Bachelor In De Vrije Wetenschap

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Vrije Wetenschap

Oral Roberts University

Programma overzicht

The, Leisure, en Natuurwetenschappen Afdeling Sport Gezondheid is een integraal onderdeel van de hele persoon de filosofie van de universiteit. De doelstellingen zijn tweeledig. Ten eerste, door middel van een algemene opleiding streeft zij naar elke student te helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijke wellness life-stijl die geleidend optimale gezondheid fitness en welzijn. Ten tweede, door middel van een professionele opleiding, het biedt een curriculum en ervaringen voor studenten om te werken in de gezondheid, fitness, recreatie of sport beheer veld, leren lichamelijke opvoeding, of in aanmerking komen voor fysiotherapie of medische school.

The Leisure Science gestudeerd aan ORU onderzoekt de recreatieve programma's die relevant zijn voor scholen, kampen, recreatiecentra, en kerken en de methoden van het leveren van deze programma's aan de gemeenschap. De belangrijkste fasen van de ontwikkeling van een recreatieve programma worden ook onderzocht als leidinggevende functies in het begeleiden en aansturen van vrijwilligers en ander personeel binnen het programma.

Inrichting

Het departement HLSS is gelegen in het Kenneth Cooper Aerobics Center. Kenneth Cooper, een voormalig Air Force arts en vernieuwer van het oefenprogramma wordt gebruikt door astronauten, ondersteund dit aspect van de hele persoon filosofie. De Aerobics Center faciliteit omvat klaslokalen, een overdekt zwembad, basketbalvelden, een indoor atletiekbaan, en state-of-the-art fitnessapparatuur voor zowel mannen als vrouwen. De faculteit en het personeel zorgen voor een stimulerende omgeving voor studenten om te leren en deel te nemen aan activiteiten die plezierige vrijetijdsbesteding en fitness zal op regelmatige basis.

Uitkomsten

Met een graad in Leisure Science meerdere carrière opties zijn beschikbaar. Een paar van de opties die u kunt overwegen zijn:

  • Parken, recreatie en recreatieve faciliteiten, het beheer
  • leisure Management
  • Leisure producten of diensten marketing operations
  • Reizen en toerisme-industrie
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan