Waarom de studie van de Bachelor of Veterinary Science (Honours)

Diergeneeskunde is de toepassing van medische, diagnostische en therapeutische principes om metgezel, binnenlands, exotisch, het wild, en productiedieren. Diergeneeskunde is van vitaal belang voor de studie en de bescherming van de veehouderij, gezondheid kudde en het toezicht op de verspreiding van wijdverspreide ziekte. Het vereist de verwerving en toepassing van wetenschappelijke kennis in meerdere disciplines en maakt gebruik van technische vaardigheden in de richting van preventie van de ziekte bij zowel huisdieren en wilde dieren.

Gezondheid van de mens wordt beschermd door diergeneeskunde nauw samen te werken met vele medische professionals door de zorgvuldige controle van de gezondheid van vee, alsmede de unieke opleiding in de epidemiologie en opkomende zoönosen wereldwijd.

Dierenartsen te helpen bij het waarborgen van de kwaliteit, kwantiteit en voedselzekerheid door te werken aan de gezondheid van het vee te houden. Veterinaire wetenschappers zijn erg belangrijk in de chemische, biologische, en farmacologisch onderzoek.

Toelatingseisen

Entry scores

Alle internationale kandidaten moeten voldoen aan de minimale vermelding score voor toelating tot dit programma.

Als u momenteel studeert jaar 12 (of gelijkwaardig) in Australië of Nieuw-Zeeland, moet u voldoen aan deze programma minimum OP of Rank score.

Als u momenteel uw hoger onderwijs elders hebt ingevuld, moet u voldoen aan dit programma minimaal gelijkwaardige internationale binnenkomst score.

Als je niet een actuele schoolverlater, zal uw aanvraag worden beschouwd als op individuele basis.

Vereisten

Queensland Jaar 12 (of gelijkwaardig) Engels, scheikunde, wiskunde B PLUS of Physics of Biology.

Kennis van het Engels

IELTS overall 7; sprekende 7; lezing 6; het schrijven van 6; 6 luisteren. Voor andere Engels Language Proficiency Tests en Scores goedgekeurd voor UQ, bekijk de Engels taalvaardigheid beleid hieronder.

Met het oog op de toegang tot een academische opleiding op UQ te krijgen, moet u aan te tonen u het juiste niveau van taalvaardigheid in het Engels.

Om te voldoen aan de UQ de Engels taalvaardigheid eisen, moet u een van de volgende aan te tonen:

 • een score gelijk aan vier semesters van Sound Voltooiing in Queensland Studies Authority Engels, Engels voor ESL leerlingen of Australische of internationaal equivalent. Minder dan vier semesters kan worden overwogen voor sommige programma's.
 • ten minste 6,5 overall en een minimum van 6,0 in elk sub-band van het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) of een gelijkwaardige test. Sommige programma's hebben een hogere Engels taalvaardigheid eisen; Zie ook de individuele programma-eisen.

Andere gelijkwaardige tests zoals de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) en Pearson Test van het Engels (PTE) Academische worden ook geaccepteerd, en andere kwalificaties en ervaring kan ook worden overwogen.

Studeren in het buitenland en inkomende uitwisselingsstudenten zijn alleen nodig om de totale score te voldoen (bijvoorbeeld 6,5 IELTS of TOEFL 87 of 64 PTE).

Visumplicht

Internationale studenten die in de Bachelor of Veterinary Science (Honours) in full-time studie worden geaccepteerd komen in aanmerking voor een aanvraag voor een Australisch studentenvisum.

De Australische regering heeft de visumaanvraag proces vereenvoudigd. Nu, alle internationale studenten toe te passen voor de Student Visa (subklasse 500).

Programmastructuur

Cursussen

De aangeboden in de Bachelor of Veterinary Science (Honours) cursussen worden in de loop lijst in te stellen. Elke cursus wordt toegewezen een aantal eenheden (#). Een standaard full-time studielast is 8 eenheden per semester.

programma Regels

Het Programma Regels uitleggen wat nodig is om de Bachelor of Veterinary Science (Honours) te voltooien. Deze eisen omvatten het totale aantal eenheden dat u moet invullen om af te studeren.

Honours

Honours wordt toegekend aan alle afgestudeerden van dit programma. Honours wordt toegekend in de volgende klassen:

 • klasse I
 • klasse IIA
 • klasse IIB
 • klasse IIIA
 • klasse IIIB

Graad van verdienste is afhankelijk van uw GPA.

Practica, stages en stages

Studenten zijn verplicht om acht (8) weken vakantie werk (in hun eigen tijd) te ondernemen tegen het einde van het derde jaar van de studie Professional lidmaatschappen Afgestudeerden kunnen in aanmerking komen voor het lidmaatschap van de volgende beroepsorganisaties:

 • Australasian Veterinaire Boards Raad Inc
 • American Veterinary Medical Association
 • Royal College of Veterinary Surgeons
Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 4 andere vakken van The University of Queensland »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
jan 2020
Duration
5 jaar
Voltijd
Prijs
57,248 AUD
Indicatieve jaarlijkse vergoeding 2017.
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum