Bachelor in de geneeskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over de cursus

Excellentie in het onderwijs: de hoogste rating in het Braziliaanse ministerie van Onderwijs (MEC). Behorend tot de erkende UNICID Health Area, de School of Medicine maakt gebruik van verschillende onderwijsleerproces methode, de student centraal. Het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO - Probleem Gestuurd Onderwijs) maakt interdisciplinaire en alomvattende aanpak van de gezondheid van de bevolking, met nadruk op het humanistische houding en ethiek over het beroep en de patiënt, in de realiteit van de Unified Health System van Brazilië (SUS) . Vanaf het begin wordt de student aangemoedigd om klinisch redeneren ontwikkelen en leren om beslissingen te nemen op basis van wetenschappelijk bewijs te maken. Daarnaast voert kostschool in de beste instellingen voor gezondheidszorg in de stad, zoals het ziekenhuis voor staat ambtenaren, Gemeentelijk Children's Hospital Kind Jezus en Maternity Hospital Leonor Mendes de Barros. Praktische toepassing in verschillende scenario's: basisgezondheidszorg eenheden, poliklinieken, spoedeisende hulp en ziekenhuizen van middelgrote en grote complexiteit.

ARBEIDSMARKT

Profiel: arts met sterke klinische opleiding, kritisch, reflectief, met de integratie van ethische en humanistische waarden in de beroepspraktijk. Het is vastbesloten om de ontwikkeling van het burgerschap en de transformatie naar een rechtvaardiger samenleving en die het mogelijk maakt de toegang tot de productie van gezondheid voor alle Brazilianen. Deze professional wordt geconfronteerd met problemen van allerlei aard, en moet antwoorden met het humanisme, technische kwaliteit en aangepast aan de context, waardoor het individu en de gemeenschap het bereiken van de beste kwaliteit van leven. Het zijn een arts is een wetenschapper te zijn en de voortgang van de wetenschap en op hetzelfde moment, verzorger, ethische en gevoelig voor menselijk lijden, altijd op zoek naar nieuwe antwoorden op maatschappelijke behoeften. Nieuwe kansen. De traditioneel liberale karakter van de geneeskunde is sterk veranderd in de afgelopen tijd in Brazilië. Veel van de meer dan 260.000 artsen die werkzaam zijn in het land meer zelfstandigen werken reizen aankomen om drie of meer banen accumuleren. Nieuwe werkvelden, echter versterken, zoals familie geneeskunde, geriatrie (gezien de vergrijzing van de bevolking), beeldvorming examens, orthomoleculaire geneeskunde, homeopathie, acupunctuur en gebieden die zich richten op hoogwaardige technologie.

DIFFERENTIEEL

De Medical School brengt hoog gekwalificeerde docenten, de infrastructuur op een andere campus (Campus UNICID ¿Pines), exclusief ontworpen om alle door de cursus te voldoen, en laboratoria uitgerust met de nieuwste technologie apparaten. Onder zijn belangrijkste onderscheidende is de nieuwste en geavanceerde gesimuleerde Hospital, waar de UNICID pionier, waardoor internationale certificering. Het is een geavanceerde realistische simulatie opleidingscentrum ontwikkeld in high-fidelity kamers. De simulators / robots zijn de nieuwste generatie in de markt, met complexe software, de enigen die werken met draadloze, waardoor volledige mobiliteit voor verschillende omgevingen. Deze high-fidelity simulatoren zijn georganiseerd in drie bedden in een wijk en twee meldkamers, waarvan één gericht op de zorg voor zwangere vrouwen en de bevalling, met inbegrip van het hebben van een neonatale reanimatie eenheid. In aanvulling op de Gesimuleerde ziekenhuis, de cursus heeft twee ruimtes voor Medische Skills Training, waarvan er 20 kantoren voor het uitvoeren van de OVSE (doelstelling gestructureerde klinisch onderzoek). Deze andere gebieden hebben verschillende mannequins en simulatoren die het mogelijk maken door middel van controle praktijken, de opleiding van essentiële medische vaardigheden om de uitoefening van profissão.O morfologische Laboratory, die nu beschikt over twee keer het vloeroppervlak meer vakgebieden, onder anderen. Daarnaast heeft de UNICID Geneeskunde heeft een moderne en geavanceerde chirurgische techniek Laboratorium en Functional Practices Laboratory beide gekoppeld aan gekwalificeerde onderzoekslaboratoria, waardoor docenten en studenten om een ​​hoge kwaliteit van wetenschappelijk onderzoek te ontwikkelen. Niet te vergeten de exclusieve cursus en de twee computerlokalen Bibliotheek noemen. Allemaal ontworpen om studenten in staat stellen meer voorbereid op de praktische activiteiten te komen. Toch is de UNICID Medicine van de Global Health Leren lid oportunities ¿Ghlo, een consortium opgericht door de American Association of Medical Colleges. Dit is een educatieve uitwisselingsprogramma in de gezondheidszorg, waar Amerikaanse medische universiteiten, onder andere op verschillende locaties in de wereld omvat. In Brazilië zijn we pioniers op dit partnerschap, dat studenten de laatste twee jaar van de medische toegang tot internationale electieve podia zal vergemakkelijken, het bevorderen van de uitwisseling van essentiële informatie om hen in staat te werken met verschillende mensen en realiteiten in de gezondheidszorg, de uitbreiding van de culturele dimensie en om te leren over de verschillende gezondheidszorg en zal de gezondheidszorg in andere landen.

Vestibulaire 2016

Tarieven zijn geldig voor eerstejaars (eerstejaars) 2016.

De 1e helft van de cursus is verdeeld in zeven gelijke porties (collegegeld + 6 termijnen) van R $ 7,106.91 Prijs betaling op de 5e werkdag van de maand

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Nós da Universidade Cidade de São Paulo – UNICID , somos uma instituição modelo dentro do panorama nacional, comprometida com a educação e com a inovação.

Nós da Universidade Cidade de São Paulo – UNICID , somos uma instituição modelo dentro do panorama nacional, comprometida com a educação e com a inovação. Lees Minder