Read the Official Description

Sinds 1989 is de faculteit van de farmacie was gegaan door een proces van duurzame ontwikkeling. De leden van de wetenschappelijke staf en het aantal studenten is toegenomen, de theoretische en praktische werkvormen zijn continu aangepast aan de eisen van een open en concurrerende maatschappij te voldoen.

Als gevolg van een voortdurende inspanning om uit te blinken in onderwijs en onderzoek, in 2011, “Grigore T. Popa” Universiteit van Geneeskunde en Farmacie werd geclassificeerd als Advanced Research en Opleiding University door het ministerie van Onderwijs, Onderzoek, Jeugd en Sport in samenwerking met de European University Association, een van de eerste 12 universiteiten in het land. Bovendien, in hetzelfde jaar, de nationale evaluatie proces van opleidingen gerangschikt de faculteit Farmacie op de eerste positie in Roemenië.

De faculteit Farmacie biedt bachelor-, master- en PhD-programma's.

Vandaag de faculteit Farmacie biedt plaats aan 1.109 studenten, waaronder 166 studenten komen uit het buitenland. 88 studenten worden getraind in het Engels. De faculteit Farmacie herbergt 118 kandidaten voor Stage Studies en 24 kandidaten voor het doctoraat.

De opleiding van de studenten wordt geleverd door een hoog gekwalificeerd wetenschappelijk personeel.

curricula

TOEGANG METHODOLOGIE kandidaten uit EU EN NIET - EU-landen (SELF - gefinancierde studie PROGRAM)

ALGEMENE BEPALINGEN

Om te worden toegelaten, moeten de kandidaten voldoen aan de volgende eisen:

 • ze hebben documenten waaruit blijkt dat hun burgerschap ingediend;
 • ze hebben aangetoond dat de noodzakelijke niveau van de opleiding door middel van studie platen uitgegeven door onderwijsinstellingen die in het land van herkomst;
 • zij hebben hun aanvraagdossiers ingediend volgens de toelating tijdschema geplaatst op de website van de "Grigore T. Popa" Universiteit van Geneeskunde en Farmacie in Iasi en hebben voldaan aan de deadline ingesteld;
 • ze zijn gegaan door al de evaluatie stadia hierbij geschetst om te worden uitgegeven de acceptatie om te studeren aan de "Grigore T. Popa" Universiteit van Geneeskunde en Farmacie in Iaşi.

HOE AANVRAGEN?

Het aanvraagdossier moet de volgende documenten bevatten:

 1. Gestandaardiseerd aanvraagformulier voor de afgifte van de Letter of Acceptance om te studeren (niet-EU-landen) / certificaat vorm (EU-lidstaten) (twee exemplaren), volledig ingevuld en ondertekend;
 2. Twee exemplaren en twee beëdigde vertalingen van de Baccalaureate Diploma. Afgestudeerden van 2016 die nog niet hun Baccalaureate Diploma's hebben ontvangen zal de officiële certificering voorleggen ondertekend en / of gestempeld (afhankelijk van de standaard procedure van de betreffende instelling), uitgegeven door de instelling die de baccalaureaat examen; het document moet geven van het feit dat de kandidaat het examen heeft afgelegd en moet een lijst van de behaalde cijfers voor elk onderwerp (twee gewaarmerkte kopieën). In het geval dat het document niet uitgegeven in het Frans of het Engels, twee originele exemplaren van gecertificeerde Roemeense vertaling zijn verplicht;
 3. Twee exemplaren en twee beëdigde vertaling van de middelbare school transcript of studie-records (rangen IX - XII), met inbegrip van de resultaten van het baccalaureaat. In het geval dat het document niet in het Frans of Engels geschreven, twee originele exemplaren van gecertificeerde Roemeense vertaling zijn verplicht;
 4. Geboorteakte - twee exemplaren en twee beëdigde vertaling. In het geval dat het document niet in het Frans of Engels geschreven, twee originele exemplaren van gecertificeerde Roemeense vertaling zijn verplicht.
 5. Een kopie van het document te specificeren wat de stal huisadres is in het betreffende land van herkomst;
 6. Een kopie van het paspoort (pagina's 1, 2, 3 en 4) een geldigheidsduur van ten minste maanden na aanvaarding om te studeren aan de universiteit;
 • Een medisch attest van het land van herkomst of verblijf bevat:
 • een bewijs van vaccinatie tegen hepatitis B
<li>Vermeld van elke controle van chronische ziekten</li>
<li>pshychological assessment</li>

 1. Een bewijs van talenkennis in de taal van het collegegeld, met niveau B2 / zelfstandige gebruiker als de minimale geaccepteerde niveau;
 2. <li>Verklaring met betrekking tot de inschrijving opties;</li>
  <li>Een ontvangst van de betaling van het bestand administratiekosten;</li>
  <li>Checklist van de ingediende documenten.</li>
  

Belangrijk:

Documenten die zich niet in het Engels of het Frans geschreven zal worden vertaald in het Roemeens en gecertificeerd. Diploma's welke in Italië, Griekenland, Spanje, Portugal en Cyprus zullen worden voorzien van het Haags Verdrag van apostille.

Documenten van burgers uit niet-EU-landen of landen buiten de Conventie van Den Haag moet worden verklaard door het Ministerie van Onderwijs, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Roemeense ambassade van het land waar de documenten zijn afgegeven en door het Roemeense ministerie van Buitenlandse Zaken of het ministerie van Onderwijs, de Roemeense ambassade in het land waar de documenten zijn afgegeven en het Roemeense ministerie van Buitenlandse zaken.

De kandidaat volledige naam (naam, voornaam) zal hetzelfde worden geschreven (spelling) bij alle aantallen ingediende documenten. Enige discrepantie / omissie zal resulteren in het aanvraagdossier niet wordt verwerkt.

STAGE STUDIES

Stage is een drie jaar postdoctorale opleiding in twee gebieden:

 • Farmaceutisch laboratorium: supervisor-Assoc. Prof. dr. Cornelia Mircea
 • Klinische Farmacie: supervisor- Assoc. Prof. dr. Veronica Bild
 • Bachelor's Degree in de farmacie uitgereikt in Roemenië of in het buitenland en een goede kennis van de Roemeense taal zijn de vereisten voor de toelating in de stage trainingsprogramma.
 • UE burgers worden toegelaten tot het programma stage na het passeren van de toelating wedstrijd.
 • Voor niet-EU-burgers de stage bedraagt ​​700 EUR / maand (7.700 EUR / jaar).
 • De definitieve evaluatie bestaat uit een schriftelijk examen, dat de theoretische kennis van de gekozen specialiteit beoordeelt.
 • De titel die door het stageprogramma is Specialist Apotheker in farmaceutisch laboratorium en Klinische Farmacie, respectievelijk.
Program taught in:
Engels
Roemeense

See 2 more programs offered by Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
5,000 EUR
per jaar.
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum