Healthcare Management op zijn best

De Healthcare Management opleiding bereidt studenten voor op een carrière in de snel groeiende gezondheidszorg.

Humber's Bachelor of Commerce - Healthcare Management opleiding geeft u een uitgebreide basis in zowel de algemene kennis van zaken en specialistische vaardigheden in de gezondheidszorg management.

De eerste twee jaar van het programma zal fundamentele kennis te ontwikkelen op gebieden als gedrag in organisaties, recht, economie, finance en accounting, marketing en operaties. De laatste twee jaren van het programma zal zich richten op de Canadese gezondheidszorg en de gespecialiseerde kennis die nodig is om effectief te reageren op de huidige complexe zorgomgeving.

Het programma zal van belang zijn voor studenten die willen verhuizen naar entry-level administratieve of management posities op het gebied van gezondheid of die geïnteresseerd zijn in de analytische banen in het gezondheidsbeleid. Ons programma is voorzien van projectwerk dat gekoppeld is aan de industrie, werkervaring en projectwerk dat gold en academische velden verbindt.

Wat je leert

De eerste twee jaar van dit programma moeten de bedrijven fundamentele kennis te ontwikkelen, terwijl de laatste twee jaar van het programma zal zich richten op de Canadese gezondheidszorg en de gespecialiseerde kennis die nodig is om effectief te reageren op de huidige complexe zorgomgeving.

Het programma zal van belang zijn voor studenten die willen verhuizen naar entry-level administratieve of management posities op het gebied van gezondheid of die geïnteresseerd zijn in de analytische banen in het gezondheidsbeleid.

Common Platform Jaren 1 en 2

Dit programma is een van de elf Bachelor of Commerce graden gebouwd op een gemeenschappelijk platform van twee jaar van het bedrijfsleven studies die studenten geeft de tijd om hun specialiteit te beslissen. In de jaren een en twee, leren de studenten de fundamenten van het bedrijfsleven, waaronder boekhouding, ondernemingsrecht, informatiesystemen, e-commerce, financieel management, HR management en marketing. Aan het einde van het jaar twee, studenten maken hun besluit en brengen hun laatste twee jaar gespecialiseerd is in hun gekozen zakelijk gebied. Alle graden op de gemeenschappelijk platform>

Curriculum Highlights (Specialisatie 3 jaar en 4)

 • Healthcare Management: Data & Analyse
 • Healthcare Management: Population Health
 • Gezondheidseconomie
 • Gezondheidszorg Financieel Management
 • Healthcare Strategy: Organisaties
 • Healthcare Management: het formuleren van beleid, uitvoering en evaluatie

stage

Deze vier jaar baccalaureaat bestaat uit acht academische semesters en een 14-week / 490 uur stage.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating, moet u het volgende beschikken:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of gelijkwaardig met inbegrip van deze verplichte vakken:
  • Rang 12 Engels (ENG4U of gelijkwaardig) minimum 65 procent
  • Rang 12 Wiskunde (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U of MHF4U of gelijkwaardig) ten minste 60 procent (Studenten die niet beschikken over Grade 12U Mathematics of die een graad behaald onder de 60 procent kan worden beschouwd voor toelating. Studenten zullen worden verplicht om een ​​wiskundige gelijkwaardigheid cursus te voltooien tijdens hun eerste semester aan Humber. Extra cursusgeld van toepassing.)
  • Vier Grade 12 U en M banen naast de bovengenoemde
  • Overall minimum Grade Point Average (GPA) 65 procent

of

 • Volwassen status van student

of

 • Hogeschool of universiteit overdrachtstatus
 • Alle aanvragers wier eerste taal niet Engels moet voldoen Humber Engels Taalvaardigheid beleid.

selectie: Toelating selectie is gebaseerd op de wetenschappelijke criteria aangegeven. Bijeenkomst minimum in aanmerking te komen is geen garantie voor toelating.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 2 andere vakken van Humber College Institute of Technology & Advanced Learning »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
7,446 CAD
binnenlands $ 7,446.54 / internationale $ 14.800