CSU's Bachelor in de Fysiotherapie voornamelijk bereidt afgestudeerden voor de registratie en de werkgelegenheid als fysiotherapeuten.

Waarom deze cursus te bestuderen?

Wat zal ik leren?

Je zal afstuderen met de kennis om fysiotherapeutische diagnose te formuleren en passende programma's van de therapeutische oefeningen en behandelingen die in de eerste plaats met fysieke omstandigheden.

Studies in gedrags-en biomedische wetenschappen, evenals de klinische ervaring, zal je voor te bereiden voor de werkgelegenheid als een entry-level fysiotherapeut in een verscheidenheid van de gezondheidszorg instellingen, zoals ziekenhuizen, community health centers, revalidatiecentra en particuliere praktijken.

U zult ook de ontwikkeling van vaardigheden bij het leren, het oplossen van problemen en besluitvorming, die essentieel zijn voor aanhoudend hoge niveau praktijk als fysiotherapeut zijn.

De erkenning van beroepskwalificaties

CSU's Bachelor in de Fysiotherapie is volledige accreditatie bekroond met de Australische Fysiotherapie Raad (APC). Afgestudeerden van de opleiding komen in aanmerking voor registratie in alle staten en gebieden van Australië, en kunnen ook internationaal werken.

Carrièremogelijkheden

Fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van de gezondheidszorg milieu. Als experts in beweging, fysiotherapeuten spelen een belangrijke rol bij het bevorderen, het voorkomen van en het helpen van mensen over hun levensduur hun gezondheid, fysieke functie en levensstijl te handhaven.

Afgestudeerden werken professioneel fysiotherapeuten in de hele gezondheidszorg; in ziekenhuizen, binnen de gemeenschap, particuliere praktijken, en organisaties zoals de Cerebral Palsy Alliance in een waaier van functies, waaronder:

  • acute ziekenhuis werk
  • rehabilitatie
  • geriatrische zorg
  • private beoefenaars
  • sport therapieën

U kunt ook werken in:

  • onderwijs
  • beheer
  • onderzoek
  • sectoren openbare of particuliere gezondheidszorg als consultant.

Als u een dynamische en lonende gezondheid carrière, die op een leuke en vriendelijke community-omgeving bestaat wilt, fysiotherapie biedt diverse kansen op werk dat je plaatsen in Australië en over de hele wereld kan nemen.

De vraag naar fysiotherapeuten groeit in heel Australië en de mensen op het platteland, in het bijzonder, worden steeds vaker zelf ontbreekt een dienst voldoende is voor hun behoeften.

CSU afgestudeerden hebben een bewezen hoge arbeidsparticipatie.

Credit en paden

Als je in de CSU's Bachelor in de fysiotherapie worden geaccepteerd en het gevoel dat je hebt voltooid onderwerpen of werkervaring die in aanmerking komen voor erkenning zou zijn, kunt u zich aanmelden voor krediet nadat u zich hebt ingeschreven in de cursus. Bent u verplicht om voldoende documentatie te leggen aan de universiteit voor te leggen. Gemeenschappelijke ruimtes van krediet zijn fysiologie en psychologie. Credit kan resulteren in een verminderde werkdruk, maar het is ongewoon voor krediet aan resulteren in een verminderde cursusduur.

toelating informatie

indicatieve ATAR

90.00 CSU's Bachelor in de Fysiotherapie biedt 40 plaatsen aan Albury-Wodonga Campus, 40 plaatsen bij Orange Campus en 40 plaatsen in Port Macquarie Campus voor nieuwe studenten per jaar. Deze plaatsen zijn in hoge vraag. Concurrentie van jaar tot jaar dicteert de ingang score, maar als een indicatie, de gepubliceerde score is meestal boven 90,00. Dit geldt ook voor Regionale bonuspunten, beschikbaar aan in aanmerking komende studenten die hun opleiding te voltooien in de regionale NSW of Victoria.

Hoewel er geen vereiste HSC onderwerpen die voor toelating, de cursus omvat de studie van de wetenschap gebaseerde vakken. Aanvragers zullen profiteren van het Engels en wiskunde evenals bètavakken te hebben bestudeerd. Succesvolle kandidaten die zij geloven niet over een geschikte wetenschappelijke achtergrond kan overwegen onderneming onderwerpen aangeboden in STUDIE LINK aanvullend programma CSU's voor de aanvang van de cursus.

Let op: de TAFE Tertiair Voorbereiding Certificaat wordt niet voor de toegang tot de Bachelor in de Fysiotherapie geaccepteerd.

De aanvraagprocedure

De normale aanvraagprocedure voor Bachelor in de Fysiotherapie CSU's is door middel van UAC of VTAC.

STAT of Umat scores worden niet beschouwd als voor de toegang tot CSU's Bachelor in de Fysiotherapie. Voor schoolverlaters, de ATAR is alles wat wordt beschouwd. Voor aanvragers die hebben gestudeerd op tertiair niveau, vorige Grade Point Average (GPA) is de belangrijkste indicator, met hun Atar ook beschouwd. In de afgelopen vijf jaar is de gemiddelde GPA is rond 6.0. Dit is een onderscheiding, of B of H2 gemiddelde.

Als u nog niet in deze cursus worden geaccepteerd, wordt u geadviseerd om te overwegen of fysiotherapie is het beroep dat u echt wilt nastreven. Om u te helpen met deze beslissing, kan je wat werk ervaring op te doen of advies inwinnen van een loopbaanadviseur. Als u nog steeds wilt fysiotherapie na te streven als een carrière en je hebt geen jaar 12 kwalificatie, of als je eerste ATAR was niet hoog genoeg is, kunt u overwegen opnieuw zitten Jaar 12. Als alternatief kunt u zich inschrijven voor een andere cursus met het oog op een nieuw verzoek voor Bachelor in de Fysiotherapie CSU's in de toekomst. U moet zich inschrijven voor een cursus die is voor u van belang, dat je voelt dat je goed zal doen in en dat je zal blij zijn om te verblijven in moet je niet in de Bachelor of kinesitherapie op uw volgende toepassingen worden aanvaard. Alle bachelorgraden gelijkelijk beschouwd en geen voorkeur wordt gegeven aan bepaalde vakgebieden.

Internationale kandidaten

International aanvragers moeten rechtstreeks van toepassing zijn op de universiteit voor toelating tot de Bachelor in de Fysiotherapie. Plaatsen zijn zeer concurrerend, en studenten moeten een aanvraag indienen bij de eerste gelegenheid.

Eerste ronde aanbiedingen zijn in augustus, en als plaatsen blijven, kan de tweede ronde aanbiedingen worden gedaan in september of oktober. Te laat ingediende aanvragen zullen worden beschouwd met de aanvragers voor de volgende inname.

Internationale studenten die al een diploma of gelijkwaardig hebben afgerond kunnen in aanmerking komen voor krediet voor relevant onderzoek. Credit pakketten kunnen beschikbaar voor sommige Diploma's zijn. Kandidaten met een eerdere kwalificatie, zoals een diploma, Advanced Diploma of gelijkwaardig, van toepassing kunnen zijn op het moment van de aanvraag. Onder voorbehoud contouren moeten worden ingediend voor krediet worden beoordeeld.

Niet-schoolverlaters / volwassen leeftijd aanvragers

Elk jaar, afhankelijk van de kwaliteit van de aanvragen, ongeveer 20 tot 25 studenten toegelaten die niet direct van 12 jaar. Sommigen hebben voltooid zo weinig als een jaar van de universitaire studie in een andere graad, en anderen kunnen graden hebben afgerond en een aanzienlijke levenservaring.

Niet-schoolverlaters worden beoordeeld op een combinatie van hun ATAR en hun cijfers op een Bachelor niveau (of hoger) van een derde instelling. De eerste methode van de ranglijst niet-schoolverlater aanvragers is volgens de Grade Point Average (GPA) van voorgaande tertiaire studie plus hun Atar. De lengte van de voorafgaande studie wordt ook rekening gehouden, evenals het niveau van de studie, bijvoorbeeld Bachelor diploma versus postgraduaat. Alle bachelordiploma's worden als gelijk beschouwd - geen voorkeur wordt gegeven aan bepaalde vakgebieden.

fysieke eisen

CSU's Bachelor in de Fysiotherapie natuurlijk impliceert fysieke eisen aan studenten, in het bijzonder in de klinische stages. Studenten zullen worden onderneming praktijklessen waar zij naar verwachting zullen worden om vaardigheden op andere studenten en fungeren als modellen te oefenen voor hun collega's. Elke student die geloven dat ze moeite kunnen hebben met deze eisen wordt geadviseerd om contact op met de cursus coördinator of de Student Equity Officer door middel info.csu op 1800 334 733 voordat u zich inschrijft.

Reis weg van huis

U zult stageperiodes weg te ondernemen van uw huis campus en woonplaats. CSU zal vinden en organiseren van klinische stages voor u en u zult een aantal voorkeur bij de toewijzing van de stages, echter deze voorkeuren kunnen niet altijd worden voldaan.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Charles Sturt University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
8,564 AUD
Student contributie voor het eerste jaar van de studie.