Bachelor Oefening Fysiologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als student in oefenfysiologie ga je bestuderen hoe oefening de structuur en functie van het menselijk lichaam verandert. Je krijgt een solide basis in de basis- en toegepaste wetenschappen en duikt in fysiologie, anatomie, kinesiologie, kracht en conditie en aanverwante gezondheid.

Praktische, praktische ervaring is verweven in ons programma. Onze professoren en ons netwerk van alumni openen deuren naar ongelooflijke kansen in het veld. Onze studenten werken niet alleen rechtstreeks met de coaches en atleten op de atletische afdeling van ONU , maar ook stageplaatsen op plaatsen zoals de Cleveland Clinic, het Akron General Hospital en het Ohio State University Department of Athletics.

Vanaf de eerste dag maak je deel uit van onze familie. Je zult genieten van kleine klassen, een veilige campus en langdurige vriendschappen. Onze ondersteunende professoren leren je kennen. Ze zullen je bij elke stap begeleiden bij het nemen van beslissingen over je toekomst.

107037_13.jpg

Solide resultaten

  • 6 Ons trainingsfysiologieprogramma is een van de slechts zes in Ohio die zijn geaccrediteerd door de Commission on Accreditation of Allied Health Education Programs (CAAHEP).
  • 7 Onze kracht- en conditioneringsconcentratie is een van de zeven in Ohio die door de NSCA wordt erkend als een programma voor onderwijsherkenning.
  • 90 Onze studenten genieten een acceptatiepercentage van meer dan 90 procent in afgestudeerde gezondheidsprogramma's en professionele programma's.
  • 13: 1 ONU student-faculteit verhouding.

Kies een concentratie

Ons programma biedt u de flexibiliteit om uw interesses te verkennen en van gedachten te veranderen. U hoeft niet 100% zeker te zijn van uw toekomstplannen. We hebben ons curriculum ontworpen om relevant te zijn voor veel verschillende professionele carrières. U kunt kiezen tussen twee verschillende concentraties: klinische en revalidatiewetenschappen en kracht en conditionering / menselijke prestaties.

Klinische en revalidatiewetenschappen

Deze concentratie balanceert cursussen met toegepast leren (stages en vereiste observatie-uren) en bereidt je voor op verschillende geallieerde gezondheidsberoepen, waaronder oefenfysiologie of atletische training. Veel van onze afgestudeerden gebruiken deze concentratie om geavanceerde professionele graden in fysieke of ergotherapie na te streven. Studenten die weten dat ze atletisch trainer willen worden, kunnen de 3 2 Master of Athletic Training-aansluiting aanvragen bij meerdere universiteiten. Dit vijfjarige programma omvat drie jaar bij ONU om een bachelor's degree in inspanningsfysiologie te krijgen en vervolgens twee jaar aan een andere universiteit voor een Master of Science in atletische training.

Kracht en conditionering / menselijke prestaties

Deze concentratie biedt een uitdagend curriculum met praktische en praktische ervaring en bereidt je voor op graduate school of een verscheidenheid aan professionele carrières, waaronder cardiale revalidatie, bedrijfs- of openbare fitness, of werken met een collegiaal of professioneel atletisch team. Door een combinatie van ons uitdagende curriculum en je eigen harde werk, ben je bereid om deel te nemen aan nationale certificeringsexamens zoals die worden aangeboden door het American College of Sports Medicine (ACSM) en de National Strength and Conditioning Association (NSCA). Certificering onderscheidt u van de concurrentie door ervoor te zorgen dat u voldoet aan strikte nationale praktijknormen. 107033_4.jpg

Leerresultaten

Studenten in de major Oefenfysiologie zullen:

  • Voer veel voorkomende fysiologische beoordelingen uit (dwz aerobe capaciteit, spieruithoudingsvermogen, spierkracht, flexibiliteit, lichaamssamenstelling, hartslag en bloeddruk) bij sedentaire en getrainde personen, zoals geëvalueerd door vaardigheidsbeoordelingen.
  • Implementeer trainingsvoorschriften om de inspanningscapaciteiten van sedentaire en getrainde personen te verbeteren.
  • Implementeer trainingsprogramma's en gezondheidspromotieprogramma's voor sedentaire en getrainde personen.

Aan de volgende benchmarks zal worden voldaan om te voldoen aan de nationale CAAHEP-accreditatienormen:

  • Afgestudeerden in de fysiologie van de oefening worden professioneel en academisch voorbereid op klinische en professionele certificeringen, zoals geëvalueerd door slagingspercentages
  • Afgestudeerden in de fysiologie van de oefening worden academisch voorbereid op postsecundaire en afgestudeerde programma's en directe tewerkstelling, zoals geëvalueerd aan de hand van het aantal afgestudeerden
  • Afgestudeerde oefenfysiologie zal professioneel worden voorbereid op de door hen gekozen inspanningsfysiologie-gerelateerde loopbaan, zoals geëvalueerd door evaluaties van stagevoorschriften, tevredenheidsonderzoeken en werkgeversonderzoeken.

Oefenfysiologie majors worden een fysieke of ergotherapeut, cardiopulmonale revalidatieprofessional, kracht- en conditieprofessional, personal trainer of fitnessprofessional, manager van het corporate wellness-programma of krachtcoach voor de universiteit of een professioneel sportteam.

107032_3.jpg

leerplan

Oefenfysiologie majors nemen een kerngroep van 57 credit-uren om te voldoen aan CAAHEP accreditatie-eisen. Studenten kiezen vervolgens een concentratie - hetzij Klinische en revalidatiewetenschappen of Kracht en conditionering / Menselijke prestaties - waarvoor 12 extra kredieturen nodig zijn. Cursussen omvatten Anatomie en Fysiologie, Oefenfysiologie, Fysiologie van veroudering, Pathofysiologie, Sportvoeding en -supplementen, Oefentests en Recept en kracht en conditionering.

"Het was een geweldige keuze voor mij vanwege de kleine omgeving, vriendelijke sfeer en talloze groeimogelijkheden."

Lindsey Inkrott, BS '16

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Lees meer

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Lees Minder