Bachelor in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Of je nu baanbrekend biologisch onderzoek wilt doen, een medische opleiding wilt volgen of de wereld rondreist op zoek naar nieuwe soorten, het Findlay-biologieprogramma biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de biologische wereld te begrijpen.

Programma Hoogtepunten

Undergraduate Research

Studenten worden aangemoedigd om praktijkgericht onderzoek te doen in het veld en in het laboratorium ter voorbereiding op de beroepsbevolking, de beroepsschool of de graduate school.

Acceptatiegraad van beroep en graduate school

Afgestudeerden van ons programma hebben meer dan twee keer zoveel kans om te worden toegelaten tot de professionele en graduate school, vergeleken met het nationale gemiddelde van 41%.

Stage Field Experience

Biologiestudenten hebben de mogelijkheid om nationaal en internationaal te reizen voor uitgebreide praktische praktijkervaring.

Undergraduate Student Research

Werk één-op-één met instructeurs door hands-on onderzoek.

Studenten worden aangemoedigd om praktijkgericht onderzoek uit te voeren op niet-gegradueerd niveau, waardoor studenten echte toepassingen van klasmateriaal kunnen ervaren terwijl ze hun begrip van het wetenschappelijke proces en de complexiteit van biologische systemen vergroten. Onderzoeksprojecten worden uitgevoerd in aangewezen laboratoria binnen ons groen bekroonde Davis Street Building en op afgelegen locaties in het veld, waaronder het Rieck Center for Habitat Studies en verschillende locaties in het hele land. Onze studenten hebben hun werk op nationale conferenties gepresenteerd en hebben als auteur van gepubliceerde manuscripten gediend.

De afstudeerklas biologie majors van 2019 had een acceptatiegraad van 85% in de graduate / professionele school en een acceptatiegraad van 100% in de veterinaire school voor degenen die zich aanmeldden.

Biologie Studentenorganisaties

Doe mee!

Er zijn verschillende clubs en organisaties die worden aangeboden binnen de wetenschappen van The University of Findlay . Veel van deze clubs en organisaties bestaan uit biologiestudenten, maar staan open voor alle majors. Voor meer informatie over studentenorganisaties bij Findlay.

Het Rieck Center for Habitat Studies

Een levend laboratorium van 54 hectare voor de milieu-educatie van onze studenten

Het brede scala aan natuurlijke habitats dat beschikbaar is, biedt de mogelijkheid tot praktische ervaringen en de mogelijkheid voor innovatief gebruik. Findlay-studenten leren omgaan met en onderzoek doen in de natuur zonder dat dit gevolgen heeft.

Davis Street Building

Een innovatief en milieuvriendelijk wetenschappelijk gebouw

The University of Findlay werd erkend door de American Society of Heating, Refrigerating and Air Conditioning Engineers (ASHRAE) voor de energiebesparende verwarming- en airconditioningtechnologieën die in 2012 in de nieuwe Davis Street-gebouwtoevoeging zijn opgenomen.

Ons 30.000 vierkante meter grote gebouw voor natuurwetenschappen beschikt over:

 • Acht geavanceerde laboratoria.
 • Klaslokalen en collegezalen.
 • Acht faculteitsbureaus.
 • Studentenlounges.
 • Geothermisch verwarmings- en koelsysteem.
 • Geautomatiseerde sensoren om de hoeveelheid licht aan te passen.
 • Geavanceerde zuurkasten die zowel menselijke bewegingen als de aanwezigheid van chemicaliën detecteren, zodat de dampkappen lopen wanneer dat nodig is, maar naar een laag vermogen gaan of worden uitgeschakeld om energie te besparen wanneer dat niet nodig is.
 • Een leidingsysteem om de afvoer van regenwater uit het gebouw te regelen.

Careers

Afgestudeerden van Findlay met een diploma in biologie hebben werk gevonden als:

 • Artsen
 • dierenartsen
 • Natuurbeschermers
 • Optometristen
 • Wildlife Researchers
 • Onderzoekstechnici
 • Milieu-adviseur
 • Mariene biologen
 • Tandartsen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Lees meer

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Lees Minder