Bachelor in de verpleegkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in de verpleegkunde mate biedt studenten een liberal arts onderwijs in combinatie met een stevige wetenschappelijke basis, een waardevolle combinatie binnen de gezondheidszorg veld. Verpleging majors ervaren een verscheidenheid van klaslokaal, laboratorium en klinische ervaringen met de nadruk op diverse en kwetsbare bevolkingsgroepen.

Verpleegkunde studenten leren de vaardigheden, kennis en christelijke waarden die nodig zijn voor professionele klinische praktijk en leiderschap in de gezondheidszorg. De opleiding bereidt studenten ook voor het voortgezet onderwijs in de graduate school.

WLC verpleging majors actief in vier kerndomeinen: spirituele, ethische, intellectuele en sociale. Er zijn een verscheidenheid van klaslokaal, laboratorium en klinische ervaringen met de nadruk op diverse en kwetsbare bevolkingsgroepen. Studenten krijgen hands-on ervaring in de WLC de verpleging simulatie lab. Andere onderwerpen die in het programma aandacht voor de vergrijzing, vruchtbare, kindergeneeskunde, de geestelijke gezondheidszorg, gemeenschap gezondheid, en leiderschap.

Wat maakt het programma Distinctive?

Boven alles, het programma benadrukt dienstbaarheid aan anderen. Gestoeld op de principes van dienend leiderschap, WLC studenten verpleegkunde opbouwen van een sterke wetenschappelijke basis in een christelijke instelling. WLC verpleegkunde studenten doen dit met een hoge mate van succes, vaak werk ontvangen heeft voorafgaand aan het afstuderen.

Academici en ONDERZOEK

Lokale Klinische Kansen

Studenten hebben de klinische ervaringen van klinische revalidatie-eenheden, begeleid wonen, basisscholen, langdurige zorg, en gezondheid en maatschappelijke instellingen. Froedtert Ziekenhuis (een Level 1 Trauma Center) en Children's Hospital van Wisconsin, gelegen aan de overkant van WLC, bieden mogelijkheden voor studenten om regelmatig deel te nemen in de acute zorg-instellingen.

State-of-the-art faciliteiten

Het verplegend programma ligt in Generac Hall. Dit 81.700 vierkante voet faciliteit maakt undergrads om state-of-the-art apparatuur en technieken die studenten op vele andere instellingen geen toegang tot tot graduate school zou moeten ervaren. Verpleging majors krijgen training in het verpleeghuis lab, die matig-fidelity menselijke patiënt simulatoren, en zes individuele patiëntenzorg gebieden en werkstations omvat. De simulators studenten in staat stellen de vitale functies te nemen, hoort hart en longen geluiden, zorg voor wonden, en het opzetten van infusen, het beoefenen van hun vaardigheden voor de behandeling van echte patiënten.

BUITEN DE KLAS

Leermeester Kansen

Studenten kunnen deelnemen aan een preceptorship, die hen voorziet van 120 uur van een-op-een training. De rol is zeer geschikt voor het bevorderen van toekomstige vacatures en biedt studenten de kans om real-world verpleegkundige ervaring onder begeleiding van een doorgewinterde professional. Deze ervaring leidt vaak tot vacatures voor het afstuderen.

Global Health

Als onderdeel van de vereiste curriculum, studenten verpleegkunde reizen naar Zambia aan het einde van hun junior jaar op de uitvoering van de gezondheidszorg programma's over de hele wereld te bestuderen. Terwijl er, ze medische praktijken en procedures in acht lokale klinieken en ziekenhuizen, leren over verschillende culturen, en gezondheidsvoorlichting programma's uit te voeren.

Graduate School en de loopbaan

Hogeschool

Een WLC graad verpleegkunde, samen met real-world ervaring, zorgt voor de nodige achtergrond voor toelating tot de meeste graduate school programma's.

Carrière

Een bachelor's degree in de verpleegkunde uit WLC kan leiden tot een succesvolle carrière in een breed scala van instellingen, inclusief de gemeenschap klinieken, stedelijk of landelijk ziekenhuizen, en resource-arme landen. Verpleging majors op WLC worden aangeboden banen voorafgaand aan het afstuderen te wijten aan de reputatie van het programma heeft verdiend voor het produceren van studenten die integriteit te tonen en zijn zorgzaam en professioneel. WLC verpleging alumni momenteel houden wenselijk posities in spoedeisende hulp, intensive care, trauma eenheden, OB-GYN eenheden, en oncologie eenheden. Ze momenteel werken aan Froedtert Ziekenhuis, Medisch Centrum Aurora St. Luke's, Aurora Sinai Medical Center, Children's Hospital van Wisconsin, en Columbia St. Mary's Hospital, evenals een aantal andere instellingen door het hele land.

VERPLEEGKUNDIGE PROGRAMMA VROEGE TOEGANG

Wisconsin Lutheran College erkent de zeer concurrerende aard van collegiale verpleegkunde programma. De vroege toelatingsproces is ontworpen voor zeer gemotiveerde verpleegkundige kandidaten die momenteel verlopen via hun laatste jaar van de middelbare school om hen te verzekeren van een plek in alom gerespecteerde verpleegkunde programma van de hogeschool.

12
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Lees meer

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Lees Minder