Bachelor in de audiologie en uitspraak wetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Gehoor en spraak

Introduceerde een gehoor en spraak-afdeling in 2001 en werd ingehuldigd onder het beschermheerschap van Zijne Hoogheid Prins Raad bin Zaid Chief secretaris-Anmak. Afdeling biedt bacheloropleiding in spraak en gehoor wetenschappen. Het wordt lokaal en regionaal programma wordt ondersteund met het oog op een mogelijkheid voor afgestudeerden om te werken op verschillende locaties, zoals ziekenhuizen, scholen en andere betrokkenen. Central gehoor en spraak Sectie processors met de nieuwste apparatuur en technieken die nodig zijn in de sector onder de supervisie van een groep van gekwalificeerde leden en leidinggevenden faculteit bestaat uit hoog gekwalificeerd om de beste opleiding voor studenten.

bericht

Een aanvulling op de lokale arbeidsmarkt en de regionale kaders gekwalificeerde en opgeleide mensen met een hoge beroepsethiek voor de uitoefening van de uitstaande op het gebied van gehoor en spraak.

doelstellingen

  • Geef de leerlingen met cognitieve competenties die nodig zijn.
  • Verbeteren van de studenten persoonlijke vaardigheden en beroepsethiek.
  • Bevorder doorlopende trends leren onder studenten en docenten.
  • Stimuleer wetenschappelijk onderzoek.
  • Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt aan academische programma's te ontwikkelen.
  • Werkgelegenheid van de middelen en klinieken om de lokale gemeenschap te dienen.
  • Harmonisatie van de academische uitgangen behoeften van de arbeidsmarkt.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder