Bachelor in de tandheelkunde (cum laude)

The University of Queensland

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de tandheelkunde (cum laude)

The University of Queensland

Waarom de studie van de Bachelor of Dental Science (Honours)

Dit programma leidt de volgende generatie van tandheelkundige professionals op de meest geavanceerde tertiaire mondgezondheid faciliteit in Australië.

Met een focus op kleinere cohorten en toegewijde en gespecialiseerde docenten, zullen de studenten niet alleen leren van de wetenschap en het verwerven van de technische vaardigheden om de zorg voor patiënten en het voorkomen, diagnosticeren, behandelen orale ziekten en afwijkingen, maar ook de kapitein van het technische vaardigheden en kennis die nodig is om te voorzien kwaliteit mondzorg en maak een echt verschil in het leven van anderen.

Dit programma zorgt ervoor dat afgestudeerden zullen medewerkers klaar zijn. Samen met het verkrijgen van diepgaande theoretische kennis, studenten volledig circa 1.900 uren van praktijkstages in een verscheidenheid van klinische settings met de mogelijkheid van een klinische plaatsing in staat regering en de Aboriginals en Torres Strait Islander Health Service klinieken in heel Queensland of interstate.

Toelatingseisen

Entry scores

Alle internationale kandidaten moeten voldoen aan de minimale vermelding score voor toelating tot dit programma.

Als u momenteel studeert jaar 12 (of gelijkwaardig) in Australië of Nieuw-Zeeland, moet u voldoen aan deze programma minimum OP of Rank score.

Als u momenteel uw hoger onderwijs elders hebt ingevuld, moet u voldoen aan dit programma minimaal gelijkwaardige internationale binnenkomst score.

Als je niet een actuele schoolverlater, zal uw aanvraag worden beschouwd als op individuele basis.

Vereisten

OP1 of Rank 99, 12 jaar of gelijkwaardig Engels en Chemie (Biologie ook aanbevolen), en Umat (of ISAT voor internationale kandidaten).

Kennis van het Engels

IELTS overall 7; lezing 7; schriftelijk 7; sprekende 7; 7 luisteren. Voor andere Engels Language Proficiency Tests en Scores goedgekeurd voor UQ, bekijk de Engels taalvaardigheid beleid hieronder.

Met het oog op de toegang tot een academische opleiding op UQ te krijgen, moet u aan te tonen u het juiste niveau van taalvaardigheid in het Engels.

Om te voldoen aan de UQ de Engels taalvaardigheid eisen, moet u een van de volgende aan te tonen:

  • een score gelijk aan vier semesters van Sound Voltooiing in Queensland Studies Authority Engels, Engels voor ESL leerlingen of Australische of internationaal equivalent. Minder dan vier semesters kan worden overwogen voor sommige programma's.
  • ten minste 6,5 overall en een minimum van 6,0 in elk sub-band van het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) of een gelijkwaardige test. Sommige programma's hebben een hogere Engels taalvaardigheid eisen; Zie ook de individuele programma-eisen.

Andere gelijkwaardige tests zoals de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) en Pearson Test van het Engels (PTE) Academische worden ook geaccepteerd, en andere kwalificaties en ervaring kan ook worden overwogen.

Studeren in het buitenland en inkomende uitwisselingsstudenten zijn alleen nodig om de totale score te voldoen (bijvoorbeeld 6,5 IELTS of TOEFL 87 of 64 PTE).

Visumplicht

Internationale studenten die in de Bachelor of Dental Science (Honours) in full-time studie worden geaccepteerd komen in aanmerking voor een aanvraag voor een Australisch studentenvisum.

De Australische regering heeft de visumaanvraag proces vereenvoudigd. Nu, alle internationale studenten toe te passen voor de Student Visa (subklasse 500).

Programmastructuur

Cursussen

De aangeboden in de Bachelor of Dental Science (Honours) cursussen worden in de loop lijst in te stellen. Elke cursus wordt toegewezen een aantal eenheden (#). Een standaard full-time studielast is 8 eenheden per semester.

programma Regels

Het Programma Regels uitleggen wat nodig is om de Bachelor of Dental Science (Honours) te voltooien. Deze eisen omvatten het totale aantal eenheden dat u moet invullen om af te studeren.

Om je diploma toegekend, moet u ook om te voldoen aan de algemene regels Award. De algemene regels Award, samen met ander beleid en regelgeving, is te vinden op de pagina Universiteit regels.

Honours

Honours wordt toegekend aan alle afgestudeerden van dit programma. Honours wordt toegekend in de volgende klassen:

  • klasse I
  • klasse IIA
  • klasse IIB
  • klasse IIIA
  • klasse IIIB

Graad van verdienste is afhankelijk van uw GPA.

Practica, stages en stages

Studenten zullen ongeveer 1.900 uur onder toezicht klinische praktijk te ondernemen in een reeks van klinische instellingen, inclusief de nieuwe Oral Health Centre (OHC), alsmede de overheid en de Aboriginals en Torres Strait Islander Health Service klinieken. Tijdens hun stages zullen de studenten de kans om hun theoretische kennis verworven door middel van cursussen om te oefenen en ontwikkelen van hun klinische vaardigheden in het echte leven omgeving toe te passen.

Studenten zullen pre-klinische (gesimuleerde) stages beginnen vanaf semester één van het programma en zal verhuizen naar klinieken de behandeling van patiënten van jaar drie.

Studenten kunnen worden verplicht om de klinische stages buiten de Brisbane grootstedelijk gebied ondernemen en studenten zijn verplicht om hun reis- en verblijfkosten en de dagelijkse kosten van levensonderhoud te financieren.

Professionele Lidmaatschappen

Afgestudeerden kunnen in aanmerking komen voor het lidmaatschap van de volgende beroepsorganisaties: Australian Dental Association

accreditatie-instelling

De Bachelor of Dental Science (Honours) is geaccrediteerd door: Australian Dental Raad Hoewel dit programma kan worden geaccrediteerd door een officieel orgaan van de industrie in Australië, het invullen van dit diploma kan niet leiden tot automatische erkenning voor afgestudeerden. Neem contact op met de betreffende vereniging voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
63,552 AUD
Indicatieve jaarlijkse vergoeding 2017.
Locations
Australië - Gatton, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Brisbane, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Saint Lucia, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan