Bachelor in de medische wetenschap laboratorium (bmlsc)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Medical Science Laboratory (BMLSC)

Locaties:

  • Casuarina Campus

Deze beroeps- en professioneel gerichte opleiding bereidt studenten voor op een carrière als medische wetenschappers op het gebied van diagnostische pathologie, onderzoek, en gespecialiseerde laboratoria. Medisch laboratorium wetenschappers zijn een integraal onderdeel van de diagnose en behandeling van de ziekte, door middel van onderzoek naar de oorzaken en de genezing van de ziekte, en het verbeteren van testen voor de ziekte van detectie.

Afgestudeerden zijn werkzaam in gebieden zoals diagnostische pathologie, gerechtelijk pathologie, en onderzoekslaboratoria, evenals beheer van de gezondheidszorg, de volksgezondheid afdelingen, het Rode Kruis Dienst voor het Bloed, onderwijsinstellingen en de farmaceutische industrie.

Deze cursus heeft een sterke praktische en industrie op basis van focus, en studenten kunnen de kans om te studeren en te werken in de medische laboratoria in de Northern Territory, terwijl het uitvoeren van de mate te hebben.

Deze baan heeft een 3,5 jaar versneld optie die korter is dan vergelijkbare graden terwijl toch 12 maanden professionele plaatsing. Dit zal afgestudeerden in staat stellen om het personeelsbestand in te voeren op een moment dat er minder concurrentie voor de werkgelegenheid.

Criminal History Controle: studenten moeten hebben ontruimd een politiecontrole voordat ze stages kunnen ondernemen. Studenten die politiecontroles worden niet gewist door de onderwijssector zal niet in staat om plaatsingen uit te voeren en zal daarom niet in staat om de eisen van de opleiding af te ronden.

Toelatingsvoorwaarden

De Zuid-Australische Tertiair Admissions Centre (SATAC) ontvangt en verwerkt de aanvragen voor toelating van Charles Darwin University Higher Education aankomende studenten.

Engels taaleisen voor Internationale Studenten

Contacteer ons voor meer informatie.

Veronderstelde kennis

Fase 2 chemie of gelijkwaardig

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Lees meer

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Lees Minder
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Meer Minder