Bachelor in de kunst in de spraak-taalpatologie

University of Central Oklahoma

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst in de spraak-taalpatologie

University of Central Oklahoma

Het programma UCO Speech-Language Pathology is opgericht in 1964. In 1978 heeft het programma de masteropleiding geïmplementeerd. Het afgestudeerde programma behaalde in 1993 een nationale accreditatie door de Raad voor Academische Akkreditatie van de American Speech-Language-Hearing Association. Het programma was in 2001 in het Oude Noorden gevestigd en verhuisde naar nieuwe faculteitskantoren en klinische ruimten in 2005. Het UCO-programma is toegewijd om studenten een brede kennisbasis en evenwichtige ervaringen te geven met verschillende cliënten en patiënten om hen voor te bereiden op elke werkomgeving die zij tijdens hun loopbaan kunnen kiezen.

Het voorgraadse vooropleidingsprogramma bestaat uit de Algemene Onderwijscomponent, een aantal professionele lerarenopleidingscursussen, belangrijke cursussen in Spraak-Taalpatologie en verwante keuzes uit gebieden zoals Speciaal Onderwijs, Kleinkinderen, Gezinsrelaties, Kinderontwikkeling en Psychologie. De afstudeeropleidingscomponent is ontworpen om de bachelorcomponent aan te vullen en de eisen voor nationaal en nationaal referenties te voltooien. Gediplomeerde cursussen zijn over het algemeen beschikbaar in de dag, de late namiddag, de avond en de zomersessies. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit voor klinische praktische ervaringen.

Naast de voorbereidende cursussen omvat de klinische practicum van UCO minimaal 400 uur uren onder begeleide ervaring met voorschoolse kinderen, leeftijdsgroepen en volwassenen. Naast de campus praktische ervaringen in de UCO Speech and Hearing Clinic en de Oklahoma School voor de Dove Edmond Regional Preschool worden de studenten op het afgestudeerde niveau uiteindelijk toegekend aan multidisciplinaire ervaringen in de openbare scholen en medische voorzieningen.

In het algemeen worden cursussen van toenemende diepte en complexiteit geprogrammeerd om studenten voor te bereiden op meer veeleisende ervaringen en instellingen, aangezien ze vorderen. UCO Speech-Language Pathology programma is uiteindelijk ontworpen om academisch begrip van fundamentele concepten en technische principes te integreren met praktische applicatie in gevarieerde instellingen.

Programmissieverklaringen

Het programma zal begrijpen van Discipline kennis Bij studenten door exploratie, discussie, analyse en verwerking van de kernbeginselen en procedures op het gebied van Spraak-Taalpatologie. Het programma zal cultiveren leiderschap Gebaseerd op het verschaffen van een omgeving die studenten uitdaagt om te reageren op professionele problemen door middel van beslissingen en gedragingen die zijn gebaseerd op verantwoordelijkheid, ethiek en beleefdheid.

Het programma zal studenten ' probleemoplossing Vaardigheden door middel van de ontwikkeling van onderzoeksinstrumenten die toegang bieden tot de complexiteit van factoren die betrokken zijn bij het oplossen van wetenschappelijke uitdagingen en de principes van bewijsgebaseerde praktijken bij het vaststellen van effectieve klinische procedures.

Het programma zal de waarde van Leren door de dienstverlening Aan het publiek door middel van klinische dienstverlening, stages en uiteindelijk professionele betrokkenheid die de publieke perceptie van het beroep en de waarde ervan voor de samenleving positief beïnvloedt.

Het programma zal de rol van Globale en culturele competentie Het begrijpen van de complexe reeks kenmerken en kwaliteiten die menselijke communicatie vormen en de professionele uitdagingen impliciet in het begrijpen en respecteren van dergelijke diversiteit.

Het programma zorgt voor de intellectuele, emotionele en spirituele leer van studenten gezondheid en welzijn Door de appreciatie van elke leerling van de vitaliteit en betekenis die door hun prestaties wordt toegevoegd aan de hand van hun prestaties en hun professionele rol bij het verbeteren van het leven van anderen door middel van verbeterde communicatievaardigheden.

Undergraduate Component

I. ALGEMENE ONDERWIJS
II. PROFESSIONELE ONDERWIJSONDERWIJS
III. VERWANTE ELECTIVES
IV. SPEECH-TAAL PATHOLOGIE
Grondslagen van Spraak-Taalpatologie
Akoestische fonetiek
Spraak- en gehoormeganisme
Normale taalontwikkeling
Articulatie stoornissen
Taalstoornissen
audiologie
Klinische methoden in Spraak-Taalpatologie
Speciale populaties in SLP
Aural Rehabilitation
Vloeistofstoornissen
Stemstoornissen
Culturele problemen in SLP
Klinische praktijk

Internationale Beurzen

De Universiteit van Central Oklahoma is toegewijd aan het verstrekken van betaalbare onderwijzen aan onze studenten en hun families van over de hele wereld. UCO erkent en beloont de prestaties van studenten door het aanbieden van beurzen en toekenningen op basis van academische verdiensten, talent in de beeldende kunst of atletiek. Andere prijzen zijn gebaseerd op de financiële behoefte. Studenten kunnen in aanmerking komen voor beide soorten prijzen.

Ook op de campus is werk beschikbaar om internationale studenten te helpen met hun kosten van levensonderhoud. Internationale studenten kunnen op de campus banen aanvragen en werken tot 20 uur per week nadat ze aankomen. Werk op de campus is niet gegarandeerd.

Toekomstige Studenten

 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Freshman studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Transfer studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van de beurzen beschikbaar voor studenten, dan kunt u Klik hier.

Houd er rekening mee dat het aanvragen van de meeste van deze beurzen geen actie vereist van een student. Studiebeslissing is gemaakt door een Adviserende Adviseur, gebaseerd op uw academische en Engelse vaardigheidscores. De uitzonderingen zijn de Voorzitters Leiderschapsraad, Leiders van de Morgenraad en Legacy Non-Resident Waiver-beurzen.

Huidige studenten

 • Leadership Scholarship - $ 400 (eenmalige prijs)
 • Elk lente semester worden meerdere kandidaten toegekend in afwachting van financiering door de administratie. De verkozen ISC-president krijgt $ 1000,00 per lente en herfst semester.
 • Internationaal Pageant Studiebeurs - Beursbedragen worden elk voorjaar toegekend voor de top drie winnaars van mannelijke en vrouwelijke categorie.
 • Niet-ingezeten studieverzekering Scholarship - tot $ 1.000 (eenmalige prijs). Beurs wordt toegekend aan de student op basis van hun GPA en leidinggevende betrokkenheid tijdens het studeren bij UCO.
 • Voor een overzicht van andere scholarships, verwijzen wij u naar UCO Scholarships en UCO Scholarship Application Utility.

* In de meeste gevallen zijn beurzen stapelbaar, maar mogen de kosten van de opleiding niet overschrijden.

Carrièremogelijkheden

 • Openbare scholen
 • Ziekenhuizen
 • Rehabilitatiebureaus
 • Staatshulpcentra
 • Vroege Interventiebureaus (Vroeger Beginnen)
 • Prive praktijk
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
611 USD
Information
Deadline
Jan. 31, 2019
Locations
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 31, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Jan. 31, 2019
Einddatum Vraag informatie aan