Bachelor naar preventie en gezondheidsmanagement (bis)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Preventie is niet een nieuwe trend, maar het is steeds duidelijker aan de sociale en niveau van de ondernemingen, de voordelen die zij kunnen brengen. Zo preventieve maatregelen zijn inderdaad de moeite waard investeringen, moet professionele concepten.

De opleiding Bachelor in de preventie en het beheer van de gezondheidszorg (B. A.) biedt u alle vaardigheden en capaciteiten om zich met succes te vestigen als een specialist voor preventie en gezondheidsbevordering. In aanvulling op uw vakkennis te beveiligen u met de afstandsonderwijs toekomstgerichte competenties voor een effectieve planning en efficiënte uitvoering van preventie concepten ten behoeve van de algemene gezondheid: U zult kennis over preventie management als gerichte en risico-groep-specifieke maatregelen, gezondheid psychologische expertise en Gezondheid marketing kennis te verwerven. De aldus verworven vaardigheden in combinatie met de juiste deskundigheid maakt je gewilde werknemers in de sector.

Key kwalificaties

Onze samenleving wordt geconfronteerd met steeds hogere medische kosten. Dit komt door de demografische veranderingen, anderzijds de zogenaamde levensstijl risico roken, alcohol, gebrek aan lichaamsbeweging en ongezonde voeding. De juiste behandeling van deze uitdagingen heeft een enorm potentieel voor de preventie en de gezondheid van managers die moeten goed worden opgeleid voor deze complexe taken. Afstandsonderwijs preventie en gezondheidsmanagement (B. A.) geeft u in aanvulling op de kennis van preventiestrategieën en actiegebieden en specifieke economische en management know-how. Uw kwalificatie Plus:

  • verfijnde begrip van het belang van preventie op verschillende niveaus
  • Overzicht van eisen preventie, doelgroepen en behoeften
  • opgericht inzichten gebruikt in het ontwerp mogelijkheden preventie management en gezondheidsbevordering
  • uitgebreide gezondheids-economische kennis over de evaluatie van de acties
  • Management Skills voor het ontwerp en de controle van de gezondheid gerelateerde projecten

Inhoud Studie

Om de economische en sociale mogelijkheden van preventie te gebruiken, zijn speciaal opgeleide managers gezocht die kunnen bepalen wat nodig is om de behoeften van individuele doelgroepen zijn veelbelovend te voldoen. Het curriculum van de bachelor preventie en gezondheidsmanagement (B. A.) worden systematisch afgestemd op de eisen van de markt van de gezondheidszorg.

Met een hands-on curriculum krijg je aan de APOLLON universiteit de mogelijkheid om het opstellen, uitvoeren, kwaliteitsborging en controle van preventieve maatregelen. Zodat je in staat bent, de effectiviteit en doelmatigheid van preventieve maatregelen systematisch te verhogen en dus ideaal gelegen voor verantwoordelijke posities. Op de voorgrond is een unieke combinatie van specifieke inhoud van de cursus die u in aanmerking komt op academische paden voor ervaren preventie en managers in de gezondheidszorg:

  • Gezondheidspsychologie
  • Workplace Health Promotion
  • Achtergrond kennis over chronische ziekten
  • Gezondheid Advies - ook in online media

toelatingseisen

De eisen voor toelating tot bachelor studies worden gereguleerd door de Higher Education Act Bremische (BremHG). Dan kunt u studeren onder bepaalde voorwaarden, zonder de middelbare school diploma.

basislijn

elk moment

Graduatie

Ze verwerven van de internationaal erkende Bachelor of Arts (B. A.) in het departement van preventie en gezondheidsbevordering. Deze graad geeft je een professionele gezondheid initiatiefnemers met de industrie-specifieke expertise.

Studieduur

Control studie 36 maanden of 48 maanden (180 studiepunten).

-test studie

Door zich te registreren bij de APOLLON Hochschule Je kunt testen gedurende 4 weken studeren gratis. Binnen deze periode, kunt u inloggen op elk gewenst moment in te trekken. dan is er geen kosten ontstaan ​​voor u.

accreditatie

de bacheloropleiding's Prävention- en Health Management (B. A.) is gecertificeerd door het Internationaal Agentschap voor kwaliteitszorg en accreditatie van opleidingen en instellingen (FIBAA).

gratis uitbreiding

Tot 50% van de gekozen variant onderzoek (18 of 24 maanden). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1242

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Lees meer

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Lees Minder
Duitsland online