Bachelor in de verpleegkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze BSN Nursing programma kunnen studenten verdienen een driejarige versnelde Baccalaureate of Science in Nursing bij onze Caribische medische school.

Het BSN-programma van de verpleging een aanvulling op de Caribische medische school en helpt te voldoen aan de lokale, regionale en wereldwijde behoefte aan hoog opgeleide, medelevend verpleegkundigen. Naast het verlichten van een kritisch tekort aan verpleging, afgestudeerden van Xavier's BSN-programma zijn ook in staat om hun opleiding te gebruiken om leidinggevende functies te realiseren in het leveren en het verbeteren van de gezondheidszorg door middel van effectieve communicatie.

Het BSN programma integreert een minimum van 58 uur semester van liberal arts educatieve programma dat natuurwetenschappen en wiskunde, communicatie, sociaal-gedragswetenschappen en de geesteswetenschappen omvat. De missie van de School of Nursing XUSOM is om-baccalaureaat opgeleide verpleegkundigen (RN) die dan zal zorgen meelevend diensten, het leveren van de hoogste standaard van veilige verpleegkundige zorg aan individuen, gezinnen en gemeenschappen voor te bereiden. U zult dit leren op een van de beste Caribische medische scholen in de wereld.

TOEPASSINGSEISEN

Om te solliciteren naar de verpleging programma, moet de aanvrager eerst worden toegelaten tot de Xavier University.

Om te solliciteren naar Xavier University, moet de aanvrager: - Dien de volgende aan het Admissions Office: Het ingevulde aanvraagformulier; Een officiële middelbare school transcript *, of een officiële score rapport van de test van de General Education Development (GED); of voorafgaande academische credit transcripties - geef een officiële resultaten van de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) 80 of hoger op het internet gebaseerde examen, of 550 of hoger op de papieren examen op verzoek van promoties commissie faculteit of partnerschool.

  • Zorg voor een fotokopie of fax van de identificatie pagina en de vervaldatum van het paspoort van de student.
  • Bij toelating tot de universiteit, de aanvrager vult de National League for Nursing Pre-toelatingsexamen (PAX) tijdens het eerste semester.

  • Officiële transcripties zijn die rechtstreeks naar Xavier University van de uitgevende instelling. Elke transcript gemerkt "afgegeven aan student" of een transcript dat is met de hand door de student geleverde wordt niet beschouwd als een officieel transcript. Indien nodig, de middelbare school transcripties evaluaties kunnen worden uitgevoerd door Educational Credential beoordelaars of World Education Services.

Criteria voor automatische toelating tot de universiteit behoren een cumulatieve Grade Point Average van 3,0 of hoger en een minimum samengestelde score van 20 op de ACT of 950 op de SAT (gecombineerde kritisch lezen en wiskunde sub-scores).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in Oranjestad, the capital of Aruba, the Caribbean medical school's students are provided with a safe and secure atmosphere to focus on their studies. As the largest city in Aruba, Oranjestad ... Lees meer

Located in Oranjestad, the capital of Aruba, the Caribbean medical school's students are provided with a safe and secure atmosphere to focus on their studies. As the largest city in Aruba, Oranjestad can easily be reached by direct flights from all over the world. Lees Minder