Waarom de studie van de Bachelor of Pharmacy (Honours)

Dit programma bereidt studenten voor op een indrukwekkende carrière in de industrie, de gemeenschap, ziekenhuisapotheek of de overheid. Studenten zullen leren op de state-of-the-art Pharmacy Australië Centre of Excellence (PACE) - een wereld-klasse, $ 100.000.000 onderwijs en onderzoek faciliteit in UQ de biomedische wetenschap politiedistrict in Woolloongabba.

Toelatingseisen

Entry scores

Alle internationale kandidaten moeten voldoen aan de minimale vermelding score voor toelating tot dit programma.

Als u momenteel studeert jaar 12 (of gelijkwaardig) in Australië of Nieuw-Zeeland, moet u voldoen aan deze programma minimum OP of Rank score.

Als u momenteel uw hoger onderwijs elders hebt ingevuld, moet u voldoen aan dit programma minimaal gelijkwaardige internationale binnenkomst score.

Als je niet een actuele schoolverlater, zal uw aanvraag worden beschouwd als op individuele basis.

Vereisten

Jaar 12 of gelijkwaardig Engels, Wiskunde B en Scheikunde.

Kennis van het Engels

IELTS overall 7; lezing 6; het schrijven van 6; sprekende 6; 6 luisteren. Voor andere Engels Language Proficiency Tests en Scores goedgekeurd voor UQ, bekijk de Engels taalvaardigheid beleid hieronder.

Met het oog op de toegang tot een academische opleiding op UQ te krijgen, moet u aan te tonen u het juiste niveau van taalvaardigheid in het Engels.

Om te voldoen aan de UQ de Engels taalvaardigheid eisen, moet u een van de volgende aan te tonen:

  • een score gelijk aan vier semesters van Sound Voltooiing in Queensland Studies Authority Engels, Engels voor ESL leerlingen of Australische of internationaal equivalent. Minder dan vier semesters kan worden overwogen voor sommige programma's.
  • ten minste 6,5 overall en een minimum van 6,0 in elk sub-band van het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) of een gelijkwaardige test. Sommige programma's hebben een hogere Engels taalvaardigheid eisen; Zie ook de individuele programma-eisen.

Andere gelijkwaardige tests zoals de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) en Pearson Test van het Engels (PTE) Academische worden ook geaccepteerd, en andere kwalificaties en ervaring kan ook worden overwogen.

Studeren in het buitenland en inkomende uitwisselingsstudenten zijn alleen nodig om de totale score te voldoen (bijvoorbeeld 6,5 IELTS of TOEFL 87 of 64 PTE).

Visumplicht

Internationale studenten die in de Bachelor of Pharmacy (Honours) in full-time studie worden geaccepteerd komen in aanmerking voor een aanvraag voor een Australisch studentenvisum.

De Australische regering heeft de visumaanvraag proces vereenvoudigd. Nu, alle internationale studenten toe te passen voor de Student Visa (subklasse 500).

Programmastructuur

Cursussen

De aangeboden in de Bachelor of Pharmacy (Honours) cursussen worden in de loop lijst in te stellen. Elke cursus wordt toegewezen een aantal eenheden (#). Een standaard full-time studielast is 8 eenheden per semester.

programma Regels

Het Programma Regels uitleggen wat nodig is om de Bachelor of Pharmacy (Honours) te voltooien. Deze eisen omvatten het totale aantal eenheden dat u moet invullen om af te studeren.

Honours

Honours wordt toegekend aan alle afgestudeerden van dit programma. Honours wordt toegekend in de volgende klassen:

  • klasse I
  • klasse IIA
  • klasse IIB
  • klasse IIIA
  • klasse IIIB

Graad van verdienste is afhankelijk van uw GPA.

Practica, stages en stages

Studenten doen meer dan 350 uur onder toezicht klinische praktijk in een waaier van klinische settings dat ziekenhuis en openbare apotheken omvat. De school heeft samenwerkingsverbanden met meer dan 500 apotheken in heel het platteland en in grootstedelijke Australië en in het buitenland. Tijdens hun stages zullen de studenten de kans om hun theoretische kennis verworven door middel van cursussen en onderzoek om te oefenen en ontwikkelen van hun klinische vaardigheden in het echte leven de instellingen toe te passen.

Studenten zullen een verscheidenheid van zittingen praktijkervaringen uit het eerste jaar te ondernemen voordat u begint met twee 4-weekblok stages in het vierde jaar.

Studenten kunnen worden verplicht om de klinische stages buiten de Brisbane grootstedelijk gebied ondernemen en studenten zijn verplicht om hun reis- en verblijfkosten en de dagelijkse kosten van levensonderhoud te financieren.

Professionele Lidmaatschappen

Afgestudeerden kunnen in aanmerking komen voor het lidmaatschap van de volgende beroepsorganisaties: Pharmaceutical Society of Australia

accreditatie-instelling

De Bachelor of Pharmacy (Honours) is geaccrediteerd door: Australische Pharmacy Raad Hoewel dit programma kan worden geaccrediteerd door een officieel orgaan van de industrie in Australië, het invullen van dit diploma kan niet leiden tot automatische erkenning voor afgestudeerden. Neem contact op met de betreffende vereniging voor meer informatie.

Verdere studie opties

Afgestudeerden van de Bachelor of Pharmacy (Honours) hebben de mogelijkheid om de voortgang in de volgende programma's:

  • Graduate Certificate in Klinische Farmacie
  • Graduate Certificate in Pharmacy Practice

Majors

Het volgende is een lijst van majors in de Bachelor of Pharmacy (Honours).

Wanneer u overstapt, zullen alle majors, dual majors en uitgebreide majors je hebt voltooid worden vermeld op uw bul.

Clinical and Experimental Therapeutics

Clinical and Experimental Therapeutics integreert kennis en vaardigheden uit verschillende cursussen in het programma, om studenten te voorzien van een kans om te evalueren en te synthetiseren de literatuur om nieuwe kennis te verwerven om: problemen op te lossen en te optimaliseren medicijnen gebruiken en; ontwikkelen en een onafhankelijk onderzoek uit te voeren.

De Clinical and Experimental Therapeutics belangrijke studenten overweegt een onderzoek richtte zich carrière te bieden, met een mogelijkheid om ervaring in het werken als onderdeel van een onderzoeksteam met een intensiever onderzoek richtte zich het laatste jaar van hun Bachelor of Pharmacy-programma (Honours).

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van The University of Queensland »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
jan 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
39,376 AUD
Indicatieve jaarlijkse vergoeding 2017.
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

jan 2020