Bachelor in de tandtechniek

College of Education and Therapy in Poznań

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de tandtechniek

College of Education and Therapy in Poznań

De College van Onderwijs en Therapy biedt 4-jarige beroepsgerichte studies in de tandtechniek. Afgestudeerden van de studies krijgen een bachelor diploma. De keuze van de vakken in de loop zorgt ervoor dat in acht semesters studenten verwerven aantrekkelijke kwalificaties en een breed scala aan praktische vaardigheden om volledig voorbereid op de toekomstige baan. Ons College legt de nadruk op het aanleren van praktische vaardigheden in prothetische en orthodontische technieken. De lessen vinden plaats in een volledig uitgeruste tandheelkundige laboratoria en elke student is nodig om praktische stage te voltooien.

Tijdens het laatste semester studenten van alle vormen van studies zitten een diploma onderzoek dat een theoretisch en praktisch examen zo goed als ze verdedigen hun bachelor thesis omvat. Disciplines als protheses, orthodontie en cosmetische tandheelkunde zijn allemaal afhankelijk van tandtechnici.

De onderzoeken worden uitgevoerd in overeenstemming met de door het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs aangenomen voor het gebied van de tandtechniek onderwijs normen.

Deze studies voor te bereiden specialisten met uitgebreide theoretische kennis over de structuur, de functies, ziekten en het herstel van de stomatognatisch systeem, moderne technologieën en moderne materialen in protheses en orthodontie. Een essentieel onderdeel van het onderwijs wordt ook het verwerven van kennis op het gebied van de sociale wetenschappen, recht, economie, organisatie en management in de gezondheidszorg.

Afgestudeerden van de undergraduate studies in de tandtechniek in staat zal zijn om professionele problemen op te lossen, kunnen verzamelen, verwerken en gebruiken van gegevens op basis van de meest recente informatie technologieën en een breed gedefinieerd samenwerking binnen een tandheelkundig team zal zijn. Afgestudeerden zullen ook beschikken over een uitgebreide kennis die hen zal helpen in de juiste keuze van materialen, methoden en de structuur van de prothetische restauratie, inclusief speciale prothesen - spalken, obturators, extraorale prothesen en orthodontische toestellen voor de tandheelkundige revalidatie en profylaxe.

Afgestudeerden van tandtechniek studies, met een goede theoretische en praktische opleiding, zullen weten hoe ze hun kwalificaties te verhogen door gebruik te maken van de nieuwste verworvenheden van de moderne tandheelkundige protheses. Onze afgestudeerde werkgelegenheid in gezondheidscentra, tandheelkundige laboratoria alsmede in het onderwijs te vinden. De afgestudeerden van undergraduate studies kunnen hun opleiding in postdoctorale (Master's) opleiding aan de medische en technische universiteiten blijven in aanverwante gebieden, beide.

SPECIALIST opleiding als onderdeel van de studies

Als onderdeel van het curriculum van studies, het College biedt een uitgebreid programma van de praktijklessen door de mogelijkheid om deel te nemen aan beroepsopleidingen bevestigd met een certificaat of diploma als onderdeel van de studies. Ze hebben betrekking op de volgende onderwerpen:

  • elastische prothesen gemaakt van thermoplastische materialen met behulp van thermische spuittechnieken;
  • moderne composieten gebruikt in prothetische vullingen;
  • non-klemmen prothesen gemaakt met behulp van nauwkeurige retentie elementen;
  • keramische veneers en alle keramische kronen en bruggen als vullingen van de hoogste esthetische kwaliteiten;
  • Tanden bleken spalken, ontspannen spalken, chirurgische en orthodontische template traces evenals mond bewakers gemaakt door thermovorming;
  • computertechnologie in de tandtechniek, dat is virtueel ontwerpen en frezen van prothesen CAD / CAM (computer-aided design / computer-aided manufacturing);
  • en nog veel meer technieken die worden gebruikt in de moderne protheses en orthodontie.

Door het uitvoeren van de samenwerking met bekende prothese bedrijven:

We hebben het curriculum van studies uitgebreid aan het onderwijsprogramma van de Rhein Academy die samenwerkt met scholen in heel Europa op te nemen. Als onderdeel van de Rhein Academy, heeft de Rhein'83 bedrijf een pedagogisch programma van lezingen en trainingen voorbereid op het gebied van de toepassing van moderne, precieze retentie-elementen (klemmen, clips etc.) voor tandprothesen. Ze elimineren de noodzaak om lelijke klemmen te gebruiken, het verbeteren van de vaststelling van prothesen in de mondholte en een aanzienlijke verbetering van het comfort van gebruik. Studenten zullen in staat zijn om de sets die het bedrijf zal zorgen voor het college om prothesen die verder gaan dan het curriculum voor te bereiden gebruiken.

We organiseren trainingen met de Natrodent bedrijf. Het bedrijf is een technisch en commercieel vertegenwoordiger van de meest vooraanstaande producenten van professionele apparatuur en materialen die worden gebruikt in protheses en tandheelkunde. Onder andere producenten en fabrikanten, zijn er AmannGirrbach (CAD / CAM-systemen, articulatie), DDS-Pro (software voor het ontwerpen van chirurgische templates met behulp van CT en gescand modellen evenals 3D-printers). De Natrodent bedrijf zoekt naar nieuwe technologieën en oplossingen op de internationale markten, en met succes introduceert ze aan de Poolse markt.

Als onderdeel van de studies, 3Shape voert CAD / CAM training. Het bedrijf biedt aan studenten in de nieuwste computer technologieën te trainen in de tandtechniek. Het gaat om computer-aided design (CAD) en vervolgens het snijden van keramische prothesen met gespecialiseerde frezen apparaten (CAM).

Tandtechniek studies voldoen aan de verwachtingen voor moderne oplossingen in het ontwerpen van prothesen, orthodontische beugels en implantaten. De ontwikkeling van de maatschappij, langere levensverwachting en meer comfort van het leven zijn mogelijk dankzij de wetenschappelijke en technologische vooruitgang. Hoger bewustzijn van de samenleving in termen van de mogelijkheden van de moderne geneeskunde en techniek draagt ​​bij aan een groeiende vraag naar implantaten en prothesen.

De makers van prothesen, orthodontische beugels en implantaten wordt verwacht dat zij kennis aan te tonen met inbegrip van fundamenteel geneeskunde, tandheelkunde, materiaalkunde, mechanica en andere aanverwante wetenschappen. De complexiteit van deze structuren vergt hooggekwalificeerd personeel met uitgebreide vaardigheden overschrijding van de gebieden van de tandheelkunde en materiaalkunde.

Tandtechniek studies hebben tot doel de afgestudeerden voor te bereiden om deze uitdagingen aan.

Tijdens het programma zullen de studenten bekend zijn uit de medische en technische standpunten met de basisprincipes van prothetische en orthodontische technieken en de beginselen van het ontwerpen, produceren en herstellen van prothesen en orthodontische beugels worden. Studenten zullen niet alleen de fundamentele problemen van de biomechanica in de tandheelkundige technieken, implantologie, fysiotherapie van stomatognatisch systeem en tandheelkundige preventie, maar ook de basis van de sociale wetenschappen, rechten, economie en management te leren.

Het verwerven van de vaardigheden om professionele problemen op te lossen zullen de studenten in staat stellen om werk te verrichten in de gezondheidszorg centra of om hun eigen tandtechnische laboratoria uitgevoerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Pools
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Polen - Poznań, Lublin woiwodschap
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Polen - Poznań, Lublin woiwodschap
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan