Ben je gepassioneerd over het helpen van mensen in hun tijd van nood? Heeft u gedijen onder druk staat?

Zo ja, kan een carrière als een paramedicus voor u.

Als eerste lijn responder in de meest kritieke omstandigheden, zul je werken in een dynamische en zeer lonende carrière die een diepgaand verschil aan het leven van mensen maakt.

Als enige dedicated paramedicine graad in New South Wales met een volledig accreditatie met de Raad van Ambulance Authorities, CSU's Bachelor of Clinical Practice (Paramedic) zal u uitrusten met de kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen om te werken in spoedeisende zorg-instellingen over de hele wereld, van binnenland Australië naar het hart van Londen.

Geleverd door nationaal en internationaal gerenommeerde leiders in paramedicus onderwijs, CSU's Natuurlijk beschikt ook over internationale studiemogelijkheden waar je unieke inzichten, vaardigheden en ervaringen die uiteindelijk uw concurrentiepositie in het personeelsbestand zal verbeteren kunnen krijgen.

Studeren op de campus bij Bathurst of Port Macquarie en profiteren van CSU's state-of-the-art simulatie faciliteiten en uitgebreid programma van stages. Of, als je al werkzaam als een paramedicus of een dokter in het leger, marine of luchtmacht, kunt u gemakkelijk online studeren.

Waarom deze cursus te bestuderen?

Redenen om paramedicine studeren bij CSU: de eerste paramedicine Australia's degree

 • Reputatie voor kwaliteit - CSU was Australië de eerste aanbieder van een paramedicine diploma en heeft een trotse geschiedenis van de productie van hoge kwaliteit paramedicine afgestudeerden met uitstekende resultaten werkgelegenheid
 • Uitzonderlijke opvoeders met allianties over de hele wereld - CSU academici zijn internationale leiders in het veld, waardoor diverse buitenlandse ervaringen in het curriculum, terwijl ook het behoud van nauwe banden met de grootste ambulancedienst in Australië, NSW Ambulance
 • Uitstekende faciliteiten en buiten de campus - Niet alleen profiteert u van CSU's state-of-the-art simulatie-faciliteiten en apparatuur op de campus bij Bathurst of Port Macquarie; je zult ook ondernemen ondersteund stages, zodat u direct te leren van het beoefenen van paramedici in real-life spoedeisende zorg instellingen
 • Kwaliteit leerzorg - Profiteer van kleinere klassen en persoonlijke ondersteuning, met inbegrip van voortdurend contact met de universiteit opvoeders in heel stages
 • Afgestudeerde werkgelegenheid uitkomsten-CSU afgestudeerden zijn zeer gewild in de ambulancediensten en de meesten werkzaam zijn in hun vakgebied binnen een jaar na afstuderen.

Wat zal ik leren?

CSU bereidt u effectief in geval van nood ambulance in regionale, afgelegen en stedelijke omgevingen te werken en out-of-ziekenhuis zorgomgevingen.

U krijgt vaardigheden in de klinische procedures zoals geavanceerde trauma en cardiale life support, beroerte en luchtweg management, inclusief intubatie, Larynxmasker en cricothyroidotomy ontwikkelen.

Tijdens de cursus leert u om de zorg voor ernstig zieke patiënten, maar ook leren om zich daadwerkelijk en zorg voor verloskundige, geriatrische, pediatrische en de speciale behoeften van de patiënt. De cursus biedt een sterke focus op het leveren van community-based paramedicine, die de integratie met zorgaanbieders in stedelijke, landelijke en afgelegen gemeenschappen omvat.

Geavanceerde life support voor pediatrische patiënten is ook een belangrijk onderdeel van deze cursus.

Je zult zowel de principes en technieken van de grote incidenten en massa-ongeval reactie te leren. Daarnaast zal je ervaring in de grote principes incident response door deelname aan gesimuleerde oefeningen krijgen.

Voorbij de klinische vaardigheden van het zijn een paramedicus, CSU's natuurlijk helpt je ook strategieën voor de veerkracht om uw levensduur in de industrie te behouden te ontwikkelen.

Erkennen dat leren niet eindigen op het afstuderen, CSU zorgt er ook studenten zijn uitgerust om zichzelf te voeden in de toekomst - zowel te beoordelen en te verankeren nieuwe trends en technologieën als ze zich voordoen, en naar voren te komen en leiden de ontwikkeling van de industrie in de toekomst.

Australië's eerste paramedicine graad bron: Heer, Bill, de ontwikkeling van een graad KWALIFICATIE paramedici bij Charles Sturt Universiteit, Journal of Emergency Primary Health Care (JEPHC), Vol.1, Issue 1-2, 2003

Carrièremogelijkheden

Op afstuderen, zult u bereid zijn om te werken als een paramedicus in noodsituaties, ambulance en omgevingen out-of-ziekenhuis gezondheidszorg in Australië en in het buitenland zijn. Als paramedicine is een groeiende wereldwijde carrière, werkgelegenheid komen in zowel geavanceerde en ontwikkelingslanden.

Werkgevers zijn onder meer:

 • staat en territorium ambulancediensten
 • private en event paramedische diensten
 • mijnbouw en natuurlijke hulpbronnen sector hulpdiensten
 • strijdkrachten
 • internationale paramedicus en hulpdiensten.

U kunt ook doorstromen naar het management of onderwijs rol op het gebied van paramedicine, werkzaam als manager in een paramedicus omgeving te verstrekken of om ander personeel.

NSW Ambulance

New South Wales Ambulance (NSWA) is een diverse organisatie, waar meer dan 4.000 mensen in een aantal gebieden, met inbegrip van front-line functies, zoals paramedici, operations center medewerkers, vlucht verpleegkundigen en ziekenvervoer officieren en achter de schermen rol in de communicatie , IT, payroll, personeel, public affairs en administratie.

Een carrière bij NSWA biedt een scala aan kansen op werk voor vooruitgang en voortdurende ontwikkeling. NSWA is uniek omdat het biedt front-line medewerkers de mogelijkheid zich te specialiseren in diverse gebieden, zoals de Special Operations, Aeromedical Services, Sneeuw Operations, Rapid Response, en Counter Ramp.

Andere Ambulancediensten

Afgestudeerden van deze cursus kan ook in aanmerking komen voor de werkgelegenheid in andere Australische staten en gebieden of in het buitenland te zoeken. Voor meer informatie bezoek:

 • ambulance Tasmanië
 • ambulance Victoria
 • SA Ambulance
 • St John Ambulance Northern Territory
 • St John Ambulance Western Australia
 • Queensland Ambulance Service
 • London Ambulance Service
 • South East Coast Ambulance Service
 • Yorkshire Ambulance Service.

De erkenning van beroepskwalificaties

De Bachelor of Clinical Practice (Paramedic) Natuurlijk is geaccrediteerd door de Raad van Ambulance autoriteiten. CSU afgestudeerden komen in aanmerking voor het lidmaatschap met Paramedici Australasia en de Australische en Nieuw-Zeeland College van paramedicine.

toelating informatie

indicatieve ATAR

70.00

veronderstelde kennis

Veronderstelde kennis voor de Bachelor of Clinical Practice (Paramedic) bestaat uit twee eenheden van het Engels, wiskunde en biologie.

verplichte competenties

Deze cursus is verplicht competenties die moeten worden doorgegeven aan een bevredigende beëindigen van de cursus te waarborgen. Kandidaten met de gezondheid, medische of andere voorwaarden kunnen niet in staat om deze verplichte competenties te voltooien en dus niet in aanmerking om af te studeren van de cursus.

speciale toelating van

Speciale toegang tot de full-time cursus is beschikbaar voor de rijpere leeftijd studenten, onderwijsachterstandenbeleid en anderen die niet in aanmerking komen voor de gewone toelating als schoolverlaters.

De volgende indicatoren kunnen worden gebruikt potentieel aangetoond:

 • relevante werkervaring of een taakstraf, gezondheidszorg of de EHBO-activiteiten
 • in het geval van schoolverlaters, een verslag over de academische prestaties van het schoolhoofd
 • prestaties in tests en examens die door professioneel erkende instanties
 • deelname aan permanente educatie programma's en / of personeel ontwikkelingsprogramma's uitgevoerd door het volwassenenonderwijs bureaus, adviesbureaus, beroepsorganisaties of werkgevers
 • voltooiing van de Special Tertiaire Admissions Test (STAT)
 • andere activiteiten die het bewijs van motivatie om te slagen in de cursus en een bewustzijn van de eisen van de universitaire studie.

Internationale kandidaten zijn verplicht om de International Language Testing System (IELTS) het bereiken van een algemene score van 7,0 in aanmerking te komen voor toelating te voltooien.

Op de campus, full-time:

Standard CSU en UAC toelatingscriteria van toepassing. Veronderstelde kennis voor de Bachelor of Clinical Practice (Paramedic) bestaat uit twee eenheden van het Engels, wiskunde en biologie.

Studenten in de Bachelor of Clinical Practice (Paramedic) nodig zal zijn om een ​​nationale politie-certificaat te verkrijgen, hebben passende status immunisatie en het bezit van een Senior EHBO-certificaat voorafgaand aan de inschrijving in hun eerste plaatsing onderwerp.

Deze cursus is verplicht competenties die moeten worden doorgegeven aan een bevredigende beëindigen van de cursus te waarborgen. Kandidaten met de gezondheid, medische of andere voorwaarden kunnen niet in staat om deze verplichte competenties te voltooien en dus niet in aanmerking om af te studeren van de cursus.

Onderwijs op afstand, part-time:

Toegang tot de afstand aanbieden van deze cursus is beperkt tot aanvragers die:

 • Gekwalificeerde paramedici in dienst full-time met een ambulance dienst en die een minimum van 2 jaar dienst hebben afgerond; OF
 • Full-time medici met de Australian Defence Forces (ADF), die de Basic Medische Hulp cursus hebben afgerond en hebben 2 jaar post-kwalificatie ervaring

Studenten die de afstand aanbieden van de cursus zal krediet voor 9 personen (80 punten) met betrekking tot stichting paramedische klinische vaardigheden en twee van de drie plaatsing onderwerpen worden verleend. Als de leerlingen minstens 4 jaar van het dienstverband met een ambulance dienst of 4 jaar na de afronding van de Basic Medische Hulp cursus krediet zal worden verleend voor de resterende plaatsing onderwerp (8 punten) hebben afgerond. De totale minimale krediet is 88 punten in de richting van de 192 die nodig is om af te studeren.

Aanvullend krediet kan worden verleend voor studenten die de opleiding van meer dan die hierboven vermeld. Studenten worden verwacht dat zij in dienst blijven bij een paramedicus of ADF medic rol voor de duur van de cursus.

Internationale deelnemers moeten Academic IELTS te hebben met een minimale totale score van 7 en zonder score lager dan 6,5 in elk van de afzonderlijke vaardigheden gebieden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Charles Sturt University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet