Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de pre-geneeskunde

Studenten die geïnteresseerd zijn in het gaan naar de medische school (allopathische of osteopathie) meestal grote in de biologie, scheikunde of biochemie. Aangezien deze majors zowel de vereiste cursussen voor toegang tot medische scholen omvatten als aanvullende cursussen die studenten helpen bij de voorbereiding op medische programma's en voor de Medical College Admission Test (MCAT). Andere graden kunnen echter ook studenten voorbereiden op gezondheidsberoepen; dus studenten worden aangemoedigd om major te zijn in het vakgebied waar ze uitblinken en moeten een Pre-Health Professions-adviseur raadplegen over cursussen.

Leden van de Afdeling Scheikunde, Biochemie en Natuurkunde en de Afdeling Biologie bieden begeleiding aan studenten en schrijven aanbevelingen via onze Pre-Health Professional Committee (PHPC), samengesteld uit biologie, scheikunde, biochemie en natuurkunde.

Voorbereiding voor Post-Graduate Studies en werk in de Health Professions

De universiteit van undergraduate programma Tampa biedt een sterke basis voor post-graduate werk in de wetenschappen als studenten worden ondergedompeld in hun belangrijkste discipline, terwijl ook aan te raken op curricula die verder reiken dan de wetenschappen. Veel gezondheid wetenschap klassen ook dienst leermogelijkheden aan klas leren van toepassing zijn op de gemeenschap aan de dienst.

Studenten nastreven graden in de pre-paramedische zorg, volksgezondheid, en atletische training zal academische raad van de faculteit krijgen bij de afdeling Gezondheidswetenschappen en Human Performance. Deze voorbereiding kan leiden tot verdere studies in atletiektraining, doktersassistent en programma's voor fysiotherapie.

Studenten die van plan zijn afgestudeerde professionele graden in de geneeskunde, diergeneeskunde, tandheelkunde, podotherapie, of apotheek kan grote in de biologie, biochemie of chemie voort te zetten aan de UT en ontvang een uitstekende voorbereiding op de toelatingsexamens voor deze programma's, alsmede een uitstekende voorbereiding om te slagen in deze s.

Daarnaast bieden leden van de afdeling Scheikunde, Biochemie en Natuurkunde en de Afdeling Biologie begeleiding aan studenten en schrijven ze aanbevelingen via onze Commissie voor Pre-Gezondheidsberoepen, die bestaat uit de faculteit biologie, scheikunde, biochemie en natuurkunde. Studenten moeten een lid van de pre-beroepen commissie niet later dan contact op met het begin van hun junior jaar.

Studenten worden aangemoedigd om een ​​grote die het beste bij hen te kiezen, zodat ze kunnen uitblinken in hun studie op de toelating tot de professionele scholen te krijgen. Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een afgestudeerde professionele opleiding in een van de bovengenoemde gebieden, terwijl het nastreven van een zekere mate buiten de College of Natural en Gezondheidswetenschappen, worden ook aangemoedigd om de Pre-Health Professions Comité voor begeleiding contact.

Undergraduate International Admissions

Met studenten die zijn ingeschreven in meer dan 100 landen, beschouwt de UT trots studenten uit de hele wereld voor eerstejaarsstudenten of toelatingsexamens. Het bewijs van Engels taalvaardigheid is vereist. (Dit is niet toegestaan ​​voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, het Verenigd Koninkrijk, de Republiek Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten zich aanmelden via de online applicatie van de UT. Met het oog op de toepassing van een student herzien, moet de universiteit de volgende strekking:

 • Officiële transcripten van alle middelbare schoolcursussen en -cijfers vertaald in het Engels ("Officieel" betekent dat u uw school moet vragen om transcripties rechtstreeks naar het UT-toelatingskantoor te sturen. Als dat niet mogelijk is, stuurt die door uw school zijn gecertificeerd als "afschriften" van de originelen nadat ze zijn gekopieerd exemplaren. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als "echte kopie van het origineel.")
 • Essay geschreven in het Engels.
 • Een aanbeveling geschreven door een adviseur, leraar of directeur.

Aanvragers moeten een van de volgende onderwerpen:

 • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd) examen.
 • IELTS: Internationaal Engels Language Testing System - minimum graad van 6,5.
 • CPE: Certificate of Proficiency in het Engels - kwaliteiten van de "C" of beter
 • Pearson Test van het Engels (PTE): minimale score van 58.
 • Succesvolle afronding van het Engels 112 certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een brief van aanbeveling van een beheerder en een 500-woord Engels schrijven monster.

Internationale studenten die voldoen aan toelatingseisen maar extra Engels taal training voorafgaand aan het invoeren van een full-time opleiding student kan zich inschrijven voor een van de ESL-programma's nodig.

Internationale studenten moeten ook een bewijs van de beschikbare middelen verstrekken om hun eerste jaar van de studie en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe invoeren studenten met een uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4,000- $ 7,000 per academiejaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekt. Studenten kunnen werken op de campus tot 20 uur per week.

Bij de toelating tot de universiteit en bevredigende afronding van het financieel memorandum, zal een I-20 formulier aan de aanvragers worden verzonden vanaf UT bekentenissen kantoor. Aanvragers moeten de I-20 formulier, een kopie van hun aanvaarding brief en het financieel overzicht naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of het consulaat te nemen. Na een interview, zal de ambassade of het consulaat te beslissen of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Naar de Verenigde Staten in te voeren, studenten moeten dit visum in hun paspoort en de I-20 formulier. Studenten mogen het land niet binnenkomen op een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programmes helpt studenten met pre-arrival informatie, oriëntatie en advies over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidskwesties.

Gemiddelde kosten voor full-time undergraduate studenten voor 2013-2014 academisch jaar (herfst en lente).

 • Collegegeld (12-18 credit-uren per semester): $ 23.990
 • Mandatory Fees (verplicht): $ 1782
 • Room and Board (tweepersoonskamer, 15 maaltijden per week): $ 9388
 • Totaal: $ 35.160
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van University of Tampa College of Natural and Health Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
35,160 USD
per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019