Bachelor Of Science In De Verpleegkunde

West Virginia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bachelor Of Science In De Verpleegkunde

West Virginia University

Programma-informatie

Het BSN programma wordt aangeboden op de campus WVU in Morgantown en op de WVU Tech Campus in Montgomery. Studenten kunnen ook het eerste jaar van het programma op Potomac State College of Glenville State College te voltooien, dan voltooien, respectievelijk de tweedejaars, junior en senior jaar bij Morgantown of Montgomery.

Het curriculum omvat cursussen in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, basiswetenschappen, en verpleging wetenschap. Deze cursussen worden genomen in samenhang met verpleging klinische cursussen. Studenten van toepassing hun leren de werkelijke opdrachtgever, familie en de gemeenschap situaties die verpleegkundige interventie rechtvaardigen. In overeenstemming met de toezegging van de universiteit aan de verbetering van de gezondheidszorg voor alle West Virginians, alle gezondheidswetenschappen studenten voltooien een landelijke klinische praktijk als onderdeel van de diploma-eisen. Verpleegkunde studenten completeren het landelijke klinische praktijk ervaring tijdens hun laatste jaar.

Progressie Plannen

Afhankelijk van wanneer je zijn toegelaten tot het BSN-programma, kan de progressie plan dat u volgt in uw tijd bij WVU enigszins variëren. Kijk dan op de verschillende progressie plannen voor meer informatie. Het BSN programma is zes semesters van klinische verpleegkunde cursussen na voltooiing van alle vereiste cursussen.

Simulation Experience

WVU SON biedt de mogelijkheid voor studenten om te leren in twee state-of-the-art simulatie faciliteiten waar studenten oefenen patiëntenzorg zonder angst voor de veiligheid van patiënten in gevaar te brengen.

Studeren in het buitenland kansen

WVU School of Nursing studenten kunnen studeren in het buitenland te integreren in hun curriculum. Momenteel zijn er twee mogelijkheden voor studenten om alternatieve cursussen in een ander land te verkennen.

De eerste optie is om in te schrijven in een programma dat wordt aangeboden op de universiteit pauzes of tijdens de zomer door middel van WVU Bureau Internationale Programma's. Studenten kunnen verkennen van deze programma's door de WVU Bureau Internationale Programma's. Programma's worden aangeboden voor zowel de graduate en undergraduate krediet. Voor studenten, kunnen deze cursussen worden geteld in de richting van algemene eisen onderwijs met School of Nursing goedkeuring.

De tweede optie is om in te schrijven in een niet-krediet service learning programma dat wordt aangeboden buiten de lente en de herfst semesters of tijdens de pauzes. Er zijn organisaties die deze programma's bieden en gezondheidszorg gerelateerde kansen. De goede afstemming van de Internationale Programma's voor de School of Nursing kunnen begeleiden op de geschiktheid van deze programma's.

Wat onze studenten zeggen over ons programma

"Ik heb het gevoel dat de ervaring die we krijgen clinicals met alle hands-on ervaring is zeer waardevol. Ik denk dat we krijgen een idee van wat de verpleging is alles over. Ik heb veel vrienden op scholen in [buurlanden] die geen ervaring hebben met patiënten en geen idee wat ze krijgen in. "- Marcie Hontz, Junior, Orefield, PA

"Ik vind dat het ziekenhuis is nieuwer en dat de faculteit zijn bereid om te helpen en een ontmoeting met ons waar mogelijk." - Heather Magyar, Junior, Shadyside, OH

"Ik kwam uit een klein stadje school, en de WVU School of Nursing is net als het -.! Op een goede manier voel ik me als een naam hier, geen getal" - Amber Somerville, Junior, Palestina, WV

"Ik voel me vertrouwen in mijn gebied vanwege m uitstekende hands-on ervaring bij Ruby [Memorial Hospital]. Mijn instructeurs zijn allemaal experts in hun vakgebied en ik voel me comfortabel altijd vragen hen te vragen en om hulp te vragen. Met bijbehorende theorielessen en on-site clinicals, heb ik in staat om 'verbind de punten' en te begrijpen elk aspect van de verpleging geweest. "- Katherine Yoder, Junior, Charleston, WV

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Montgomery, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Morgantown, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan