaseerd op UQ onderzoeksinstituten ontdekken. U leert ook het wetenschappelijke proces door middel van activiteiten, variërend van experimenteel ontwerp en hands-on experimenten om het programmeren van computers.

Toelatingseisen

Entry scores

Alle internationale kandidaten moeten voldoen aan de minimale vermelding score voor toelating tot dit programma.

Als u momenteel studeert jaar 12 (of gelijkwaardig) in Australië of Nieuw-Zeeland, moet u voldoen aan deze programma minimum OP of Rank score.

Als u momenteel uw hoger onderwijs elders hebt ingevuld, moet u voldoen aan dit programma minimaal gelijkwaardige internationale binnenkomst score.

Als je niet een actuele schoolverlater, zal uw aanvraag worden beschouwd als op individuele basis.

Vereisten

Jaar 12 of gelijkwaardig - Engels, Wiskunde B, plus één of Chemistry of Physics

Kennis van het Engels

IELTS algemene 6,5; lezing 6; het schrijven van 6; sprekende 6; 6 luisteren. Voor andere Engels Language Proficiency Tests en Scores goedgekeurd voor UQ, bekijk de Engels taalvaardigheid beleid hieronder.

Met het oog op de toegang tot een academische opleiding op UQ te krijgen, moet u aan te tonen u het juiste niveau van taalvaardigheid in het Engels.

Om te voldoen aan de UQ de Engels taalvaardigheid eisen, moet u een van de volgende aan te tonen:

  • een score gelijk aan vier semesters van Sound Voltooiing in Queensland Studies Authority Engels, Engels voor ESL leerlingen of Australische of internationaal equivalent. Minder dan vier semesters kan worden overwogen voor sommige programma's.
  • ten minste 6,5 overall en een minimum van 6,0 in elk sub-band van het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) of een gelijkwaardige test. Sommige programma's hebben een hogere Engels taalvaardigheid eisen; Zie ook de individuele programma-eisen.

Andere gelijkwaardige tests zoals de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) en Pearson Test van het Engels (PTE) Academische worden ook geaccepteerd, en andere kwalificaties en ervaring kan ook worden overwogen.

Studeren in het buitenland en inkomende uitwisselingsstudenten zijn alleen nodig om de totale score te voldoen (bijvoorbeeld 6,5 IELTS of TOEFL 87 of 64 PTE).

Visumplicht

Internationale studenten die in de bachelor Biomedische Wetenschappen in full-time studie worden geaccepteerd komen in aanmerking voor een aanvraag voor een Australisch studentenvisum.

De Australische regering heeft de visumaanvraag proces vereenvoudigd. Nu, alle internationale studenten toe te passen voor de Student Visa (subklasse 500).

Programmastructuur

Cursussen

De aangeboden in de bachelor Biomedische Wetenschappen cursussen worden in de loop lijst in te stellen. Elke cursus wordt toegewezen een aantal eenheden (#). Een standaard full-time studielast is 8 eenheden per semester.

programma Regels

Het Programma Regels uitleggen wat nodig is om de Bachelor in de Biomedische Wetenschappen te voltooien. Deze eisen omvatten het totale aantal eenheden dat u moet invullen om af te studeren.

duale opleidingen

Duale opleidingen kun je twee graden te studeren op hetzelfde moment. Elk duale opleiding heeft een enkele set van programma regels.

De volgende duale opleidingen zijn beschikbaar met de Bachelor in de Biomedische Wetenschappen: Bachelor Biomedische Wetenschappen / Wetenschap

concurrent diploma's

Een gelijktijdige diploma is een diploma-level kwalificatie (AQF 5), die je kunt studeren naast je bacheloropleiding.

Alle diploma's zijn opgebouwd uit 16 units. U kunt deze eenheden verspreid over de looptijd van het programma van je bachelor, of u kunt deze eenheden te voltooien in een versnelde periode.

Concurrent diploma's zijn beschikbaar in:

  • Taalwetenschap
  • Muziekoptreden
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van The University of Queensland »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
jan 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
37,040 AUD
Indicatieve jaarlijkse vergoeding 2017.
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

jan 2020