Bachelor in de biokinetiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Life Sciences, hoewel niet verplicht, wordt sterk aanbevolen voor deelname aan dit programma.

Carrière

Biokinetici gebruiken voornamelijk hun professionele expertise op het gebied van lichaamsbeweging, lichamelijke activiteit en gezondheidsvoorlichting om de gezondheid in het algemeen te verbeteren / bevorderen en specifiek disfunctie te voorkomen, het aangetaste functionele vermogen van een persoon te herstellen en te behouden, met name met betrekking tot orthopedisch letsel en chronische ziektetoestanden.

Toelatingseisen

 • Minimale APS:
  • 28 Wiskunde OF
  • 29 met wiskundige geletterdheid
 • Taal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)
 • Wiskunde: 4 (50%)
 • Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)
 • Extra onderwerp 1: 4 (50%)
 • Extra onderwerp 2: 4 (50%)
 • Extra onderwerp 3: 5 (60%) *
 • Extra onderwerp 4: 4 (50%)

* Aanbevolen voor extra erkende taal.

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.


Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder