Bachelor in de fysiotherapie

College of Education and Therapy in Poznań

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de fysiotherapie

College of Education and Therapy in Poznań

Bachelor in de fysiotherapie is een 4-jarige opleiding van de studies volgens Education Standards uitgevoerd door de goedgekeurde Poolse ministerie van Wetenschappen en Hoger Onderwijs. Het curriculum en de plannen van de studies rekening houden met de richtlijnen van de World Confederation voor Fysiotherapie (WCPT). Om uw praktische vaardigheden te verbeteren nog verder bieden wij u in een pakket een extra massage technicus programma.

Veranderingen in de samenleving dragen bij aan de populariteit van het beroep van een fysiotherapeut. Statistisch gezien onze samenleving begint te leeftijd, het geboortecijfer daalt en mensen leven langer. In deze situatie er is gebonden aan een groeiende vraag naar medisch specialisten in de markt. Kiezen voor fysiotherapie studies aan onze College garandeert u onderwijs op het hoogste Europese niveau.

Het doel van de studie is om afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan als fysiotherapeuten voort te zetten door hen te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om mensen van alle leeftijden in het ontwikkelen, onderhouden en herstellen van hun conditie en fysieke functies, die verloren zijn gegaan of verminderd als gevolg te helpen van ziekte of letsel. Bovendien is het doel van de studie is om studenten in staat stellen om kennis over de theorie, methodologie en de praktijk van fysiotherapie, diagnostische vaardigheden en het vermogen om fysiotherapie, massage en kinesitherapie procedures, basistechnieken van manuele therapie en de toepassing van orthopedische apparatuur uit te voeren te verwerven. De studies gericht op studenten in staat om de lichamelijke conditie die nodig zijn voor een passende demonstratie en de prestaties van kinesitherapie procedures bij patiënten met ziektes en handicaps te verkrijgen. In termen van sociale competentie, de studies bieden een kans om voldoening in individueel werk met patiënten en in samenwerking vinden in een therapeutisch team.

Het onderwijzend personeel omvatten academische docenten, voornamelijk uit prestigieuze Poznań universiteiten, waaronder de Universiteit School voor Lichamelijke Opvoeding, Poznan University of Medical Sciences, Adam Mickiewicz University, en praktijkmensen, die fysiotherapeuten werken in gezondheidscentra of het runnen van hun eigen praktijken. De meerderheid van de specialistische onderwerpen, evenals de klinische praktijk en praktische lessen worden gegeven door artsen gecertificeerd medische revalidatie, balneoclimatology en fysische geneeskunde en fysiotherapeuten met een masterdiploma's die werkzaam zijn in ziekenhuizen en revalidatiecentra.

Deze school biedt programma's in:
  • Pools
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Polen - Poznań, Lublin woiwodschap
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Polen - Poznań, Lublin woiwodschap
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan