Bachelor in Nutrition

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de loop

Het curriculum is georganiseerd om de integratie van leerlingen met verschillende achtergronden in de gezondheidszorg te garanderen, en om de eerbiediging van de fundamentele en specifieke onderwerpen te bevorderen, gebaseerd op de wetenschap van voedsel en nutritionele behoeften van individuen en populaties.

De totale kennis over de opleiding mogelijke prestaties op tal van gebieden, van de meest traditionele tot de meest actuele, zoals kruidengeneeskunde, Genome, Gerontologie.

De afgestudeerden van Univap hebben generalist, die gericht zijn op voedselzekerheid en de voeding zorg in alle gebieden van expertise in het voedsel en voeding zijn van fundamenteel belang voor de bevordering, het behoud en herstel van de gezondheid en het voorkomen van ziekte bij individuen of populaties gepresenteerd .

Arbeidsmarkt

Vacatures voor afgestudeerden van de Universiteit van Vale do Paraíba zijn talrijk, want het is van groot economisch potentieel regio met tal van industrieën, die een goede structuur van het stelsel van gezondheidszorg en welzijn, restaurants en de industrie zelf als gebied vereist werk. Niet te vergeten dat er niet een voldoende aantal instellingen voor hoger onderwijs aan de vraag van de Paraíba-vallei en omgeving te ontmoeten, als het gebied van de Serra da Mantiqueira, North Coast en Historic Valley (Arapeí, Areias, Bananal, Queluz, Silveiras en São José do Barreiro).

Cursus Highlights

Transdisciplinaire opleiding, stichting disciplines toegepast op de specifieke kennis van de gezondheid, contact Anticipatie op de arbeidsmarkt, door middel van curriculum stadium verplicht vanaf het 3e jaar, Disciplines afgestemd op de huidige arbeidsmarkt, zoals Nutritional Genomics, Nutritional Epidemiologie, kruiden en nutraceuticals.

Objectieve cursus

Vormen bewuste professional op uw rol en verantwoordelijkheid, in staat om legaal te nemen en volledig zelf te leggen als een gekwalificeerd en competent lid van een multidisciplinair team van gezondheid en onderwijs, het voldoen aan de behoeften en belangen van de brede bestaande arbeidsmarkt voor de Voedingsdeskundige .

Zoek in de vorming van een professionele technisch gekwalificeerd voor het plannen, organiseren, leiden, begeleiden en evalueren van voedsel en voeding diensten, werken in voeding onderwijs en bijstand aan de gemeenschap of aan individuen, gezond of ziek, in openbare of particuliere instellingen, multidisciplinaire teams, evenals in het onderzoek van elke aard in verband met voedsel en voeding.

Het is ook van plan om training die richt zich op de sociale behoeften van de gezondheid, met de nadruk op de Unified Health System (SUS) bieden.

Duur

8 semesters, vier jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão.

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão. Lees Minder
São José dos Campos