Bachelor in de verpleegkunde wetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Heeft u een passie voor het redden van levens?

Onze Bachelors of Nursing Science programma zal u in staat stellen om de juiste beslissingen te nemen ter verbetering van de gezondheid van uw patiënten. Het programma draagt ​​bij u alle vaardigheden die nodig zijn om te leiden, ondersteuning, behandeling en rehabilitatie van de patiënten die u van dienst te verwerven. Als één van de langstlopende programma's op St Theresa International College, krijg je de kans om te leren van onze goed ervaren en gerenommeerde docenten in een inspirerende omgeving.

Wat zal ik leren?

Het programma is ontworpen om verpleegkundigen voor te bereiden voor een verscheidenheid van de gezondheidszorg instellingen - van ziekenhuizen en klinieken, particuliere praktijken en communautaire agentschappen. Het zal u helpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​belangrijke bijdrage tot het beroep van verpleegkundige te maken met het oog op een optimale gezondheid van de bevolking te bereiken verwerven.

Het curriculum omvat een biologische en filosofische stichting met de nadruk op de gezondheidszorg ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. De cursussen worden gegeven door onze nationaal erkende faculteit en maakt gebruik van onze uitstekende laboratoria en ziekenhuizen simulatie faciliteiten.

Gedurende het programma, wordt u ondergedompeld in de praktische training ontwikkeld om je fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel te vormen tot een zeer gekwalificeerd verpleegkundig professional. Uw practicum cursussen worden georganiseerd op tal van ziekenhuizen waar u essentieel on-the-job ervaringen zullen verwerven. Tal van activiteiten in de klas zijn ingericht voor u om te werken in teamverband vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve en efficiënte behandeling van patiënten te ontwikkelen.

Voor het eerste jaar van het programma wordt u ondergedompeld in een intensieve Engels taalonderwijs die kan worden cruciaal voor effectieve communicatie en samenwerking met multinationale patiënten, gezondheidswerkers en beleidsmakers.

In het laatste jaar van het programma, zal u gevraagd worden om een ​​6 weken stage te voltooien in het ziekenhuis afdelingen of afdelingen van uw keuze. Hier leer je werken met de patiënten van alle leeftijden en culturele achtergronden hun hele weg naar herstel.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Na zijn afstuderen aan het programma, zult u alle nodige kennis hebben verworven en ervaring die nodig zijn om de officiële Nurse Licensing examen. Meer dan 70% van onze afgestudeerden van 2014 hebben met succes hun licentie-examen in de eerste poging, met 100% van hen het veiligstellen van arbeidsplaatsen bij premier instellingen.

Wij zijn trots op het feit dat de studenten van de Faculteit der Verplegingswetenschap zijn in zulke eisen dat vele bekende ziekenhuizen in heel Thailand werken contracten / beurzen aan geselecteerde 3e en 4e jaars studenten zou aanbieden.

Carrière

 • Verpleegster voor openbare of particuliere ziekenhuizen
 • Occupational Health verpleegster verpleegsters voor speciale instellingen zoals de Centers for Disease Control and Prevention
 • Verpleegster voor diensten in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, beauty spa en consultatiebureaus
 • Nursing academische voor onderwijsinstellingen

Accreditatie

Onze Bachelors of Nursing Science programma is goedgekeurd en geaccrediteerd door Nursing Thailand en Midwifery Council en het Bureau van de Higher Education Commission. We zijn voortdurend samen met Nursing Thailand en Midwifery Council om de kwaliteit van het programma te verbeteren, en om ervoor te zorgen dat onze verpleging afgestudeerden zijn in staat om het leveren van kwalitatief hoogwaardige gezondheidszorg leiden tot de wereldwijde gemeenschap.

We werken samen met een groot aantal ziekenhuizen en medische centra om onze getalenteerde studenten verpleegkunde om stages aan te sluiten in dynamische medische sector van Thailand. Het is onze eer en een voorrecht om te werken met deze opmerkelijke organisaties in het aanbieden van deze essentiële gelegenheid voor echte wereld praktijk aan onze studenten.

Voordat u een aanvraag

 • Aanvragers moeten met succes hebben afgerond middelbare school (M.6) of vergelijkbare opleiding - met als hoofdvak in de wetenschap en wiskunde.
 • Aanvragers moeten voldoende vaardigheid in het Engels taal.
 • Aanvragers moeten van goede morele karakter en psychologische capaciteit, en er geen besmettelijke ziekten.
 • Mag niet minder dan 155 cm zijn. lang en weegt meer dan 40 kg.

Aanvragers moeten doorsturen naar ons, de volgende documenten:

 • Ingevulde aanvraagformulier en vergoedingen.
 • Gewaarmerkt afschrift officiële transcript of records.
 • Gewaarmerkt afschrift van de Nationale identiteitskaart of paspoort.
 • Twee (2) kort geleden heeft 2 × 2 inch foto's.
 • Gewaarmerkt afschrift van naamswijziging certificaat (indien van toepassing).
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The Colleg ... Lees meer

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The College has a long-term objective and commitment to continually develop the quality of its degree programs through international collaborations while producing valuable graduates for multi-national professions. Lees Minder