Bachelor In De Biomedische

University Sains Malaysia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Biomedische

University Sains Malaysia

Het Biogeneeskunde programma is een 4 jaar of 8 semesters full-time programma. Aan het einde van het programma, zijn afgestudeerden bekroond met de Bachelor of Health Science (medische biologie).

Het programma is multidisciplinair van aard en geeft studenten de mogelijkheid om de nieuwste informatie en technologie op het gebied van biomedische wetenschappen te verkennen. Het omvat alle aspecten van de laboratoriumdiagnostiek, ziektepreventie en onderzoek op het gebied van biomedische wetenschappen. Industriële training, Biomedische Practicum en Research Project worden geïntroduceerd in de laatste fase van de studies om de studenten de kennis en vaardigheden in het diagnostisch en klinisch laboratorium, preventie van ziekte en onderzoeksgebieden uit te rusten.

Dit programma is zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan de mankracht behoeften van zowel de private als de publieke sector van de natie. Het curriculum neemt kennis van de noodzaak proactief in haar aanpak, waarbij de curricula van instellingen uit de VS, Europa en Australië werden gebruikt als benchmarks te zijn. Dit is om ervoor te zorgen dat het curriculum is van de kwaliteit en van hoge normen geschikt voor het produceren afgestudeerden die bekwaam en wereldwijd concurrerend zijn.

Studenten van de medische biologie Program zijn tot een totaal van 140 studiepunten te voltooien voordat ze kunnen afstuderen.

geschiedenis

Dit programma werd gestart in de 2000/2001 academische zitting met de eerste inname van 30 studenten. De opname is verhoogd in een geleidelijke wijze, waarop het totale aantal studenten afhangen van de beschikbaarheid van het onderwijs en onderzoeksinstellingen. Het curriculum neemt kennis van de noodzaak om proactief te zijn in haar aanpak, waarbij de curricula van instellingen uit de VS, Europa en Australië werden gebruikt als een benchmark. Dit is om ervoor te zorgen dat het curriculum is van de kwaliteit en van hoge normen geschikt voor het produceren afgestudeerden die bekwaam zijn en zijn vergelijkbaar met enig in de wereld.

FILOSOFIE

Aan de School of Health Sciences, we zijn toegewijd in het produceren van een capabele beroepsbevolking met sterke fundamentele kennis en substantiële praktische en onderzoeksvaardigheden en ook ontvankelijk voor hun omgeving in het bijzonder naar de school behoeften en het begrip van gezondheid en diensten.

Doelstellingen

 • Om afgestudeerden die zijn uitgerust met een sterke fundamentele kennis van de biomedische wetenschappen, die de basis voor zelf-verbetering in de toekomst te produceren.
 • Om afgestudeerden die gevoelig is en verantwoordelijk te zijn jegens de maatschappij, cultuur en milieu te produceren.
 • Om afgestudeerden die hebben een uitstekende laboratorium en analytische vaardigheden voor klinische, industriële en onderzoek instellingen produceren.
 • Om afgestudeerden met voldoende onderzoek vaardigheden die hen in staat zou stellen om de bevoegde post-graduate studenten of wetenschappers produceren.
 • Om de afgestudeerden met de nodige soft skills te verstrekken aan hun verhandelbaarheid en interdisciplinaire probleemoplossend vermogen te verbeteren.

Leerresultaten

Bij de voltooiing van het programma, zal afgestudeerden in staat zijn om:

 1. Solliciteer basiskennis in de biomedische wetenschappen en weer te geven theoretische en praktische vaardigheden in diagnostiek en onderzoek.
 2. Voer laboratorium diagnostische tests op basis van standaard protocollen; beheer van diagnostische en / of onderzoekslaboratoria; uit te voeren onderzoeksprojecten onder toezicht; en gebruik maken van up-to-date informatie en communicatietechnologie.
 3. Demonstreren en toe te passen kritisch en creatief denken vaardigheden in het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen in diagnostische laboratoria.
 4. Solliciteer communicatieve vaardigheden in werkomgeving in een diagnostisch laboratorium, medische en onderzoeksinstellingen.
 5. Werken in groepen om de gezondheid gerelateerde problemen op te lossen en deel te nemen als een team speler in de maatschappelijke gezondheidszorg en diensten.
 6. Demonstreer professionele ethiek en waarden bij het uitvoeren van de diagnose en het oplossen van problemen in het laboratorium onderzoeken.
 7. Solliciteer onderwijs en ICT-vaardigheden levenslang aan laboratoriumdiensten en onderzoek te versterken in de biomedische wetenschappen.
 8. Solliciteer management en ondernemerschap vaardigheden in de biomedische fieldsn en relevante beroepsgroepen.
 9. Demonstreer en leidinggevende vaardigheden toe te passen door middel van actieve betrokkenheid bij activiteiten met betrekking tot onderwijs, dienstverlening en onderzoek in de biomedische wetenschappen.

Graduate Prospect

Loopbaanperspectieven voor de medische biologie programma zijn onder andere:

 1. Wetenschap of onderzoek officieren op onderzoekscentra, instellingen voor hoger onderwijs, ziekenhuizen en diagnostische laboratoria.
 2. Productie- en administratieve ambtenaren in aanverwante sectoren zoals kwaliteitscontrole ambtenaren, verkopers en adviseurs in de farmaceutische, voedings- en drankenindustrie; verzekeraars; leveranciers van medische producten en instrumentaties.
 3. Docenten of docenten van academische instellingen. Afgestudeerden kunnen ook inschrijven als post-graduate studenten of lid worden van de academische opleiding van het personeel regeling bij instellingen voor hoger onderwijs.
 4. Wetenschappelijke of commerciële ondernemingen in de biotechnologie velden.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,167 USD
Locations
Maleisiƫ - George Town, Penang
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - George Town, Penang
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan