Bachelor Care Management

De Bachelor in de verpleegkunde Administration (BA) in afstandsonderwijs IUBH bereidt u met een ideale mix van business studies en specifieke kennis van het verpleeghuis perfect voor leiderschap verantwoordelijkheden in verpleeghuizen.

Wij leggen de nadruk op maximale flexibiliteit, uitstekende kwaliteit, een sterke praktische oriëntatie en een scala aan diensten en innovaties dat u de part-time maakt studeren makkelijker. Onze docenten zijn ook te allen tijde als een contactpersoon, zodat in je studie alles op rolletjes loopt.

Alle studenten die zich inschrijven, ontvangt ook een iPad Mini Retina *. Zo heeft u uw scripts, instructievideo's en podcasts altijd. * Actie afhankelijk van de periode, zie www.iubh-fernstudium.de/iPad

Feiten over het afstandsonderwijs Bachelor (BA) Nursing Beheer

 • Graad: Bachelor of Arts (BA)
 • Duur van de studie: ofwel 6, 8 of 12 semesters
 • Taal: Duits
 • Studiepunten: 180 ECTS
 • TESTEN: 4-6 examens per semester, op te slaan op 36 studiecentra in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland of wereldwijd via 130 Goethe Instituten. Zelfs puur online gebaseerd mogelijk!
 • MONSTER PROGRAMMA: gratis 4 weken proefversie
 • UITBREIDING: gratis
 • Toelatingseisen: (gespecialiseerde) Abitur of voltooid beroepsopleiding of minstens 2-jarige opleiding met 3 jaar professionele ervaring.
 • Accreditatie: FIBAA, ZFU
 • STUDIE START: allen tijde

Toekomstperspectief voor aspirant-verpleegkundige managers

De zorgmarkt is een demografisch veroorzaakte economisch belangrijke groeimarkt. Tegelijkertijd zorg managers opereren in een zeer veeleisende regelgeving, de hoge eisen aan de deskundigheid op het gebied van technische en industrie-specifieke zorg macro- en zakelijke vaardigheden, alsmede ethische en psychosociale vaardigheden in het omgaan met verschillende groepen mensen is. De grote vraag naar gekwalificeerde specialisten en managers met een zakelijke achtergrond, die voortvloeit uit het demografisch probleem, bieden wij de diploma bachelor in de verpleegkunde Administration (BA) in afstandsonderwijs IUBH uitstekende vooruitzichten in een spannende omgeving.

Vereisten voor studie

Het afstandsonderwijs Bachelor (BA) Care beheer is in principe geen registratie vereist. Van uw kant van slechts één universiteit toelating is dus vereist voor inschrijving.

Studeren met (gespecialiseerde) Abitur

Als een aanvrager van een toelating tot de universiteit diploma (Abitur) of technische hogeschool (technische middelbare school) kunt u onmiddellijk en zonder onderzoek in de bachelor studie aan de IUBH voeren.

Studeren zonder Abitur

Zelfs zonder (technische) de middelbare school is een entry mogelijk als u de volgende ervaring te brengen:

 • Een ten minste twee jaar beroepsopleiding en
 • ten minste drie jaar professionele ervaring.

Ook het certificaat van een master of een loopbaan (z. B. als IHK Fachwirt / in) geven recht op start te bestuderen.

proef Course

Een voorbeeld van een programma (die niet moet worden verward met de gratis vier weken durende proef studie voor alle studenten) is noodzakelijk! Weet je middelbare school beschikt niet over een (professionele), en je opleiding / beroep heeft geen zakelijke achtergrond, of de focus van je training / beroepsactiviteit niet specifiek van toepassing op één van onze bacheloropleidingen. Dat zou het geval zijn als je was opgeleid als een chef-kok, monteur of opvoeders. Als deze training moet ten minste twee jaar zijn en je bovendien verfügst meer dan drie jaar ervaring, een vermelding van steekproef studie in opleiding van uw keuze de bacheloropleiding is mogelijk.

Dit omvat de eerste drie semesters van de studie en eindigt automatisch wanneer deze tijd twee derde van de geplande cursussen of Modules zijn met succes afgerond. Je studeert dan verder regelmatig.

Details betreffende de vergunning Voel je vrij om te verwijzen naar onze studie examenreglement. Of, nog beter, je jezelf met onze studiebegeleiding in samenhang, het zoals beschreven u de mogelijkheden van het bestuderen zonder school.

By the way: Vraag Gratis Info Nu materiaal en krijg een verrassing!

Opleiding te volgen in:
Duits

Zie 2 andere vakken van IUBH Fernstudium »

Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
6 - 12 semesters
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- De prijzen variëren afhankelijk van de tijd model.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen