Bachelor in de verpleegkunde

Hardin-Simmons University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de verpleegkunde

Hardin-Simmons University

Het beroep van Nursing

Verzorging is een beroep dat inspeelt op de veranderende gezondheidszorg behoeften van individuen en wordt ondersteund door een zich ontwikkelende basis van kennis van de kunsten, wetenschappen en technologie. Deze kennis wordt een fundament voor de ontwikkeling van een kerncompetentie in professionele verpleegkundige. Door studie en interdisciplinaire samenwerking, verpleegkundigen uit te breiden hun begrip van gezondheid, milieu en mens. Deze uitbreiding van kennis biedt een holistische basis voor verpleegkundige zorg.

Kritisch denken, communicatie, klinische vaardigheden, creativiteit en zelfsturing zijn essentiële elementen in het verpleegkundig onderwijs. Door middel van het onderwijsproces, proberen we om het bewustzijn van sociale, culturele, raciale en etnische diversiteit te bevorderen en ook om kansen te bieden voor studenten en docenten, geloven professionele groei en ontwikkeling verrijkt. Het onderwijsproces is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen docenten en studenten die progressieve beheersing en verhoogde leerling rijpheid bevordert.

Impliciet in de praktijk van professionele verpleegkundige is het aanvaarden van de verantwoordelijkheid voor een leven lang leren als basis voor professionele groei, competent praktijk, en effectief leiderschap. Levenslange toewijding aan intellectuele onderzoek ondersteunt een optimale ontwikkeling van zowel het individu als de beroepsgroep.

Patty Hanks Shelton School of Nursing is een consortium van Hardin-Simmons University en McMurry University. PHSSN is het enige intercollegiate programma in de natie die twee particuliere universiteiten serveert en heeft een model voor andere programma's die op efficiënte wijze te voorzien van een hoogwaardige professionele programma in de verpleegkunde te worden.

Op Patty Hanks Shelton School of Nursing, zult u de kunst, de wetenschap en de geest van deze eervolle vak te leren. U zult uw core cursussen in een van onze twee consortium universiteiten, dan gelden voor de toelating tot en trein op PHSSN voor uw mooie carrière als verpleegkundige.

Als lid van de familie PHSSN, wordt u in een cohort van studenten van Hardin-Simmons en McMurry universiteiten die twee jaar van het algemeen onderwijs eisen hebben afgerond, en zijn in ons verpleging programma om de laatste twee jaar van verpleegkundig onderwijs te voltooien geaccepteerd . Op uw reis naar het worden van een Geregistreerd Professional Nurse, Krijgt u de gelegenheid om een ​​inleiding tot verpleegkundige te ervaren in een aantal van de première gezondheidszorg agentschappen van het gebied hebben, deelnemen aan interactieve cursussen, perfectioneren uw vaardigheden in een state-of-the-art klinische simulatie laboratorium, en doe mee verpleging organisaties. Onze samenwerking met maatschappelijke organisaties en verpleegkundigen zal u blootstellen aan een schat aan expertise en benadrukken tal van verpleging specialiteiten.

Bij PHSSN, we zijn toegewijd aan de voorbereiding van studenten verpleegkunde voor christelijke leiderschap en service in Texas, de natie en de wereld. We verheugen ons op en samen met u om u te helpen voor te bereiden op een boeiende carrière in de verpleging.

toelatingseisen

Alle aanvragers moeten de aanvraagprocedure, die vervolgens door het Comité PHSSN toelatingscommissie zal worden beoordeeld om te bepalen of de studenten voldoen aan de volgende eisen te voltooien.

  • Beide cumulatieve Grade Point Average (GPA) en verplegend voorwaarde GPA moeten minimaal een 3,00 op 4,00 schaal
  • Voltooiing van alle verpleegkundige voorwaarde cursussen met een letter van de 'C' of hoger (Letter graad van minder dan 'C' worden niet geaccepteerd in de richting van Bachelor of Science in de verpleegkunde graden) Cursus Uitzondering: Pathofysiologie moet een graad van een 'A' hebben of 'B'
  • Minimale totale score van 75% op de HESI A2 toelatingsexamen waaronder kritisch denken
  • Voltooiing van het algemeen onderwijs en Voorwaarde cursussen alvorens eerste semester op PHSSN

Omdat PHSSN is een competitieve ingang programma zal klasgrootte worden bepaald door de kwaliteit van de aanvragers en de beschikbaarheid van ruimte en klinische faciliteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan