Bachelor in de verpleegkunde - tweede ingang voorbereiding

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

unbh01

onze Partnership

Humber is trots op de samenwerking met de Universiteit van New Brunswick - beide instellingen hebben een lange traditie van uitmuntendheid in verpleegkundig onderwijs in Canada.

De Tweede Entry Program

De Bachelor in de verpleegkunde - Tweede Entry Voorbereiding programma biedt studenten met een minimum GPA van 3,0 in een minimum van 60 studiepunten uur van de universitaire opleidingen een weg in het beroep van verpleegkundige. Rekening houdend met een individu verworven competenties en na de voltooiing van een preparaat semester, de Bachelor in de verpleegkunde - Tweede Entry Voorbereiding programma geeft studenten de mogelijkheid om het curriculum te voltooien in twee jaar.

Toelating tot de Bachelor in de verpleegkunde - Tweede Voorbereiding Entry programma is een proces in twee stappen. Eerste studenten worden toegelaten tot een voorbereidende semester, bood van september tot december, bestaande uit vijf gangen:

 • Inleidende Psychologie
 • Inleidende Statistieken
 • Anatomie van de mens
 • Pathofysiologie
 • Microbiologie

Ten tweede moeten de studenten een graad van ten minste 74 procent in elke voorbereidende cursus te houden om te worden toegelaten tot de Bachelor in de verpleegkunde - Tweede Voorbereiding Entry programma. Studenten die al het voorbereidende cursussen bezitten op universitair niveau kan rechtstreeks worden toegelaten tot de Bachelor in de verpleegkunde - Tweede Entry programma. Een relevante, goed afgeronde curriculum richt zich op de rol van de verpleegkundige in de gemeenschap / de volksgezondheid, de primaire gezondheidszorg en acute zorg-instellingen. Alle full-time faculteit bezit van een master's degree of hoger.

Toelatingsvoorwaarden

 • Een voltooide drie- of vierjarige universitaire opleiding met een 3,0 of 74 procent Grade Point Average (GPA) of hoger. Voor aanvragers die meer dan 60 credit uur zijn voltooid, zal de toelating gemiddelde berekend op de meest recente van 60 uren krediet natuurlijk werk. De cijfers voor alle cursussen genomen binnen een academische termijn zullen worden opgenomen in deze berekening, zelfs als dit leidt tot overschrijding van de 60 uren krediet eis. Aanvragers die niet hebben afgerond een drie of vier jaar universitair diploma, maar die beschikken over 60 universiteit credit uur met een 3,0 of 74 procent GPA of hoger, kunnen ook in aanmerking voor toelating. Alle internationale referenties moeten worden beoordeeld door een erkende credential service en moet een cursus-by-cursus evaluatie bieden. Alle internationale postsecondary documenten moeten worden geëvalueerd door World Education Services (WES) Canada. De Universiteit van New Brunswick vereist de ICAP evaluatie pakket dat wordt geleverd door WES. Alle internationale middelbare school referenties moeten worden geëvalueerd door ICAS.
 • Een minimum teken van 70 procent in rang 12 Engels (ENG4U), Rang 12 Chemie (SCH4U), Biologie (SBI4U) en graad-12 U-niveau wiskunde of gelijkwaardig.

Alle aanvragers wier eerste taal niet Engels moet voldoen Humber Engels Taalvaardigheid beleid.

Selectie: Toelating selectie is gebaseerd op de wetenschappelijke criteria aangegeven. Meeting minimale toelatingseisen geeft toelating niet garanderen.

De Bachelor in de verpleegkunde programma is een volledige openheid programma. De aanvragers moeten bekendmaken en zorgen academische transcripties voor alle werk natuurlijk direct in het postsecondary (hogeschool of universiteit) niveau. Openbaarmaking en documentatie is vereist voor alle cursussen, met inbegrip van degenen die niet leidt tot een voltooide geloofsbrief, waar het krediet niet werd toegekend, en waar de academische werk was niet gerelateerd aan het gebied van de verpleegkunde. Het niet naar vorige postsecondary cursus werk openbaren wordt beschouwd als een academische strafbaar feit en kan resulteren in een terugtrekking uit het programma.

Aanvullende vereisten

Aan de volgende eisen moet worden voldaan bij de aanvaarding in het programma voor de eerste klinische plaatsing. Stageperiode zal niet worden toegestaan ​​indien aan alle vereisten is voldaan. Details waarin alle benodigde documenten en hoe aan deze eisen te valideren kunt u vinden op Eisen Pre-Placement.

Als gevolg van de verscheidenheid van klinische locaties en mogelijke veranderingen in de wetgeving, de eisen zijn aan verandering onderhevig. Studenten moeten altijd controleren Veld / Clinical Placement.

 • Afgestudeerden willen worden geregistreerd, zullen worden gevraagd door het college van Verpleegsters van Ontario een verklaring hun status ten aanzien ondertekenen:
  • staatsburgerschap / permanent verblijf / immigratie
  • elke overtuiging van een strafbaar feit of een overtreding van de verdovende Control Act of de Food and Drug Act
  • zijn een onderwerp van de procedure met betrekking tot beroepsfouten, onbekwaamheid of ongeschiktheid in Ontario in een ander beroep in de gezondheidszorg of in een andere jurisdictie in de verpleging of in een ander gezondheidsberoep
  • elke geestelijke of lichamelijke aandoening, waarbij het wenselijk in het algemeen belang dat de persoon verpleeghuis niet de praktijk maakt.

Deze voorwaarden zullen ook gelden voor het hele programma.

In het beroep

De praktijk van de verpleging verschilt sterk van land tot land. In Canada heeft Nursing een beroep voor vele jaren en er zijn overeenkomsten in de verpleegkunde onderwijs en praktijk tussen Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië en de Verenigde Staten van Amerika.

Je carriere

De overheid van Ontario, die eerder aangekondigd dat het $ 500 miljoen te besteden aan 9.000 meer verpleegkundigen toe te voegen aan de gezondheidszorg door 2011/2012, heeft ook een doel om full-time dienstverband voor verpleegkundigen te verhogen. Na zijn afstuderen aan dit programma, kunnen in aanmerking komen studenten kiezen uit provinciale, nationale en internationale stages in gemeenschap / de volksgezondheid, de primaire gezondheidszorg of acute zorg-instellingen. In aanmerking komende studenten kunnen ook streven graduate onderwijs.

Precies goed

Bent u een leider die gedijt in een collaboratieve omgeving? Bent u flexibel? Kunt u denken aan je voeten? Als u geïnteresseerd bent in life sciences, therapeutische interactie bent en geniet van permanente educatie kan je een heel mooie carrière in de verpleging voor je hebt.

De praktijk van de verpleging .....

Vaardigheden die zal u helpen in een verpleeghuis Career

 • de mogelijkheid om jezelf kritisch
 • prioriteitenstelling
 • mogelijkheid flexibel
 • communicatieve vaardigheden
 • Engels lees- en schrijfvaardigheid (min. Rang 12)
 • fundamentele wiskunde berekeningen (Neem de online test "Dat Quiz" om jezelf te beoordelen)
 • tekstverwerking / computervaardigheden
 • goed gevoel / oordeel
 • rijpheid
 • gevoel voor sociale rechtvaardigheid
 • risico nemen
 • team speler
 • stress management
 • gevoel voor humor
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, dipl ... Lees meer

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, diplomas, certificates, and postgraduate certificates. We also offer apprenticeship training. With 160 full-time programs and 200 continuing educations programs to choose from, the 27,000 full-time and 56,000 part-time students of Humber have access to many opportunities for continuous learning... Lees Minder
Toronto , Fredericton + 1 Meer Minder