Read the Official Description

Het College van Onderwijs en Therapy biedt 4-jarige beroepsgerichte studies in mondhygiëne. De afgestudeerden ontvangen een bachelor's degree. De vakken in de loop ervoor te zorgen dat gedurende acht semesters studenten verwerven aantrekkelijke kwalificaties en een breed scala aan praktische vaardigheden. Studenten eindigen na het passeren van alle semesters, waarna ze schrijven een bachelor thesis en neem een ​​diploma examen.

Mondhygiëne studies voor te bereiden de studenten hygiëne en preventie procedures uit te voeren, met name het onderzoek van de mondholte, preventieve en cosmetische tandheelkundige ingrepen, tandheelkundige gezondheidsvoorlichting en bevordering van de mondgezondheid, zelfstandig werk in het onderwijs van kinderen en volwassenen en orale hygiëne instructie. Mondhygiëne studies zijn gebaseerd op moderne medische kennis met inbegrip van, afgezien van mondhygiëne, schoonheid en gezondheid procedures, waarvan het doel is te zorgen voor een natuurlijke en aantrekkelijke verschijning, goede welzijn en de bescherming tegen de destructieve effect van het milieu, levensstijl en veranderingen voordoen ten gevolge van ziekten. Mondhygiëne werk maakt gebruik van de begrippen van de psychologie, pedagogiek en sociologie in preventie van ziekten en de ontwikkeling van de pro-gezondheid gedrag en omvat looptraining voor tandheelkundige verpleegkundigen en tandheelkundige assistenten met het voortgezet onderwijs.

Een afgestudeerde van mondhygiëne studies is professioneel voorbereid op de uitdagingen van de steeds veranderende arbeidsmarkt. De onderzoeken worden ingesteld binnen het gebied van het onderwijs in de medische wetenschappen, gezondheidswetenschappen en fysieke cultuur wetenschappen. Een afgestudeerde heeft interdisciplinair voorbereiding op drie gebieden: geneeskunde en tandheelkunde, psychologie en onderwijs, en economie en marketing. Een afgestudeerde moet in staat zijn om een ​​vreemde taal te gebruiken in overeenstemming met de eisen van het niveau B2 van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader van de Europese Raad en het gebruik gespecialiseerde taal om in te spelen op de Europese arbeidsmarkt en uit te breiden zijn of haar vaardigheden op basis van algemeen beschikbare vakkennis in online tijdschriften op het Internet.

Program taught in:
Pools

See 3 more programs offered by College of Education and Therapy in Poznań »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum