Bachelor in de verpleegkunde - regelmatige

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

unbh01

Ons programma

Humber is trots op de samenwerking met de Universiteit van New Brunswick - beide instellingen hebben een lange traditie van uitmuntendheid in verpleegkundig onderwijs in Canada.

Ons curriculum richt zich op de rol van de verpleegkundige in de gemeenschap / de volksgezondheid, de primaire gezondheidszorg en acute zorg-instellingen. Het programma bevat vele uren van de klinische / veld praktijk, waar u de mogelijkheid om uw verpleegtechnische vaardigheden te zetten en kennis om te werken in een bewaakte instelling zal hebben. Ons doel is om u de compleet beeld van hoe het is om te werken in de gezondheidszorg en om uw verbinding met patiënten en families te versterken geven. Die persoonlijke touch vult cursussen zoals anatomie en fysiologie, chronische gezondheidsproblemen, Pharmacotherapeutics en nog veel meer.

Kleine klassen van 35 tot 40 studenten betekent dat je zowel individuele als collectieve leermogelijkheden krijgen. Uw klinische ervaringen zullen divers zijn en bestrijken een breed scala aan instellingen, inclusief de gemeenschap agentschappen, scholen, langdurige zorginstellingen en ziekenhuizen.

Humber heeft relaties met meer dan 100 gemeenschap agentschappen en spant zich in om u de best mogelijke ervaring in alle gebieden die u zou kunnen werken nadat je bent afgestudeerd.

Veld / Klinische Placement

Studenten krijgen hands-on ervaring met een klinische component in elk jaar.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating, moet u het volgende beschikken:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of gelijkwaardig met inbegrip van deze verplichte vakken:

Core Cursussen

 • Rang 12 U Engels (ENG4U of gelijkwaardig)
 • Rang 12 U Wiskunde (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U of MHF4U of gelijkwaardig)
 • Rang 12 Chemie (SCH4U of gelijkwaardig)
 • Rang 12 Biologie (SBI4U of gelijkwaardig)

Keuzevakken

 • Twee keuzevakken uit een goedgekeurde lijst, zie unb.ca/admissions/requirements/nursing/ontario.html

Minimum rangen en Gemiddelden

 • Minimaal 75 procent in de vier kernvakken
 • Minimaal 60 procent in elke electieve
 • Alle zes cursussen moeten voldoen aan een minimum totaal gemiddelde van 75 procent

of

 • Rijpe Studenten Status (aanvragers 21 jaar of ouder zonder hogeschool of universiteit achtergrond):
  • Volwassen aanvragers aan de BN-programma zal worden verplicht om een ​​minimum graad van 75 procent hebben in rang 12 Engels (ENG4U), elke rang 12 U Wiskunde, Rang 12 Chemie (SCH4U) en Grade 12 Biologie (SBI4U). De voorkeur kan worden gegeven aan aanvragers die de hierboven genoemde op een full-time basis opleidingen afgerond. Daarnaast Humber behoudt zich het recht voor om voorrang te geven aan aanvragers die voldoen aan alle gangen en kwaliteit eisen op hun eerste poging.

of

 • Transfer Studenten (aanvragers met postsecondary onderwijs - hogeschool of universiteit)
  • Transfer studenten moeten een minimum 3,0 Grade Point Average (GPA), of 74 procent te presenteren. De GPA cut-off zal variëren van jaar tot jaar, afhankelijk van de groep van toepassingen. Studenten moeten een minimum graad van 75 presenteren procent in rang 12 Engels (ENG4U), elke rang 12 U Wiskunde, Rang 12 Chemie (SCH4U) en Grade 12 Biologie (SBI4U).

Alle aanvragers wier eerste taal niet Engels moet voldoen Humber Engels Taalvaardigheid beleid.

Alle internationale referenties moeten worden beoordeeld door een erkende credential service en moet een cursus-by-cursus evaluatie bieden. Alle internationale postsecondary documenten moeten worden geëvalueerd door World Education Services (WES) Canada. Alle internationale middelbare school referenties moeten worden geëvalueerd door ICAS.

Selectie: Toelating selectie is gebaseerd op de wetenschappelijke criteria aangegeven. Meeting minimale toelatingseisen geeft toelating niet garanderen.

De Bachelor in de verpleegkunde programma is een volledige openheid programma. De aanvragers moeten bekendmaken en zorgen academische transcripties voor alle werk natuurlijk direct in het postsecondary (hogeschool of universiteit) niveau. Openbaarmaking en documentatie is vereist voor alle cursussen, met inbegrip van degenen die niet leidt tot een voltooide geloofsbrief, waar het krediet niet werd toegekend, en waar de academische werk was niet gerelateerd aan het gebied van de verpleegkunde. Het niet naar vorige postsecondary cursus werk openbaren wordt beschouwd als een academische strafbaar feit en kan resulteren in een terugtrekking uit het programma.

Aanvullende vereisten

Aan de volgende eisen moet worden voldaan bij de aanvaarding in het programma voor de eerste klinische plaatsing. Stageperiode zal niet worden toegestaan ​​indien aan alle vereisten is voldaan. Details waarin alle benodigde documenten en hoe aan deze eisen te valideren kunt u vinden op Eisen Pre-Placement.

Als gevolg van de verscheidenheid van klinische locaties en mogelijke veranderingen in de wetgeving, de eisen zijn aan verandering onderhevig. Studenten moeten altijd controleren Veld / Clinical Placement.

 • Afgestudeerden willen worden geregistreerd, zullen worden gevraagd door het college van Verpleegsters van Ontario een verklaring hun status ten aanzien ondertekenen:
  • staatsburgerschap / permanent verblijf / immigratie
  • elke overtuiging van een strafbaar feit of een overtreding van de verdovende Control Act of de Food and Drug Act
  • zijn een onderwerp van de procedure met betrekking tot beroepsfouten, onbekwaamheid of ongeschiktheid in Ontario in een ander beroep in de gezondheidszorg of in een andere jurisdictie in de verpleging of in een ander gezondheidsberoep
  • elke geestelijke of lichamelijke aandoening, waarbij het wenselijk in het algemeen belang dat de persoon verpleeghuis niet de praktijk maakt.

Deze voorwaarden zullen ook gelden voor het hele programma.

In het beroep

De praktijk van de verpleging verschilt sterk van land tot land. In Canada heeft Nursing een beroep voor vele jaren en er zijn overeenkomsten in de verpleegkunde onderwijs en praktijk tussen Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië en de Verenigde Staten van Amerika.

Je carriere

De overheid van Ontario, die eerder aangekondigd dat het $ 500 miljoen te besteden aan 9.000 meer verpleegkundigen toe te voegen aan de gezondheidszorg door 2011/2012, heeft ook een doel om full-time dienstverband voor verpleegkundigen te verhogen. Na zijn afstuderen aan dit programma, kunnen in aanmerking komen studenten kiezen uit provinciale, nationale en internationale stages in gemeenschap / de volksgezondheid, de primaire gezondheidszorg of acute zorg-instellingen. In aanmerking komende studenten kunnen ook streven graduate onderwijs.

Precies goed

Bent u een leider die gedijt in een collaboratieve omgeving? Bent u flexibel? Kunt u denken aan je voeten? Als u geïnteresseerd bent in life sciences, therapeutische interactie bent en geniet van permanente educatie kan je een heel mooie carrière in de verpleging voor je hebt.

Professionaliteit op het werk

Het zijn een verpleegster betekent dat je moet kijken en handelen als een professional. Onze partners uit de industrie te delen wat ze zoeken in een werknemer en wat professionalisme voor hen betekent.

Vaardigheden die zal u helpen in een verpleeghuis Career

 • de mogelijkheid om jezelf kritisch
 • prioriteitenstelling
 • mogelijkheid flexibel
 • communicatieve vaardigheden
 • Engels lees- en schrijfvaardigheid (min. Rang 12)
 • fundamentele wiskunde berekeningen (Neem de online test "Dat Quiz" om jezelf te beoordelen)
 • tekstverwerking / computervaardigheden
 • goed gevoel / oordeel
 • rijpheid
 • gevoel voor sociale rechtvaardigheid
 • risico nemen
 • team speler
 • stress management
 • gevoel voor humor
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, dipl ... Lees meer

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, diplomas, certificates, and postgraduate certificates. We also offer apprenticeship training. With 160 full-time programs and 200 continuing educations programs to choose from, the 27,000 full-time and 56,000 part-time students of Humber have access to many opportunities for continuous learning... Lees Minder
Toronto , Fredericton + 1 Meer Minder