Bachelor in de verpleegkunde pre-registratie (bnur)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de verpleegkunde voorinschrijving (BNUR)

Locaties:

  • Alice Springs Campus
  • Batchelor
  • Casuarina Campus
  • Externe Studies

De onderliggende principes van uitgebreide primaire gezondheidszorg, te weten: cultureel veiligheid in de praktijk, in het bijzonder op de behoeften van inheemse en multi-culturele Australiërs; erkenning van de waarde van het gebruik van een populatie de gezondheid aanpak voor de preventie, vroegtijdige opsporing en behandeling van chronische ziekten; het verstrekken van de juiste evidence-based care; en de mogelijkheid om te werken in multidisciplinaire teams is ingebed in de hele Bachelor in de verpleegkunde programma, zowel in inhoud en beoordeling. Deze principes, gecombineerd met het onderwijs in het bereik van de belangrijkste kennis en specialistische technische verpleegtechnische vaardigheden zorgen ervoor dat afgestudeerden kunnen ophalen en toepassen van kennis en informatie op de juiste wijze en ethisch te reageren op de behoeften van de diverse bevolkingsgroepen en functioneren professioneel als verpleegkundige in een regionale en mondiale context .

Units in deze cursus aan te bieden in een van beide interne of externe modus van studie. Niet alle units worden aangeboden in beide modi. Alle studenten moeten wonen en slagen voor een één week Clinical Teaching Block voor elk jaar van de full-time equivalent studie op een van beide het Casuarina of Alice Springs campussen van de universiteit.

Klinisch Onderwijs Blokken kunnen worden gehouden interstate van tijd tot tijd, afhankelijk van het personeel en locatie van beschikbaarheid en het aantal studenten. Klinisch Onderwijs Blokken gehouden Interstate zijn alleen beschikbaar voor studenten die in dat land of gebied wonen. Alle andere studenten zijn verplicht om Clinical Teaching Blokken op een van beide het Casuarina of Alice Springs campussen van de universiteit bij te wonen. Studenten moeten ook complete klinische plaatsing eenheden. Klinische plaatsingseenheden afhankelijk van de beschikbare posities goedgekeurde zorgverleners. Terwijl de universiteit zal zich inspannen om studenten binnen het semester waarin ze zijn ingeschreven en zo dicht mogelijk bij hun semester adres mogelijk te plaatsen, kan dit niet worden gegarandeerd. Het is een eis van de cursus die de studenten alleen klinische stage bij te wonen in de tijd en plaats goedgekeurd door CDU. Gebrek aan een gearrangeerd plaatsing accepteren zal resulteren in een vertraagde progressie en de afronding van deze cursus.

Ingeschreven verpleegkundigen met een huidige oefenen certificaat krediet voor sommige eenheden.

Deze cursus is ook geschikt voor het ziekenhuis opgeleid geregistreerde verpleegkundigen met een huidige oefenen certificaat en de houders van een Bachelor in de verpleegkunde diploma, maar die hun verpleging registratie vervallen hebben laten en die niet zijn geweest een deel van het verplegend personeel in de afgelopen vijf jaar. Aanvragers in een van deze categorieën zal ook krediet voor sommige eenheden.

De cursus zal een scala van flexibele multi-modale leveringsmogelijkheden dat onder meer workshops, Learnline, face-to-face levering en extern hebben.

Criminal History Controle: studenten zullen worden verplicht om een ​​jaarlijkse National Criminal Record Controleer indienen vóór het begin van de plaatsing.

Studenten moeten bewijzen dat ze allemaal University en staat / grondgebied pre-klinische eisen hebben voldaan voordat ze die eenheden die stageperiodes omvatten kan ondernemen bieden. Deze eisen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, inentingen nodig, Senior EHBO diploma, jaarlijkse strafblad controles en / of werken met kinderen spelingen en / of geschiktheid om eisen te oefenen.

Toelatingsvoorwaarden

De Zuid-Australische Tertiair Admissions Centre (SATAC) ontvangt en verwerkt de aanvragen voor toelating van Charles Darwin University Higher Education aankomende studenten.

Ingeschreven verpleegkundigen en het ziekenhuis opgeleid geregistreerde algemene verpleegkundigen moeten ervoor zorgen dat ze de juiste antwoord op de vraag met betrekking tot verpleging huidige oefenen certificaat bij de toepassing op SATAC's UniWeb. SATAC zullen proberen om hun inschrijving op de online register van de betrokken verpleegkundigen Board bevestigen, maar als SATAC niet in staat is om dat te doen, zal de aanvrager worden gevraagd om een ​​gewaarmerkte kopie van het certificaat in te dienen.

Kandidaten met een Bachelor in de verpleegkunde diploma, maar die hebben hun verpleging registratie laten vervallen en die niet zijn geweest een deel van het verplegend personeel in de afgelopen vijf jaar nodig zal zijn om schriftelijk bewijs van voorafgaande registratie voorzien van de relevante Verpleegkundigen Board.

Engels taaleisen voor Internationale Studenten

Contacteer ons voor meer informatie.

Professional Recognition

Afgestudeerden van deze cursus komen in aanmerking voor een aanvraag voor registratie bij de Verpleegkunde en Vroedkunde raad van Australië.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Lees meer

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Lees Minder
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Meer Minder