Bachelor in de vroedkunde (bmid)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de vroedkunde (BMID)

Locaties:

  • Casuarina Campus
  • Externe Studies

De bachelor in de vroedkunde is voornamelijk bedoeld voor studenten op basis in het Northern Territory te wijten aan de eis om de continuïteit van de verloskundige zorg. Inheemse vrouwen worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Interstate studenten moeten zich ervan bewust dat het steeds moeilijker wordt om de klinische stage te verkrijgen in andere dan de NT rechtsgebieden.

Ondersteund door een kader van vrouw-centered care, en ondersteund door de beginselen van de primaire gezondheidszorg, de bachelor in de vroedkunde is een 3 jaar full-time opleiding die bereidt studenten voor op professionele en moderne verloskundigen in een verscheidenheid van de zorg contexten werken.

De cursus curriculum weerspiegelt de filosofie dat verloskundige is een vak op zich en biedt leermogelijkheden om elke afgestudeerde om te functioneren als een veilige en competente verloskundige te bereiden.

Afgestudeerden van deze cursus komen in aanmerking voor een aanvraag voor registratie door de Verpleegkunde en Vroedkunde raad van Australië (NMBA) om te oefenen als een verloskundige in een staat of grondgebied van Australië.

Criminal History Controle: Studenten zullen worden verplicht om een ​​jaarlijkse National Criminal Record Controleer indienen vóór het begin van de plaatsing.

Toelatingsvoorwaarden

De Zuid-Australische Tertiair Admissions Centre (SATAC) ontvangt en verwerkt de aanvragen voor toelating van Charles Darwin University Higher Education aankomende studenten.

Extra Toelatingsvoorwaarden

Ingeschreven verpleegkundigen en het ziekenhuis opgeleid geregistreerde algemene verpleegkundigen moeten ervoor zorgen dat ze de juiste antwoord op de vraag met betrekking tot verpleging huidige oefenen certificaat bij de toepassing op SATAC's UniWeb. SATAC zullen proberen om hun inschrijving op de online register van de betrokken verpleegkundigen Raad bevestigen, maar als SATAC niet in staat is om dat te doen, zal de aanvrager worden gevraagd om een ​​gewaarmerkte kopie van het certificaat in te dienen.

Kandidaten met een Bachelor in de verpleegkunde diploma, maar die hebben hun verpleging registratie laten vervallen en die niet zijn geweest een deel van het verplegend personeel in de afgelopen vijf jaar nodig zal zijn om schriftelijk bewijs van voorafgaande registratie voorzien van de relevante Verpleegkundigen Board

Engels taaleisen voor Internationale Studenten

Contacteer ons voor meer informatie.

Professional Recognition

Afgestudeerden van deze cursus komen in aanmerking voor een aanvraag voor registratie door de Verpleegkunde en Vroedkunde raad van Australië (NMBA) om te oefenen als een vroedvrouw.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Lees meer

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Lees Minder
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Meer Minder