Bachelor in Fysiotherapie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Woon fysiotherapie is om te blijven bewegen de gezondheid, het bevorderen van dagelijkse oefening voor het lichaam om goed te functioneren en de geest is niet moe. De algemene kennis van de menselijke wezens, hun structuren en functies is het uitgangspunt om levens te transformeren door middel van revalidatie.

De Fysiotherapie Course van Facipe is gecentreerd Care model om de huidige Health, waar de sociale eisen identificeren van de noodzaak van een groter aanbod van fysiotherapeuten, aldus bij te dragen aan de bevordering, de bescherming, het onderhoud en herstel van de gezondheid.

Arbeidsmarkt

Bezorgdheid over de gezondheid en het welzijn van zijn constant, dus er is een groeiende vraag naar professionele fysiotherapie. De niet aflatende streven naar kwaliteit van leven door middel van de preventie of behandeling van ziekten en verwondingen, heeft gevraagd professionals in staat om te werken op verschillende gebieden.

Studies van de World Health Organization - WHO wijzen erop dat een land van 160 miljoen inwoners moet rekenen op 160 000 fysiotherapeuten. Maar Brazilië heeft slechts 40.000 professionals in het hele land, die een snelle en gegarandeerde inbrengen mogelijkheden bevestigt.

Methoden zoals RPG, Pilates, Manuele Therapie, crochetagem in staat diverse behandelingsmogelijkheden dan de traditionele fysiotherapie. De zoektocht naar een perfect lichaam en de dagelijkse opkomst van nieuwe technologieën heeft nieuwe fronten in de fysiotherapie dermato functionele ingeschakeld. Zowel de publieke als private sector proffer werkplekken voor fysiotherapeuten, met het starten van de salarissen hoger dan de R $ 1.500,00 voor 30 uur. Gedurende de carrière gemiddelde salaris van meer dan R $ 10.000,00. Studeren in Facipe is van te voren uw tijd en streven naar een toekomst van vele successen.

veld

De fysiotherapeut werkt in preventie, behandeling en revalidatie van de functionele fysieke capaciteit van de patiënt. Een professional die maakt multidisciplinaire teams en werken in ziekenhuizen, revalidatiecentra, sportclubs, bedrijven, scholen en onderzoekscentra.

Beroepsonderwijs in Facipe kan de prestaties op verschillende gebieden, van orthopedie en traumatologie, strekkende tot bespoediging van de invordering van de beweging en de vermindering van de pijn tot de esthetiek, wellness-aanbod en de kwaliteit van het leven door middel van gezichts- en lichaamsbehandelingen. Behandel boarding ernstig zieke patiënten in ICUs; voorkomen en herstel van blessures bij atleten of werkgerelateerde; zorg voor patiënten in pre- en postoperatieve andere mogelijkheden.

Het beroep wordt onder toezicht van de Federale Raad van Fysiotherapie - COFFITO - alsook door de regionale raden. U kunt ook de academische carrière, ooit nagedacht over het feit dat een onderzoeker of docent te volgen? Het gebied is enorm en de keuze is aan jou!

algemeen doel

Train professionals generalisten, humanisten, reflecterende kritisch, met autonomie en inzicht om te werken met kwaliteit, efficiëntie, waardoor de promotie, preventie, herstel en herstel van de gezondheid in het milieu waarin hij leeft, het waarborgen van de kwaliteit en de humanisering van de zorg aan individuen, gezinnen en arme gemeenschappen met ethische principes en waarden.

specifieke doelstellingen

  • Het ontwikkelen van vaardigheden en capaciteiten voor evaluaties en fysiotherapie evaluaties, interpreteren voorlopige klinische en laboratoriumtests, voor te bereiden functionele kinetische diagnose, opsporing doelen, kiezen en beslissen over passende gedrag met technische en wetenschappelijke kennis;
  • Stimuleer onderzoek en wetenschappelijk onderzoek die een bijdrage leveren aan de vooruitgang en verbetering van de evolutionaire begrip van de patiënt als geheel;
  • Neem maatregelen om het multidisciplinaire team werken, begrip en interactie met andere gebieden van de gezondheidszorg te ontwikkelen, en om de student ethisch engagement, verantwoordelijkheid, management, spraak en communicatie correct te ontwikkelen, doeltreffende en verantwoordelijke;
  • Ontwikkel creativiteit om technieken en manoeuvres, vooral op plaatsen of entiteiten die geen eigen middelen hebben gebruikt;
  • Onderzoek, ontwikkeling en gebruik van nieuwe technologieën toe te passen in verschillende gebieden van fysiotherapie;
  • Gebruik de waarden en attitudes op basis van ethische principes om beroepspraktijk relevant;
  • Stimuleren van de ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten in de planning en het beheer van specifieke sectoren van de Fysiotherapie, zowel private, publieke of private.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder