Bachelor in de fysiotherapie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Fysiotherapie is onderwijs voor u dat de mensen zal helpen om een betere gezondheid met technische expertise en holistische kijk op de mensheid. Fysiotherapie is een gevestigde beroep in de gezondheidszorg met zware wetenschappelijk bewijs en tal van vakgebieden.

gedetailleerde kennis

Fysiotherapeuten kennis en ervaring bewegingsapparaat skjelettsysetemet en mogelijkheden voor beweging, zijn belangrijke elementen in ons werk. De basiskennis is gebaseerd op de kennis van de menselijke anatomie, fysiologische functies en ontwikkeling beweging.

4-jaar educatieve

Het duurt vier jaar gecertificeerd als een fysiotherapeut worden; drie jaar in de fysiotherapie onderwijs en vorig jaar vormt verplicht turnustjeneste.Praksis is vanaf het begin een belangrijk onderdeel van het onderwijs.

toelating

Algemene toelating en ten minste 3,8 in het gemiddelde cijfer zonder extra punten. Een minimum van 4 in het Engels van hoger secundair onderwijs of goedgekeurde IELTS of TOEFL Engels test. Het wordt aanbevolen, maar is niet verplicht, met biologie. Wij benadrukken met name de motivatie en de getuigenissen van werkgevers en / of leraar. Bjørknes College heeft een individuele beoordeling van elke kandidaat.

termijn

Aanvragen moeten vóór 15 april tot en met Bjørknes College worden gestuurd. Wij hebben rollende opnames voor elke vacante plaatsen na de deadline tot het semester in begin september.

Prijs en financiering

Het collegegeld voor 2009/10 is £ 60.000 en kan worden gedekt door de Loan Fund met maximaal £ 52.160 in leningen. Daarnaast zullen de studenten ontvangen £ 87.600 in de basis te ondersteunen. Als je ver van huis wonen en langs alle onderwerpen omgerekend 40% van de beurs.

gratis begeleiding

Vergeet niet dat u een gratis consult in ons kantoor of via de telefoon te boeken. Neem contact met ons op via tel 23:23 38 20 naar een tijd die past bij te boeken.

10 goede redenen om dit programma te kiezen

  1. je wilt werken in een spannende en lonende beroep
  2. doe je ervaring van de Noorse gezondheidszorg
  3. krijg je een jaar in Oslo
  4. je wilt studeren in Nederland, bekend om zijn fysiotherapie opvoeding
  5. Je leert en de praktijk op hetzelfde moment vanaf de eerste dag
  6. je krijgt geschoolde docenten die vele jaren van klinische ervaring in het vak
  7. kun je jezelf onderdompelen in uw interessegebieden
  8. U kunt specialiseren in een aantal speciale gebieden na het voltooien van het basisonderwijs
  9. Om te werken met mensen en zijn gemotiveerd en vastberaden
  10. u meer wilt weten over het lichaam, de mogelijkheden en beperkingen leren
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Universitaire studies in binnen-en buitenland Bjørknes heeft in de afgelopen jaren zich gevestigd als een aanbieder van universitair onderwijs in Noorwegen. In 2006, Bjørknes College gestart om cred ... Lees meer

Universitaire studies in binnen-en buitenland Bjørknes heeft in de afgelopen jaren zich gevestigd als een aanbieder van universitair onderwijs in Noorwegen. In 2006, Bjørknes College gestart om credits te bieden een aantal universitaire opleidingen in Oslo met ECTS. Zij worden goedgekeurd door de Noorse autoriteiten kwaliteitsborging en studenten bijwonen van de programma's hebben recht op financiering door de Staat Educational Loan Fund in Noorwegen. Deze cursussen zijn als volgt: Praktische Filosofie (30 ECTS) Media en Communicatie (60 ECTS) Geneeskundige Stichting Jaar (60 ECTS) Vrede en Conflict studies (60 ects) &nbsp In aanvulling op de bovengenoemde programma's, Bjørknes College heeft sinds 1999 ook aangeboden een suite van bi-nationale educatieve programma's ism op met universiteiten in het buitenland. Deze unieke programma's op zowel de undergraduate en graduate niveau, bieden studenten de mogelijkheid om het eerste jaar (voor bachelor studenten) of eerste semester (voor master studenten) van hun universitaire studies aan Bjørknes in Oslo te nemen vóór de overbrenging naar hun universiteit in het buitenland voor de rest van hun studie. De programma's zijn met aanzienlijk succes bekroond, en studenten kunnen kiezen uit een scala van opties op het niveau van de bachelor (Fysiotherapie, Verpleegkunde en Communicatie) alsmede Vrede en Conflict Studies en Internationale Studies in een graduate niveau. In deze masterprogramma's, heeft Bjørknes College ervoor gekozen om de International Peace Research Institute, Oslo (PRIO) betrekken bij de ontwikkeling van het Oslo-semester modules en het onderricht van deze. Op deze manier, deze innovatieve en opwindende programma's samen te brengen academici in de voorhoede van de internationale betrekkingen, internationale studies en vrede en conflict onderzoek van beide kanten van de aardbol. Omdat alle cursussen worden gegeven in het Engels, hebben deze prestigieuze programma trok de aandacht van studenten over de hele wereld, en de aanvragers van toepassing uit Australië, Frankrijk, Portugal, Duitsland, Mexico, Canada, UK en de VS. Inderdaad, tijdens de voormalig Noors bezoek van premier Kjell Magne Bondevik's naar Australië in 2005, nam hij de tijd om Bjørknes studenten het voltooien van hun programma in Canberra te voldoen. Lees Minder