Bachelor In Gezondheidsstudies

University of Houston - Victoria

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Gezondheidsstudies

University of Houston - Victoria

Bent u geïnteresseerd in het helpen van mensen om langer en gezonder te leven? Bent u geïnteresseerd in een positieve impact op de mensen die om u heen wonen? Zo ja, dan kan een Bachelor of Science (BS) in de gezondheidsstudie van groot belang zijn voor jou. In de afgelopen jaren is volgens het Amerikaanse Bureau voor Arbeidsstatistieken een snellere groei verwacht dan gemiddeld op het gebied van gezondheidsbevordering / volksgezondheid (1).

Het programma Bachelor of Science in de gezondheidswetenschappen biedt studenten de kennis en vaardigheden om succesvolle leiders op het gebied van gemeenschapsgezondheid, ziekenhuizen, wellness, overheidsinstanties, gezondheidszorggebaseerde gezondheidsbevordering, militaire werkplek gezondheidsprogramma's en vele andere carrières te worden. Velden in de volksgezondheid.

De graad zal de kennis, vaardigheden en voorbereidende cursussen voor de studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een Masters of Public Health (MPH) diploma. Een MPH is een instrumentale graad voor die individuen die leidersrol in veel verschillende carrierevelden in de volksgezondheid willen nastreven.

Het programma is aan het ontwikkelen en opzetten van een schoolcursus certificering. Deze certificering zal een student voorbereiden om door de staat Texas te worden gecertificeerd om op alle niveaus van gezondheid te leren (K-12). Het programma zal ook studenten voorbereiden om de Texas State Board of Certification Exam (TExEs) voor alle gezondheidsniveaus te nemen (K-12).

Het curriculum richt zich op de sociologie en economie, en stelt studenten in voor gezondheidsinformatica, community-based preventie modellen, wereldwijde gezondheidsproblemen en beleid als het gaat om volksgezondheid. Het hoofdsteenproject zal studenten in een volksgezondheidsinstelling integreren als stagiairs, waardoor ze van cruciaal belang zijn en ervaring opgedaan moet worden. De 120 uur graad kan in drie jaar worden afgerond.

Afgestudeerden komen in aanmerking voor het examen van de gezondheidsonderwijzer. 25 semester credit uren van Health Studies kunnen worden aanvaard voor de student om in aanmerking te komen voor het Certification Exam en een Certified Health Education Specialist (CHES) te worden.

BS in gezondheidsstudies: Cursus titels, omschrijvingen en cursusdoelstellingen in de 30 semester credituren werden geschreven om de zeven criteria voor NCHEC aan te pakken. Zeven Gebieden van Verantwoordelijkheid:

  • Gebied I: Behoeften, activa en capaciteit voor gezondheidsonderwijs beoordelen
  • Gebied II: Plan gezondheidsopvoeding
  • Gebied III: Implementeer gezondheidsonderwijs
  • Gebied IV: Gedragsevaluatie en onderzoek in verband met gezondheidsopvoeding
  • Gebied V: Gezondheidsonderwijs beheersen en beheren
  • Gebied VI: Serveer als hulpmiddel voor de gezondheidsonderwijs
  • Gebied VII: Communiceren en Advocaat voor Volksgezondheidsopvoeding

De BS in de gezondheidsstudies is goedgekeurd door de Coördinatiecommissie voor hoger onderwijs in Texas.

Toepassing op het diploma begint in het lente semester van elk academisch kalenderjaar. Onderwijs is gebaseerd op een 120 semester credituur diploma. Beurzen zijn beschikbaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Victoria, Texas
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Victoria, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan