Bachelor in de biomedische technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De biomedische engineering industrie groeit snel en is een van de meest veelbelovende gebieden van de technische toekomst. Biomedische technologie opent nieuwe kansen voor loopbaangroei en professionele ontwikkeling. Afdeling Biomedische Technologie (FBMI) - een van de jongste faculteiten van NTU "KPI", ontstond als antwoord op de uitdaging van de tijd.

Faculteit traint specialisten in de moderne secties van de biomedische technologie, medische en biologische informatica en cybernetica, fysieke revalidatie. Studenten voorbereiden op FBMI dragen ongeveer 130 hooggekwalificeerde specialisten van de faculteit en de vooraanstaande wetenschappers van NAS en NAMS uit Oekraïne, waaronder 2 professoren die geëerd zijn door wetenschappers en technologie van Oekraïne, 15 artsen van wetenschappen, 20 kandidaten voor wetenschappen. FBMI-studenten slagen voor een industriële praktijk bij de toonaangevende onderzoeksinstellingen, klinische ziekenhuizen en productiebedrijven in Oekraïne en in het buitenland. De afgestudeerden van de faculteit werken zowel in Oekraïne als in het buitenland en hebben posities van vooraanstaande specialisten - met biomedische ingenieurs, softwareontwikkelaars en wetenschappers.

Structuur

De faculteit bestaat uit 5 afdelingen

1. Afdeling Biomedische Technologie leidt bachelors, masters en specialisten met de hoogste kwalificaties op op het gebied van "Biomedical Engineering" (specialisatie "Clinical Engineering") en "Metrologie en informatieverwerkingssystemen" (specialisatie: "Biomedische apparaten en informatiemeting systemen ").

Scholing van studenten "Biomedical Engineering" gericht op het verkrijgen van technische en technische kennis, vaardigheden en capaciteiten om hulpmiddelen en methoden te creëren, verbetering en onderzoek van natuurlijke en kunstmatige biologische objecten, machines, materialen en medische producten, technologieën en technische systemen voor diagnostiek, behandeling, rehabilitatie en preventie van ziekten bij de mens, evenals software en informatietechnologieën voor het oplossen van toegepaste en fundamentele problemen van de biologie en de geneeskunde.

De opleiding van studenten "Metrologie en informatiesmeetsystemen" is gericht op een grondige opleiding op het gebied van metrologie en informatietechnologieën, standaardisatie, certificering en kwaliteitsbeheer op het gebied van geneeskunde en productie van diagnostische apparatuur en medische producten, metrologische ondersteuning van technische systemen en onderzoek op het gebied van biologie en geneeskunde.

2. Afdeling Biomedische Cybernetica leidt specialisten op in de specialiteit "Informatica en informatietechnologie", specialisatie "Informatietechnologieën in de biologie en de geneeskunde".

Het departement leidt specialisten op die bevoegd zijn voor het ontwerp, de ontwikkeling en de praktische toepassing van medische informatiesystemen; medische robotica en nanotechnologie; medische systemen voor diagnostiek en bewaking van de conditie van het lichaam; medische Cybernetica en simulatie; telemedicine.

3. Afdeling Biosecurity and Health bereidt deskundigen voor in specialiteiten "Fysieke revalidatie" en "Biomedische Technologie" (specialisatie in "Revalidatietechniek"). Training wordt gegeven op de kruising van gebieden als biomedische technologie, instrumentatie en informatica. Aangezien technologie en bioveiligheid, bio-engineering en restauratie gebaseerd zijn op de toepassing van technische principes voor de studie en ontwikkeling van medische technologie, farmacologie, nanotechnologie, enz. Regeneratieve bioengineering past de principes toe van celtransplantatie, materiaalkunde, biochemie, bio-informatica en biomedische technologie. engineering om biologische substituten te construeren die de normale functie in aangetaste en beschadigde weefsels herstellen en behouden.

Het gecombineerde gebruik van technologieën voor regeneratieve bio-engineering en bioveiligheid biedt nieuwe behandelingsmethoden voor patiënten met verwondingen en diegenen die behoefte hebben aan Biosecurity en Gezondheid in specialiteiten "Biomedical" Physical Engineering "vervanging van bepaalde organen en weefsels op zowel kunstmatige als voor patiënten met andere klinische problemen.

4. Afdeling Lichamelijke Opvoeding is een universiteitsbrede afdeling en verzorgt workshops en hoorcolleges in lichamelijke opvoeding voor studenten van alle faculteiten "KPI".

Het doel van de afdeling omvat de ontwikkeling van nieuwe onderwijstechnologieën ter verbetering van het onderwijsproces in lichamelijke opvoeding, monitoring van de functionele toestand en gezondheid van studenten en leraren van NTUU "KPI", opvoeding van gezonde en volledig ontwikkelde deskundigen, organiseren en leiden van klassen in lichamelijke opvoeding, beweging en sportieve perfectie van studenten van de universiteit, voorbereiding op wedstrijden op verschillende niveaus.

5. Bij het Departement Sportverbetering als een universitaire academische eenheid omvatten de prioriteiten het zorgen voor het onderwijsproces met de studenten van het departement lichamelijke opvoeding en het gedeelte voor het werken met studententeams van het departement sportopvoeding.

Sectionale trainingssessies worden uitgevoerd in voetbal, basketbal, volleybal, sportaerobics en fitness, atletiek, zwemmen, worstelen, boksen en kickboksen, gewichtheffen, armworstelen, boogschieten, roeien, kajakken en kanoën, triatlon, schaken, waterpolo. Tijdens de periode van bestaan ​​van de afdeling heeft het onderwijs en het educatieve werk een kwalitatief nieuw niveau verworven, dat de prestaties van de leidende universitaire atleten weerspiegelt.

Educatieve programma's

Niveaus van hoger onderwijs: de opleiding van studenten bij de FCT vindt plaats op verschillende niveaus van het hoger onderwijs. Op het eerste niveau (bachelor, I - IV jaar) verwerven de studenten fundamentele kennis op het gebied van natuurkunde, wiskunde, mechanica, computertechnologie en speciale disciplines. Tijdens het IV-jaar verdedigen ze het bachelorvak en ontvangen ze een bachelordiploma. Op het tweede niveau (magistratuur, V - VI jaar) wordt de training volgens het masterprogramma uitgevoerd. Studenten worden getraind en verwerven relevante vaardigheden, waaronder laboratoriumpraktijk. Daarnaast hebben studenten de mogelijkheid om hun opleiding voort te zetten in een afgestudeerde cursus, en vervolgens in een doctorale kandidatuur van de universiteit.

Termen van specialisten training: Bachelor (b) - 4 jaar; Master (m) - 2 jaar (standaard opleidingsvoorwaarden Bacheloropleiding en Magistratuur), Graduate course / Doctoral candidacy - 3 jaar (4 jaar door het correspondentieonderzoek).

Training van specialisten wordt uitgevoerd op de full-time en correspondentie vormen van onderwijs.

Training en laboratoriumbasis

De faculteit is uitgerust met moderne laboratoriumfaciliteiten:

- Wetenschappelijk-technisch laboratorium voor de ontwikkeling van medische hulpmiddelen en systemen. De belangrijkste taken van het laboratorium zijn ontwikkeling van software en hardware, medische apparatuur, ontwikkeling van software, ontwikkeling en aanpassing van software, onderzoek uitvoeren, voorwaarden scheppen voor het beheersen van praktische vaardigheden.

- Lab Web ontwerpt de webtechnologieën. De basisfuncties bieden studenten de mogelijkheid hun vaardigheden te beheersen over de praktische toepassing van verworven kennis over het onderwerp "WEB-technologieën en WEB-ontwerp", het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van informatica, biomedische technologie en levenswetenschappen, de ontwikkeling van informatiesystemen en web applicaties.

- Interdepartementaal laboratorium van functionele reserves van het menselijk lichaam. Laboratoriumactiviteiten zijn gericht op het praktisch beheersen van kennis en vaardigheden bij het bepalen van fysiologische parameters van de persoon, health check computer computerprogramma's voor het bepalen van fysiologische parameters van een persoon, het uitvoeren van de studie en fysiotherapeutische apparaten en methoden.

- Onderwijs - wetenschappelijk medisch-technisch laboratorium.

De basis van de afdeling Biomedical Engineering zijn het National Institute of Cardiovascular Surgery van Amosov en moderne klinische laboratoria van andere instituten en centra van het ministerie van Volksgezondheid en de NAMS van Oekraïne; Institute of Electric of EA Paton NAS of Ukraine, Institute of Molecular Biology and Genetics, National Academy of Sciences of Ukraine, Institute of Problems of Materials of Frantsevich NAS of Ukraine, Research and Training Center of Cardiovascular Engineering of NTUU "KPI", moderne laboratoria en productiefaciliteiten.

In volgorde van realisatie van complexe onderzoeken is een laboratorium van "Functionele diagnostiek" werkzaam bij de afdeling lichamelijke opvoeding die de massale studies van leraren en studenten organiseert. Het laboratorium heeft middelen voor individuele monitoring ontwikkeld om de dynamiek van de gezondheidstoestand en de breedte van het regelgevingsbereik te beoordelen.

Onderzoeksactiviteit

De belangrijkste onderzoekgebieden van de faculteit:

1. Biomedische technologie

2. Biomedische informatica

3. Life Science

4. Sportwetenschap

5. Revalidatietechniek

6. Regeneratieve biotechniek

7. Bioveiligheidstechnologie en biosecurity

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1898 the Kyiv Polytechnic Institute (Igor Sikorsky KPI) – is one of the oldest technical university of Ukraine, Europe and world.

Established in 1898 the Kyiv Polytechnic Institute (Igor Sikorsky KPI) – is one of the oldest technical university of Ukraine, Europe and world. Lees Minder