Bachelor in de bewegingswetenschappen

St. Ambrose University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de bewegingswetenschappen

St. Ambrose University

Oefening Wetenschap

Rigoureus, ja. Zeker belonen. Als je gefascineerd bent door de wonderen van lichaamsbeweging en menselijke beweging en een carrière wilt hebben die anderen helpt hun fysieke en persoonlijke best te bereiken, kunnen we je een eersteklas opleiding bieden. Wanneer u uw SAU-diploma combineert met uw rit, kunt u uw professionele doelen bereiken.

Onze afgestudeerden werken bij Trinity Regional Health System, Army Wellness Center, Alliance Rehab, Illini Restorative Care, Rock Valley Physical Therapy.

Ambrose voordelen

  • Leren gericht op wetenschappelijke principes
  • Maak en begeleid fitnessprogramma's
  • Solide voorbereiding voor geavanceerde graden

Onze docenten in de Kinesiologie geven u hun volledige aandacht en uiteenlopende expertise, en bieden de perfecte balans tussen klaslokaal, hands-on en onderzoekservaring. Deze pre-professionele graad voldoet aan SAU's eisen voor geavanceerde studies in fysiotherapie, ergotherapie, inspanningsfysiologie en arts-assistentstudies.

WAT ZAL IK LEREN?

Exercise Science is een brede studie van wetenschappelijke principes en omvat cursussen in biologie, chemie, fysica, anatomie en fysiologie. Voor gevorderde cursussen worden menselijke bewegingen, inspanningsfysiologie en wetenschappelijk onderzoek bestudeerd. Cursusonderwerpen zijn lichaamsbeweging en veroudering, voeding, inspanningsfysiologie, kracht- en conditioneringsprincipes, farmacologie, biomechanica en gedragsneurowetenschappen.

Onze Kinesiologie-hoogleraren vertegenwoordigen verschillende gebieden van expertise en onderzoek en richten zich op het geven van een goed afgerond onderwijs. Alle afgestudeerden van het SAU Kinesiology-programma zullen naar verwachting goed geïnformeerd en aanpasbaar zijn en in staat zijn om:

  • succesvol strijden in graduate-programma's
  • onderwijzen en competent leiding geven aan school-, bedrijfs- en gemeenschapsgerichte programma's
  • zoeken en verkrijgen van passende certificering
  • concurrerend presteren in de werkomgeving
  • illustreren de waarden en ethiek van de geallieerde beroepen

WAAR KAN IK LEREN?

Als bewegingswetenschapper krijg je de geweldige mogelijkheid om lessen te volgen - en toe te passen wat je leert - in ons nieuwe, ultramoderne wellness- en recreatiecentrum. Dit gigantische, 80.000 vierkante meter grote gebouw is net dit najaar geopend en bevat fitnessfysiologie- en biomechanica-laboratoria, klaslokalen, apparatuur voor onderzoekskwaliteit en een groepsoefenkamer die speciaal zijn ontworpen en uitgerust om u een opleiding van topkwaliteit te bieden.

De Quad Cities is een toonaangevend leider op het gebied van gezondheidszorg, wellness en fitness, waardoor het een geweldige community is om je carrière voor te bereiden of zelfs te starten. Het SAU College of Health and Human Services heeft diepe, gevestigde relaties met grote ziekenhuizen en zorgaanbieders, allen die hoog opgeleide gezondheidsspecialisten nodig hebben. St. Ambrose studenten hebben een breed scala aan opties voor stage en klinische plaatsing zonder het gebied te verlaten. Organisaties van de YMCA tot de Rock Island Fitness

WAT ZIJN ENKELE POTENTIELE LOOPBAANUITKOMSTEN?

In een fitness- of klinische omgeving zijn uw kansen eindeloos. Carrières omvatten inspanningsfysioloog, cardiopulmonale revalidatie specialist en onderzoeker. De major van de oefeningswetenschap verdubbelt ook als een pre-professionele graad en voldoet aan de voorwaarden voor SAU-afgestudeerde programma's in fysiotherapie, bezigheidstherapie, inspanningsfysiologie en arts-assistentstudies.

Met de constante behoefte aan mensen om een ​​gezond leven te leiden, zou u geen probleem moeten hebben om uw carrière te lanceren. Volgens het Bureau of Labor Statistics zal de behoefte aan sporttrainers en oefenfysiologen naar verwachting 19 procent groeien tot 2022.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 1, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Davenport, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan