Bachelor in de geneeskunde en bachelor in de chirurgie (MBBS)

AIMST University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de geneeskunde en bachelor in de chirurgie (MBBS)

AIMST University

bachelor geneeskunde en bachelor in de chirurgie (MBBS)

De AIMST Universiteit medisch programma is modern en innovatief. Het is gebaseerd op de klinisch geïntegreerde curriculum gevolgd door belangrijke medische scholen in het Verenigd Koninkrijk en bevat ook lokale voorschriften door de Medische Raad Maleisische bedongen. De 5-jarige opleiding wordt uitgevoerd volledig binnen de staat.

MBBS

programma Outline

Jaar 1

Het eerste jaar programma is voorzien van geïntegreerde leer van de moleculaire en cellulaire basis van de geneeskunde de maatschappij en gezondheid. Biostatistiek en ethiek in de geneeskunde in combinatie met een korte-interface met het ziekenhuis, studenten zijn een Zelfstudie Module te voltooien, te kiezen uit een geselecteerde lijst van vakinhoudelijke onderwerpen, of een niet-toegewezen onderwerp. Eerstelijns gezondheidszorg tussenfase voor 2 weken

Jaar 2

Jaar 2 is gewijd aan systemen en is verdeeld in 2 blokken - systemen term 1 die de cardiovasculaire en respiratoire en gastro-intestinale systemen. Systems term 2 omvat het centrale zenuwstelsel, endocriene, voortplantingssysteem en renale systeem en hematologie. Probleemgestuurd onderwijs (PGO) maakt integraal deel uit van het blok. Klinische vaardigheid leren van verschillende systemen in het ziekenhuis wordt uitgevoerd gedurende 3 weken, waarbij de eerste klinische Attachement vormt. Zij worden verwacht dat zij de vereiste Zelfstudiecentrum Module voltooien van fase 1 voor dat ze vooruitgang in jaar 3.

Jaar 3

Jaar 3 covers Geneeskunde, Chirurgie, Verloskunde en Gynaecologie en Kindergeneeskunde, Forensische Geneeskunde, Psychiatrie en Orthopeadics. heeft het hele jaar 3 ook een co-curriculaire module waarin studenten zich bezighouden met uiteenlopende activiteiten zoals sport, literaire projecten, ethiek, milieubewustzijn etc en ze worden beoordeeld.

Jaar 4

Gedurende deze jaren van junior stage zullen de studenten actief betrokken zijn bij Probleemgestuurd Onderwijs sessies, symposia, klinische lessen en zelfstudie.

Jaar 5

Jaar 5 is ontworpen als senior stage, waarbij de leerlingen de opgedane kennis in jaar 3 en 4 zal consolideren. De studenten zullen herzien en versterken van de vaardigheden in alle vier belangrijke gebieden: geneeskunde, chirurgie, Verloskunde & Gynaecologie, Orthopedie, Phychiatry, Familie geneeskunde en kindergeneeskunde. Deze fase is bedoeld om hun persoonlijke en cognitieve vaardigheden verder te ontwikkelen om hen voor te bereiden op de uitoefening van een leven lang leren en aanpassing aan veranderingen, evenals hun analytische en communicatieve vaardigheden te verbeteren.
Om dit te bereiken, is er veel aandacht voor student Problem Solving Oefeningen (PSE) / Problem Based Learning, CME (permanente medische educatie) en groepsdiscussie / peer review. Studenten zullen de beheersaspecten leren ook. Studenten hebben ook een definitieve Zelfstudie Module voltooien om de cursus eis te voldoen.

Career Opties

Met de lancering van de Nationale Biotech Beleid & Bionexus in april 2005, zijn kansen op werk in de biotechnologie ingesteld op continuosly escaleren. General Health Practice, Specialist Practice, University Onderwijs & Onderzoek: afgestudeerden zullen uitstekende carrièremogelijkheden in uiteenlopende sectoren zoals de landbouw, medische, farmaceutische, het milieu en het eten en de verwerkende industrie, zoals in hebben

Waarom AIMST

AIMST University belooft de beste scala aan diensten en faciliteiten voor de veeleisende behoeften van onze studenten te voldoen. We hebben een scala aan gespecialiseerde diensten klaar om te helpen en te ondersteunen tijdens hun tijd bij ons. Onze Studentenzaken Officers zullen de studenten te helpen bij het maken van afspraken voor huisvesting, transport en zelfs helpen om buitenschoolse activiteiten te organiseren voor hen. We hebben ook een team van professioneel opgeleide Studentendecanen die ooit bereid zijn om studenten te helpen in het omgaan met persoonlijke problemen of problemen. Studenten die financiële steun nodig hebben, kunnen ook contact opnemen met de afdeling Studentenzaken.

Diligent Security Officers helpen om de veiligheid van onze studenten te waarborgen en tegelijkertijd medische behoeften kan worden voldaan aan de Student Health Clinic. Boven dit alles, we hebben een sterk team van ondersteunend personeel te zorgen voor efficiënte en up-to-date leren faciliteiten, zoals computer laboratoria en een snel groeiende bibliotheek met boeken, tijdschriften en andere middelen voor het ophalen van informatie. Onze International Office is een one-stop center catering op vragen van internationale studenten, als AIMST universiteit haar deuren opent voor studenten uit de regio en de rest van de wereld. Met de diensten en faciliteiten voorzien, hopen we een gezellige thuis-away-from-home omgeving voor al onze studenten te creëren en om de juiste sfeer te bieden, zodat ze een levendig, spannend en productief universitaire leven kunnen ervaren.

Financiële steun

De afdeling Studentenzaken begeleidt studenten bij het verkrijgen van financiële steun voor hun cursussen door middel van een aantal agentschappen. Studenten van toepassing kunnen zijn voor het Nationaal Hoger Onderwijs Student Loan Scheme (Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional - PTPTN) bij inschrijving voor een opleiding aan AIMST, op voorwaarde dat ze minimaal drie studiepunten te bezitten in hun Sijil Pelajaran Maleisië (SPM).

AIMST biedt studenten met uitstekende prestaties in de SPM kortingen op collegegeld bij inschrijving in onze stichting programma's. De disconteringsvoet is gebaseerd op het aantal A's verkregen en zo hoog als 70% van hun collegegeld zou kunnen zijn.

AIMST biedt studenten met uitstekende prestaties in de SPM kortingen op collegegeld bij inschrijving in onze stichting programma's. De disconteringsvoet is gebaseerd op het aantal A's verkregen en zo hoog als 70% van hun collegegeld zou kunnen zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Maleisië - Alor Setar, Kedah
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Maleisië - Kuala Lumpur, Federaal territorium van Kuala Lumpur
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan