Bachelor in de farmacie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie

De missie van de Faculteit Farmacie is om studenten, apothekers en wetenschappers levenslange leerkansen te bieden, op te leiden en te bieden, terwijl ze nieuwe kennis creëren, verspreiden en toepassen op basis van onderzoek in de farmaceutische en klinische wetenschappen om de kwaliteit van het leven te verbeteren door middel van verbeterde gezondheidszorg.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE levert programma's op basis van een Britse filosofie van het onderwijs. Dit resulteert in programma's die veel meer op de studenten zijn gericht dan op degenen die het materiaal leveren. Afgestudeerden van Britse programma's vertonen meestal:

 • het vermogen om creatief te denken en met sterke probleemoplossende vaardigheden;
 • sleutel- en overdraagbare vaardigheden op hoog niveau;
 • zelfstandig een hoog niveau van professionele en vakspecifieke, evenals algemene technische bekwaamheid onderhouden;
 • het vermogen om problemen op een hoog niveau te beschouwen (dwz om het grote geheel te zien);
 • zorgvuldigheid en ethische werkmethoden;
 • flexibiliteit en het vermogen om hun vakspecifieke kennis toe te passen op velden buiten die van henzelf.

106982_libraryinside2.png

De BUE-missie is de leidende aanbieder van hoogwaardig onderwijs in de MENA-regio. De universiteit doet er alles aan om de UK-validatie van haar programma's te garanderen en om een ​​studentenervaring te garanderen die in overeenstemming is met de Britse normen. Op basis van institutionele kwaliteitsborging is de validering van het vakniveau voltooid en de faculteit streeft ernaar ervoor te zorgen dat haar studieprogramma in overeenstemming is met de Britse normen. Een indicator hiervan is de dubbele toekenning van zowel een Egyptische B Pharm als een B Pharm uit de VK-partner

De faculteit Farmacie van BUE streeft ernaar om een up-to-date technisch programma te bieden aan zijn studenten, om een onafhankelijke apotheker te kunnen bieden die in staat is om de huidige en de snel veranderende hightech farmaceutische zorg van vandaag aan te blijven en ermee om te gaan . Het programma biedt een unieke reeks modules en speciale gebieden die de student in staat stellen om de nodige vaardigheden en / of achtergrond voor het doel te ontwikkelen.

Verder zullen we accreditatie van deze opleiding aanvragen bij de Royal Pharmaceutical Society of Great Britain (RPSGB), de leidende professionele instantie in het VK voor deze programmadiscipline. Geaccrediteerde opleidingen zijn de favoriete en snelste routes voor diegenen die ernaar streven de beroepskwalificatie te behalen.

Op het moment van schrijven, en voor zover ons bekend, maakt deze combinatie van academische en professionele accreditatie ons programma in de farmacie vrij uniek in zowel Egypte als de omliggende regio.

Programmadoelen

 • Studenten voorzien van een systematisch inzicht in de kennisbasis van Apotheek.
 • Om studenten in staat te stellen complexe vraagstukken zowel systematisch als creatief te analyseren, maak een gezond oordeel door het ontbreken van volledige gegevens en communiceer hun conclusies duidelijk; het vermogen om zelfgestuurd en innovatief te zijn in het aanpakken en oplossen van problemen; het onafhankelijke leervermogen dat nodig is voor voortdurende professionele ontwikkeling.
 • Een breed curriculum aanbieden dat state-of-the-art kennis en praktische vaardigheden biedt in de farmaceutische zorg.
 • Zorgen voor de ontwikkeling van studenten die een bijdrage kunnen leveren aan de zorg voor patiënten en het beroep door te oefenen met competentie en vertrouwen in samenwerking met andere zorgaanbieders.
 • Een leeromgeving bieden die studenten met een hoog aangeboren talent in staat stelt om hun volledige potentieel, persoonlijk en academisch, te bereiken, zodat ze bij hun afstuderen vrij zijn om uit vele verschillende loopbanen te kiezen en het inzicht, de kennis en persoonlijke volwassenheid hebben om snel een bijdrage te leveren naar hun gekozen werk- of onderzoeksgebied.
 • Een programma bieden dat voldoet aan de onderwijsvereisten van alle relevante professionele instellingen, zowel nationaal als in het VK, voor respectievelijk de status Lidmaatschap / Chartered Pharmacy.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher ... Lees meer

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher Education in the Middle East, leading in Educational Quality, the Student Experience, and Research and Enterprise. Lees Minder