Bachelor verpleegkunde beheer (bis)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Goede zorg moet hoog opgeleide zorgmanager. In deze positie moet je niet alleen economisch verantwoorde beslissingen te nemen, maar ook de productie van de kwaliteit van de zorg en kan steunen. Je moet ook een sterke communicatieve interfacefunctie nemen in een omgeving van interdisciplinaire functionele processen omgeving. De opleiding Bachelor zorgmanagement (B. A.) kom je in aanmerking voor deze belangrijke management- en sleutelposities binnen de verschillende zorgberoepen.

In aanvulling op uw verpleegkundige kennis te verwerven je diepgaand inzicht in het verpleeghuis de wetenschap, maar ook de gezondheid van economische kennis en methodische en sociale management expertise op leidinggevende posities te nemen. Uitgerust met deze vaardigheden zal leiden tot een zorgmanager die mensen competent, ontwikkeling van duurzame concepten en kan organisatorische processen efficiënter te maken te eisen.

Key kwalificaties

Op dit moment zijn verpleeghuizen en afdelingen meestal geleid door verpleegkundigen die deze positie hebben bereikt als gevolg van hun expertise. De complexe taken adequaat presteren in de toekomst, maar het moet vaardigheden gaan dan deze eisen. Dit geldt ook voor de gezondheid van economische kennis voor een succesvolle positionering in de markt, verpleging en wetenschappelijke vaardigheden voor de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige zorg concepten en sociale en methodologische vaardigheden voor het beheer van de werknemers.

Inhoud Studie

De Bachelor zorgmanagement (B. A.) Het vormt de multidisciplinaire zorg experts. Alle disciplines zijn consequent gebaseerd op de praktijk van het dagelijkse zorg - z. b. door de toegenomen projectmatig werken en het gebruik van zeer ervaren docenten. De keuzevakken ook bevorderen specialisatie voor uw toekomstige werkgelegenheid. Boven alles, het verwerven van je actie competenties op de gebieden waarmee zorg managers geconfronteerd:

  • Nursing Science and Research
  • economische actie
  • Management en leiderschap, dergelijke. Als een sociale instelling / een sociale dienst
  • Kwalificatie Onderwijs (Nursing Onderwijs)
  • marketing expertise
  • Consulting in preventie en gezondheidsbevordering
  • palliatieve Zorg

In aanvulling op de technische inhoud u methodisch en-persoonlijkheid vaardigheden worden geleerd dat voor zorg management mogelijkheden - zijn zeer relevant - zowel op de in aanmerking komende afdeling als op het niveau van het management.

toelatingseisen

De eisen voor toelating tot bachelor studies worden gereguleerd door de Higher Education Act Bremische (BremHG). Dan kunt u studeren onder bepaalde voorwaarden, zonder de middelbare school diploma.

basislijn

elk moment

Graduatie

Ze verwerven van de internationaal erkende Bachelor of Arts (B. A.). Met dit diploma u in aanmerking komt uitstekend voor het middle management en leidinggevende functies in de gezondheidszorg.

Studieduur

Control studie 36 maanden of 48 maanden (180 studiepunten).

-test studie

Door zich te registreren bij de APOLLON Hochschule Je kunt testen gedurende 4 weken studeren gratis. Binnen deze periode, kunt u inloggen op elk gewenst moment in te trekken. dan is er geen kosten ontstaan ​​voor u.

accreditatie

De Bachelor of Science Nursing Management (BA) is gecertificeerd door het Internationaal Agentschap voor kwaliteitszorg en accreditatie van opleidingen en instellingen (FIBAA).

gratis uitbreiding

Tot 50% van de gekozen variant onderzoek (18 of 24 maanden).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Lees meer

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Lees Minder
Duitsland online