Bachelor in de farmacie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bachelor in de farmacie

Het programma omvat volgende cursussen:

Dermatologie en cosmetologie

Deze cursus introduceert de toekomstige apotheker om belangrijke aspecten van dermatologische aandoeningen, met de nadruk op de gemeenschappelijke presentatie en hun relevante farmacotherapie onder andere behandelingsmogelijkheden. De cursus richt zich op de beoordeling, behandeling en doorverwijzing van aandoeningen van de huid, nagels, haar of de slijmvliezen. Dit vak houdt rekening met de structuur en functie van de huid en andere doelorganen voor cosmetische producten toepassing. Bovendien bestudeert de huid, haar en nagels fysiologie, problemen, diagnostiek, behandeling en profylaxe, Dermo-cosmetische ingrediënten en formuleringen, remedies van schoonheid.

Apotheek apotheekhoudende huisarts

Deze cursus richt zich op het klinische aspect van de apotheek, evenals zijn praktijken. Elke student wordt individueel uit zijn apotheek station te werken in het doseren lab. Sommige studenten zullen in de farmacie instellingen opgericht aan de universiteit, terwijl anderen de rol van patiënten zal spelen worden geplaatst. Doseren praktijken, begeleiding en het controleren op interacties tussen geneesmiddelen en andere apotheek praktijk zal worden toegepast in deze cursus, zodat de student zal worden geëvalueerd voor klinische en praktische vaardigheden bij het afstuderen. Een counseling sessie vindt plaats op het einde van elk laboratorium sessie.

Farmaco

Deze cursus introduceert de basisconcepten in de boekhouding nuttig apotheek praktijk zowel als gewone micro-en macro-economische theorieën. Onderwerpen zal de nadruk op de vraag en aanbod analyse, de inflatie, de balans, resultatenrekening en andere concepten die nodig zijn om een ​​optimaal financieel beheer te komen en te voldoen aan nationale drugsbeleid. Deze cursus leert de studenten om de gezondheid van de economische en klinische uitkomst onderzoek te evalueren en farmaco-economische analyse toe te passen in de klinische praktijk.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Lees Minder