Read the Official Description

metropolia_nursing

Bent u geïnteresseerd om een ​​verpleegkundige en studeren in het Engels?

U zult het aanvragen van een gewaardeerde beroep, waarin je gaat werken met klanten van verschillende leeftijden, het bevorderen van hun gezondheid en welzijn en de behandeling van hun ziekte. Verpleegkundigen werken zelden alleen en binnen de grenzen van hun eigen vak, wat betekent dat je zou krijgen de kans om te werken in multidisciplinaire, cross-beroeps, nationale en internationale omgevingen.

In de Degree-programma in de verpleegkunde, zal je studie in het Engels in een multiculturele groep studenten. Metropolia University of Applied Sciences heeft meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden verpleegkundigen gebruik van het Engels.

De multiculturele en internationale studiegroep zal een verrijkende 'culturele onderdompeling' die zal bijdragen aan uw leren te bieden. Onze docenten zijn ervaren, bezitten veelzijdige internationale en multiculturele deskundigheid.

De training zal leiden tot goede kansen op werk, zowel in Finland en in het buitenland. U ontvangt een hogeschool diploma te voltooien vergelijkbaar met soortgelijke internationale en Europese kwalificaties. Na het voltooien van de opleiding, zal je de kwalificatie van een verpleegster in overeenstemming met EU-richtlijnen te bezitten.

werk verpleegster is people-oriented, divers en belonen

  • U zal begeleiden, ondersteunen, te behandelen en mensen met verschillende ziektes rehabiliteren in samenwerking met hun nabestaanden en andere professionals. Het verzorgen van en het begeleiden van de klant nabestaanden is een belangrijk onderdeel van je werk.
  • Jouw taak beschrijving zal ook diverse onderwijs, planning, ontwikkeling, project management en deskundige taken.
  • Je kan werken in een ziekenhuisafdeling, bij een kliniek of in een operatiekamer. U kunt ook vinden een baan in de thuisverpleging, diverse revalidatie en verzorgingstehuizen of een medisch centrum. In aanvulling op deze, zal de verpleegkundige diploma u in staat om te werken als een expert of consultant, met non-profit organisaties of in de internationale verplichtingen.
  • U krijgt een goede arbeidsparticipatie en de verdere opleidingsmogelijkheden hebben.

Nursing studies

De studies bestaan ​​van de fundamentele studies, professionele studies, electieve studies, een afstudeerproject en begeleid praktische training. Onze focus ligt op de klinische verpleging, waarmee u de klinische vaardigheden die nodig zijn in je toekomstige beroep zal versterken. Dit zal laten zien in je studie in de vorm van diversiteit en de mogelijkheid om uw manuele vaardigheden te oefenen in klinische laboratoria en gesimuleerde leeromgevingen.

Het curriculum omvat Finse taal studies voor internationale studenten, zoals spreekvaardigheid in het Fins is een belangrijke eis in de praktische opleiding die een deel van de studie en in het werkzame leven. U moet minimaal niveau B1 hebben in de Finse taal in aanmerking te komen toe te passen. Fluency in het Fins maakt het ook makkelijker voor afgestudeerden om een ​​baan te vinden.

Wanneer je je studie te beginnen, zult u een individueel studieplan (ISP) op basis van uw curriculum voor te bereiden, de erkenning van verworven competenties (EVC) en je persoonlijke ontwikkeling behoeften, die de lengte van je studie kan verkorten.

Uw studies zullen full-time en meestal op weekdagen zijn. Zij zullen onder meer theoretische onderwijs, diverse praktische opdrachten, web-based studies, onafhankelijke en de groep studies en verschillende workshops. U zult ook het uitvoeren van schriftelijke opdrachten in elke cursus. Daarnaast zal elke student Metropolia multidisciplinair innovatieproject studies (10 studiepunten) met andere deelnemers uit verschillende opleidingen af ​​te ronden.

Praktische opleiding en thesis

Ongeveer een derde van de studies van de verpleegkundige bestaat uit praktische training, die meestal plaatsvindt in verschillende behandeling en operationele omgevingen in de gezondheidszorg en sociale dienstverlening. Er zijn praktische stages in elke termijn. Gelieve er rekening mee dat je kan hebben om te werken in drie ploegen op veel plaatsen waar u het uitvoeren van uw praktische training.

Je diploma zal een definitieve project (15 studiepunten), die wordt meestal uitgevoerd in paren in een van de werkplek georiënteerde projecten Metropolia verricht bevatten.

Internationale aspecten in de studies

In deze opleiding, zal de internationale aanwezige inhoud op een dagelijkse basis in de klas, maar Metropolia biedt uitgebreide mogelijkheden voor internationale uitwisseling van studenten. U kunt een deel van uw praktijkopleiding en theoretische studies in het buitenland af te ronden. Onze studenten hebben stageplaatsen gevonden in Europa, Afrika en Azië, en ook in Canada. U kunt ook deelnemen aan internationale activiteiten Metropolia's op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het volgen van intensieve cursussen of deelnemen aan projecten.

Beurzen

Per elke opleiding is overeengekomen dat 50% van de aanvragers komen buiten de EU / EER-landen, met de meest succesvolle resultaten in het toelatingsexamen, zal een volledige vrijstelling van het collegegeld in het eerste studiejaar ontvangen.

Tijdens de 2.-4. academisch jaar, zal een beurs die 75% van het jaarlijkse collegegeld verleend op voorwaarde dat de student heeft opgebouwd:

  • een minimum van 55 studiepunten (ECTS) in het voorgaande studiejaar (eindigend op 31 juli) in een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten (ECTS) in het voorgaande semester (najaar semester eindigend 31.12. en de lente semester eindigend 31,7.) in een masteropleiding

In de jaren 04/02, kan de resterende 25% van het studiegeld van een student worden afgezien indien de school vaststelt dat het gerechtvaardigd is op basis van sociale, gezondheids-, of andere redenen.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by Metropolia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
42 maanden
Voltijd
Prijs
- 0 € en 11.000 € / jaar voor niet-EU / EER-studenten
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Application deadline
Einddatum