Bachelor in de bewegingswetenschappen voor gezondheidsberoepen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bewegingswetenschap is een interdisciplinair veld dat zich richt op de studie van het handhaven en verbeteren van de gezondheid van patiënten en cliënten over het hele leeftijdsspectrum. Het programma Exercise Science for Health Professions is bedoeld om niet-gegradueerde studenten voor te bereiden op toegang tot een breed scala aan disciplines, met name graduate programma's in de gezondheidszorg.

Het interdisciplinaire karakter van het programma biedt een verscheidenheid aan Pathways voor studenten bewegingswetenschappen na het behalen van hun bachelordiploma. Ons curriculum legt sterk de nadruk op uitgebreide biologie-, scheikunde-, natuurkunde-, wiskunde- en anatomiecursussen, waardoor studenten de fundamentele kennis krijgen die nodig is om uit te blinken op graduate niveau in beroepen in de gezondheidszorg.

Studenten die major zijn in bewegingswetenschappen voor gezondheidsberoepen, kunnen hun carrière voortzetten als een (n):

 • Atletische trainer
 • Fysiotherapeut
 • Ergotherapeut
 • Doktersassistent
 • Revalidatiespecialist
 • Sport voedingsdeskundige

"3+" programma's

Master in atletische training in vijf jaar (3 + 2)

Studenten voltooien de eerste drie jaar niet-gegradueerde cursussen en beginnen de professionele fase van het atletische trainingsprogramma in de zomer voorafgaand aan de zomer van hun vierde jaar. Studenten ontvangen aan het einde van het vierde jaar een bachelor of science en aan het einde van het vijfde jaar een master in de atletiekopleiding.

Doctor in de fysiotherapie in zes jaar (3 + 3)

Studenten voltooien de eerste drie jaar niet-gegradueerde cursussen en beginnen tijdens het vierde jaar aan de professionele fase van het fysiotherapieprogramma. Aan het einde van je vierde jaar ontvang je een bachelordiploma en aan het einde van je zesde jaar een Doctor in de Fysiotherapie.

Vroege verzekering

Deze graad maakt deel uit van het gateway-programma voor vroege verzekering dat wordt gebruikt door de Master of Athletic Training en de Doctor of Physical Therapy-programma's. Inkomende eerstejaars met sterke GPA's en ACT- of SAT-scores komen in aanmerking om hun plek in deze programma's te "behouden" totdat ze de eerste drie jaar van het programma Bewegingswetenschappen voor gezondheid hebben afgerond. De vereisten die in aanmerking moeten worden genomen voor vroege zekerheid zijn hieronder:

Master in atletische training in vijf jaar (3 + 2)

 • Minimale GPA van 3,5 of hoger op een 4,0-schaal
 • Een samengestelde score van 25 of hoger op de ACT of 1220 of hoger op de SAT.
 • Om meer te weten te komen over de vereisten voor Master of Athletic Training vroege zekerheid.

Doctor in de fysiotherapie in zes jaar (3 + 3)

 • Minimale GPA van 3,5 of hoger op een 4,0-schaal
 • Een samengestelde score van 26 of hoger op de ACT of 1760 of hoger op de SAT.
 • Om meer te weten te komen over de vereisten voor vroege verzekering van de arts voor fysiotherapie.

Ervaringsgericht leren

Binnen de major Exercise Science for Health Professions moeten studenten cursussen volgen die zijn gericht op onderzoek en ervaringsleren om te kunnen afstuderen. Deze ervaringen kunnen bestaan uit het werken met een lid van de faculteit van de Universiteit van Findlay aan onderzoek en het deelnemen aan laboratoriumcursussen rond oefeningen en sportwetenschappen, waaronder biomechanica en bewegingsfysiologie.

Bachelor diploma vereisten

Een baccalaureaatdiploma van de universiteit is een gestructureerd studieprogramma voor ten minste 124 semester-uren, dat bestaat uit CORE + Curriculum voor algemeen onderwijs en belangrijke vereisten, en mogelijk keuzevakken afhankelijk van de studierichting van de student. Baccalaureaatstudenten kunnen kiezen uit meerdere majors, minors, aantekeningen en / of certificaten. Een baccalaureaatcursus stelt studenten in staat om gerichte vakgebieden in aanzienlijke diepte te verkennen die correleren met verschillende loopbaan- en / of onderwijspaden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Lees meer

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Lees Minder