Bachelor Of Science In De Verpleegkunde

University of the Virgin Islands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Verpleegkunde

University of the Virgin Islands

bachelor of science in de verpleegkunde

De Bachelor of Science in Nursing-programma (BSN) is ontworpen om professionele verpleegkundigen voor te bereiden om te beoordelen, plannen, uitvoeren en evalueren van verpleegkundige zorg. Afgestudeerden zijn bereid om een ​​verscheidenheid aan functies te gebruiken in een veelheid van instellingen voor cliënten met een minimale tekorten die bevordering van de gezondheid en voor degenen met tekorten maximale gezondheid. Afgestudeerden van het BSN-programma komen in aanmerking voor toepassing op de NCLEX-RN examen voor licentiestatus als geregistreerde verpleegkundigen nemen.


Aanvragers van plan om verpleegkunde te studeren wordt verwacht dat een college voorbereidingsprogramma op de middelbare school die vier jaar van het Engels of het equivalent, twee jaar van de algebra of een jaar van de vlakke meetkunde en een jaar van de algebra, een jaar van de biologie en een jaar omvat te hebben afgerond een andere wetenschap, bij voorkeur algemene chemie. Een cursus in de natuurkunde is wenselijk

De School of Nursing

De faculteit en medewerkers van de School of Nursing heten u welkom op onze website. Informatie beschikbaar is over een carrière in de verpleging en over de mogelijkheden voor u beschikbaar bij de Universiteit van de Maagdeneilanden.


We hebben twee generieke verpleegkunde programma's op twee campussen. Op de St. Thomas Campus bieden wij de Bachelor of Science in de verpleegkunde (BSN) graad en op de St. Croix Campus bieden wij u de Associate of Science in Nursing (ASN) graad. Afgestudeerden van beide programma's komen in aanmerking voor toepassing op de licentiestatus examen, NCLEX-RN nemen, in een staat of gebied. Voor geregistreerde verpleegkundigen die geïnteresseerd zijn in het invullen van het BSN graad, programma's zijn beschikbaar op beide campussen.


Beide graden zijn volledig geaccrediteerd door de Nationale Liga voor Nursing Accrediterende Commissie (NLNAC).


Wij hopen dat u vrij om contact met ons op of kom langs en bezoek ons ​​in persoon voor meer informatie over onze verpleegkunde programma's uit te vinden zal voelen.


Missie


De School of Nursing, in een leerling gericht en multi-culturele omgeving, bereidt haar afgestudeerden aan de humanistische beroep van verpleegkundige, die de cliënt dient door het faciliteren van een optimale gezondheid of een waardige en vredige dood door de uitvoering van verschillende rollen in te voeren. De afgestudeerde telt empirisch gebaseerde processen en theoretische formuleringen die begrijpen en interpreteren van de behoeften, het gedrag en de resultaten van de klant te begeleiden. De school zet zich in voor de voorbereiding van afgestudeerden die competentie, kritisch denken vaardigheden, betrokkenheid te tonen aan maatschappelijke en individuele verbetering en professionaliteit, terwijl het handhaven van een ethische gedragscode.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd